دوستان و اعضای فعال کسی نیس من رو راهنمایی کنه می خوام بدونم سبک آموزشش چطوریه و کدوم شرکت صاحب امتیازشه.ثنکس![]()
دوستان و اعضای فعال کسی نیس من رو راهنمایی کنه می خوام بدونم سبک آموزشش چطوریه و کدوم شرکت صاحب امتیازشه.ثنکس![]()
سلام
در یک سایت گالری عکس، برای کلمات زیر از چه معادل انگلیسی استفاده کنم بهتره؟
خانه ( منظور نمای بیرونی ساختمان هست)
نوشیدنی
ممنون.
سلام دوست عزیز؛
برای نمای خانه و ساختمان کلمه frontage مناسبه. نمیدونم منظورت همینه یا نه.
frontage: the front part of a building which faces a road or river, or land beside a road or riverنوشیدنی هم که در کل میشه drink و در حالت جمع drinks. حالا چه ارتباطی یه گالری عکس داره نمی دونم
![]()
دوست عزیز برای نمای بیرونی میتونی از facade استفاده کنی
facade : front of a building, part of a building which faces the street; outward appearance
در مورد نوشیدنی هم اگه منظورت اینه که بگی آب اون خونه قابل نوشیدن هست میتونی از potable استفاده کنی
Last edited by sajjad1973; 06-09-2010 at 11:57.
به نمای بیرونی ساختمان Frontage هم گفته میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گمونم در اون صورت "آشامیدنی" میگن یا "قابل آشامیدن"... اگر اون صورت مد نظر نباشه شاید از Drink با توجه به موقعیت بشه استفاده کرد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pro_translator; 06-09-2010 at 12:16.
دوست عزیز دوست خوبمون جناب رنجبر هم که همینا رو گفته بود که من هم موافقم
frontage و facade هم که تو دیکشنریOxford Thesaurus به عنوان synonym نوشته
فقط تو اون لحظه من این یکی اومد تو ذهنم و دوست خوبم اون یکی وهردو هم درسته و مترادفند
در رابطه با نوشیدنی هم که همه ( حتی کسایی که کمی انگلیسی بلدن) میدونن drink درست هست و معنی نوشیدن میده
من گفتم اگه میخواد بگه آب قابل شرب ( آّب سالم جهت نوشیدن) میتونه بگه potable چون بحث راجعبه خونه و ساختمون بود
Last edited by sajjad1973; 06-09-2010 at 12:23.
سلام،
شاید دوست عزیز، پرو جان، پست قبل از پست شما رو ندیده. ناراحتی نداره سجاد جان.![]()
Last edited by ranjbar2009; 06-09-2010 at 12:32.
حق باشماست خوب شد که دوباره یادم انداختی
سلام دوستان سوالی در مورد صفت ها داشتم
من فرق بین صفت ing دار را با صفت ed دار میدانم اما این وسط نمیدونم کاربرد صفت ive دار چی هست و کجا ها این رو به کار میبریم اگه میشه یه توضیحی بدین
مثل در amuse ما 3 تا صفت داریم که amused amusing amusive هست یا مثلا adopted adopting adopive
سلام دوست عزيز.
اين صفت هايي كه شما گفتيد نوع ed دار كه براي انسان به كار ميره(نوع 1) و نوع ing دار براي اشيا و اين جور چيزها استفاده ميشه(نوع دوم).
اما نوع سوم كه گفتيد استفاده هاي زيادي داره و مورد خاصي نداره اما يكي از مواردش صفت براي فاعل هست كه استفاده ميشه و بستگي به معني فعل داره.
مثال:
This company is Creative
مثال نوع 1: I'm bored with this show
مثال نوع دوم:This show is boring
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)