تا بخوای ماشین حساب رو درشو باز کنی بقیه چند تا تست زدن اما جواب هایی که ماشین حساب میگه مطمئن هست البته اگه مراقبا بزارن !!!!فکر کنم اگه به عنوان تقلب بگیرن ازت تا آخر عمر محروم میشی !!!!
تا بخوای ماشین حساب رو درشو باز کنی بقیه چند تا تست زدن اما جواب هایی که ماشین حساب میگه مطمئن هست البته اگه مراقبا بزارن !!!!فکر کنم اگه به عنوان تقلب بگیرن ازت تا آخر عمر محروم میشی !!!!
سلام دوستان اگر من به ترتیب نتیجه درسهام در کنکور به صورت زیر باشه حدود رتبه ام چند میشه؟
ادبیات=43 عربی=20 دینی=51 زبان=17 ریاضی=12 فیزیک=40 شیمی=35 با تشکر
40 تا 50 هزار کشوری با توجه به 87
فک کنم پیش بینیش سخت باشه اخه تو این رتبه ها با چند درصد بالا پایین رتبه ها زیاد جابجا میشه!
ولی خب واسه اینکه دید بهتری بدست بیاری به پست های 2 و 3و 4 نگاه بنداز
Last edited by soheilsmart; 19-06-2009 at 21:10.
ولش کن بابا مثلا بگیرنمون میگن 1 سال نمیتونی کنکور بدی میگم فدای سرممیرم دنبال خوندن بعد دو سال میام
بیشتر از این که نمیشه البته اونجا خودمو به کوچه علی چپ میزنم که نمیدونستمواز این چیزا اگر گذشت که هیچی اگر نگذشت هم بی خیال یه کاریش میکنم
البته خارج از مبحث شوخی
داشتن ماشین حساب خیلی کمک میکنه
من روی درسایی مثل زیست ادبیات دینی و ریاضی انگلیسی حساب باز کردم چون باز روی اینها بیشتر میتونم مانور بدم از 30 تا 60 حالا روی درسایی مثل شیمی یکم کارم سخت تره
درسایی مثل فیزیک و زمین و عربی که هیچی اسمشم هم نمیبرم چون همش بد بیارم یعنی در اصل خوب نخوندم و دیگه وق دوباره خوانی هم ندارم
سعی میکنم در حال حاضر به تست های قبلی رجوع کنم تا ذهنم فقط برای اونها اماده بشه
تراز اختصاصی :8200
تراز عمومی :6991!!!!!!!!
تراز کل :7886
رتبه: 68
ببین دوست عزیز این که می گم چینش فرق داره منظورم اینه که مثلا ادبیات 3-4 تا املا داره املای 1 من ممکنه 3 دوستم باشه ولی پاسخ هاو شماره گزینه ی درست یکی هستن.در واقع مهندسی سوالات فرق ندارن یعنی اگه املا اول باشه مال همه اول خواهد بود.
کسی نیست جواب منو بده؟با سلام
دوستان عزیز من بعد از 2 سال میخوام دوباره درس بخونم واسه کنکور
رشته م ریاضیه
الان هم هیچی یادم نیست و مهم ترین مشکلم اینه که نمیتونم برم طرف درس
حالا چیکار کنم؟
توی تابستون باید چه کاری انجام بدم؟
لطفا دوستانی که تجربه ی موفق دارن جواب بدن
سلام به همه ی دوستان عزیز
امیدوارم حال همه خوب باشه
فکر کنم این تاپیک امسال هم مثل پارسال چند تا رتبه ی خیلی خوب داره
شما واقعا تو این روزهای آخر میتونین درس بخونین؟
شیمیو معمولا گزینه هاشو یه جوری می دن که با تخمین های خیلی بالا هم جواب می ده !!شیمی بعضی از محاسباتش مشکله اما میشه با تمرین و استفاده نکردن از ماشین حساب سرعت عملتو بالا ببری
یعنی راحت 8 رو ده بگیرید و از این کارا یا حالا با توجه به گزینه ها اصلا به اعشار دقت نکنید!!
یا شایدم برعکسش یهو می بینید تو گزینه فقط با اعشار بازی کرده عدد ها یکیه !! فقط تعداد اعشار رو حساب کنیدو....
معمولا هم همه با هم ساده می شن!!
خلاصه محاسبات شیمیو خیلی خوب می دن
ایشون درست می گن! خیلی کاره خطرناکیه!!ریسکش بالاس که ببریش دیدی یهو بهت گیر دادن گفتن ماشین حساب تقلب محسوب میشه....
ممنون دوست مهربون!!!!ببین دوست عزیز این که می گم چینش فرق داره منظورم اینه که مثلا ادبیات 3-4 تا املا داره املای 1 من ممکنه 3 دوستم باشه ولی پاسخ هاو شماره گزینه ی درست یکی هستن.در واقع مهندسی سوالات فرق ندارن یعنی اگه املا اول باشه مال همه اول خواهد بود.
این فکرا از وقتی به ذهن من اومد که دیدم سال 86 تو عربی اول کاری یهو یه متن دادن!!!
بر خلاف همیشه که ترجمست!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)