آخه ساعت و کلاسو میدونم اما نمیدونم دانشکده داره یا نه فکرشو بکنید دانشگاهی که دانشکده نداشته باشه همش خلاصه بشه تو یه ساختمون اما زمینش خیلی وسیعه چند تا ساختمونم اطراف داره نمیدونم چه کاربردی دارن!
آخه ساعت و کلاسو میدونم اما نمیدونم دانشکده داره یا نه فکرشو بکنید دانشگاهی که دانشکده نداشته باشه همش خلاصه بشه تو یه ساختمون اما زمینش خیلی وسیعه چند تا ساختمونم اطراف داره نمیدونم چه کاربردی دارن!
با توجه به اينكه رشته ت جزئ كدوم يكي از دانشكده هاس ساختمون دانشگاه مشخص ميشه ديگه.اگه مهندسي هستي بايد بري دانشكده فني اگه رشته هاي انساني بايد بري علوم انساني و ...شما حقوق بودي ديگه نه؟بايد بري دانشكده علوم انساني .سلاممن فردا 7 صبح کلاس دارمولی هنوز نمیدونم کلاسامون کجاست شماره کلاسو میدونماما تا اونجایی که شنیدم و دیدم دانشگاه پیام نور شهر ما (بیرجند) فقط یه ساختمونه دانشکده نداره!!!!!!!!!چه بد!!!!!!!!
مگه میشه؟!!!
در صورتي كه فيزيك 1 رو يك بار بيفتي و براي بار دوم بخواي برداري ميتوني فيزيك 2 رو هم همزمان باهاش برداري .من کدوم درس ها رو میتونم با هم بردارم مثلا فیزیک 1 و فیزیک 2 رو در چه شرایطی می تونم با هم انتخاب کنم یا گاهی جلو درس ها مینویسه هم نیاز این به چه معنی هست . بعد یه سوال دیگه هم داشتم من در چه شرایطی میتونم در طول یه ترم بیش از 24 واحد بردارم چون واقعا برام مهمه
همنياز يهني بعضي از دروس بايد در يك ترم و با هم پاس بشن چون بهم مرتبط هستن.
اگه معدل اين ترمتون بالاي 17 بشه ميتونيد ترم اينده 24 واحد برداريد.
توضيحات مربوط به پيشنياز و همنيازي رو ميگيد؟درست متوجه نشدم :ديهیچی ننوشته تو قسمت توضیحات .خالیه . سیستم گلستان به مدت 8 ساعت بسته هست فعلا . بازم سر میزنم
تشکر بابت اینکه وقت میزارید و به ما ورودی ها پاسخ میدید
خواهش ميكنم.اينا مشكلات ترم اول خودمم بودن كه كسي نبود جوابم رو بده .احساستون رو درك ميكنم :دي
ممنون اما امکانش هست دانشکده نداشته باشیم یعنی همه رشته ها یه جا کلاساشون برگزار بشه؟؟؟
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
یه سوال دیگه بهم نخندینامن ساعت 6ونیم اونجا باشم به نظرتون در دانشگاه بازه؟
کسی نمی دونه؟؟؟
6:30 ؟! نه بابا ( واسه باز بودنش زیاد مطمئن نیستم ) چه خبره ؟! زیاد نگران نباش . هفته های اول تق و لقه .7:30 - 8 خوبه
واقعا ممنونم از جواب هاتون
بالای 24 واحد چی ؟ در چه شرایطی میتونم در طول یه ترم بالای 24 واحد بردارم
نمي دونم ممكنه!ممنون اما امکانش هست دانشکده نداشته باشیم یعنی همه رشته ها یه جا کلاساشون برگزار بشه؟؟؟
یه سوال دیگه بهم نخندینامن ساعت 6ونیم اونجا باشم به نظرتون در دانشگاه بازه؟
فردا چي داري و چه ساعتي؟فاصله ي خونتون از دانشگاه زياده؟
انتخاب واحد در صورتي ثبت ميشه كه اعمال تغييرات رو بزنيد.زمان 72 ساعت ربطي به زدن يا نزدن اعمال تغييرات نداره از وقتي كه ثبت نام شما شروع ميشه(زمان انتخاب واحدتون)تا 72 ساعت فرصت داريد انتخاب واحد رو انجام بديد در غير اين صورت بايد منتظر حذف و اضافه بشيد.کسی نمی دونه؟؟؟
![]()
1 خطا![]()
کد5 : در حال حاضر امکان ورود به سيستم وجود ندارد.
دليل اين چيه؟
خواهش ميكنم :ديواقعا ممنونم از جواب هاتون
بالای 24 واحد چی ؟ در چه شرایطی میتونم در طول یه ترم بالای 24 واحد بردارم
مطمئن نيستم بالاي 24 واحد بدن.اگرم بدن براي ترماي اخر كه بچه ها ميخوان فارغ التحصيل بشن و احيانا توي ارشدم قبول شده باشن.
خيلي استرس دارم نميتونم هيچي وردارم اعصابم خورد شد ظرفيتا تكميل بود انقد باهاش ور رفتم تا ديگه رام نميده يعني دانشگاه پر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)