بله اونوقت داتک طبق برنامه جدیدش قیمت های 256 و 512 کیلوبیت رو دوبرابر میکنه و با همین قیمت 512kbps تحویل مشتری میده !
بله اونوقت داتک طبق برنامه جدیدش قیمت های 256 و 512 کیلوبیت رو دوبرابر میکنه و با همین قیمت 512kbps تحویل مشتری میده !
واقعا که 100 سال از دنیا عقبیم و ادعا میکنیم برتریم ! زمان قل قل میرزا اونجا مترو بوده حالا افتخار میکنیم قطار شهری داریم
الان اونجا سرعت اینترنت با قیمتش چنده اونوقت اینجا چنده ! هر چیزی رو که نگاه کنی سالهاست که عقبیم !!!!
چرا کسی جواب نمی دههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Last edited by didar11; 01-05-2009 at 17:23.
دوست عزیز مودم وایرلس من خودم مارک Micronet دارم این سایتشه و مدلی که من دارم:
که من خریدم 1 سال پیش 110 تومن اما الان 80 تومن باید باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما مارک Dlink هم توی بازار زیاد دیدم (70 تومنی هست) که با این مودم می تونید 4 تا دستگاه رو با سیم شبکه بهش وصل کنید و تا 250 تا هم دستگاه وایرلس بهش وصل میشه سوال دیگه ای داشتید بفرمایید
سلام دوستان:
چه سرويسي هست كه شبانه از ساعت 1 شروع بشه؟
Shatel
سوال اول:
پهنای باند توافق شده بین 6 نفر تقسیم میشه
حالا اگه از شانس خوبتون تو زمان online بودن شما کسه دیگه ای نباشه کل سرعت میرسه به شما
و برعکس
سوال دوم:
زیاد مطمئن نیستم ولی فکر میکنم adsl بهتر باشه
سلام دوستان 1 مقایسه کلی میخواستم سرعت پینگ سرعت دانلود اپالود 256 همه چیز.... پارس افلاین بهتره یا لایزر همچنین کدم قدیمی تر ان و کیفیت پشتیبانی بهتری دارن ؟من در حال حاضر لایزر دارم ....اما جدیدن پارس ام اومده
![]()
سلام بچه ها ؛
من پیش شمارمون 8896 و مربوط به مخابرات شهید مدنی میشه تحقیق کردم شرکت های زیر در لیست مخابرات هستند با توجه به اینکه سروسی حجمی میخوام به نظرتون کدوم بهره؟(محدوده:خیابان دکتر فاطمی)
1) آریا رسانه تدبیر (شاتل)
2) عصر انتقال داده ها
3) پارس آنلاین
4) نیونت (نوین شبکه کنش)
5) فن آوا
لطفا همه مخصوصاً اونایی که تو محدوده هستند جواب بدن خیلی واجبه .ممنون
دوستان نظرتون درباره ی این شرکت چیه ؟
شرکت دیگه ای میشناسین که به 6650 خدمات بده و مثلا هر گیگ اضافه قیمتش نزدیک 3000 تومن باشه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من تو این خدمات 256 و 5 گیگ محدودیت رو در نظر دارم
Last edited by ali_ranger22; 04-05-2009 at 20:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)