تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 1178 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سری 2000 ( 14 اینچی های اچ پی ) با گرافیک Geforce تازه 8400 Gs و نه ( GT ( Vostro 1500 . از 1.100.000 شروع میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام بچه ها قیمت لپتاپ دسته دوم توی دبی چطور و کجا میشه گیر اورد می خوام 20 روز دیگه برم اگه لپ تاپ و گوشی دسته دوم خوب گیرم بیاد برای خودم بخرم اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیارم بزارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من می خواستم یه لپ تاپ بخرم , اصلا کارهای حرفه ای نمی کنم ,بازی هم نمی کنم , فقط برام طول عمر باطری مهم و وزنش که راحت بشه حملش کرد, در ضمن اینترنت Dial up و Wireless هم برام مهمه . در حدود 1 میلیون هم براش کنار گذاشتم , میشه یه پیشنهادی بدین, ممنون
    Last edited by elchin; 14-09-2008 at 23:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان دقت کنید که اینجا تاپیک چت نیست چند تا سوال و پست پشت سر هم بدید !

دفعه بعدی برخورد میشه و تاپیک پاکسازی میشه ... تذکر دادم برای چندمین بار که شاکی نشید

یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

میگم یه چیزی من امروز کلی تحقیق کردم که راجع به حرف جناب روانی 13 که گفته بود لپ تاپها تا ابان 1حداقل 100 120 دلار کاهش قیمت دارند!اما وقتی پرسیدم گفت در صورتی هست که لپ تاپهای جدید به بازار بیان گمرک ترخیص کنه و تقاضا زیاد جالب نباشه در این صورت هست که لپ تاپ با افت قیمت مواجه میشه!حالا دوستان قدیمی آیا در سالهایی که شما از بازار لپ تاپ با خبر بودید(علی الخصوص جنابRavaniورجیستر یوزر)آیا من میتونم به این افت در آبان خوشبین باشم؟

داره خودمونی میشه konstantin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید لب تاپ تا حداکثر قیمت 300/1 رو دارم .می خام برای کار با نرم افزارهای مهندسی مثل Ansys و Catia ازش استفاده کنم و ترجیحاً حداقل قطعات زیر رو داشته باشه :
    cpu 2.2 Ghz---Graphic 358---Ram 2 gig---HDD 200 Gig
    بعضی از دوستان مدل های زیر رو پیشنهاد دادن:
    Sony Vaio --FZ490NCB
    Dell Vostro 1510 با کانفیگ cpu 2.5Ghz و HDD 250 gig و VGA NVIDIA 1.5 GB که قیمتی در حدود 300/1 داشت . لطفاً شما هم نظر خودتون رو هم بگین .

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من که چیزی در موردش نشنیدم .

من که بودم عمرا 1.600.000 نمی دادم به سایتی که هنوز امتحان پس نداده .

در ضمن سایت های نسبتا معتبر تری مثل دی جی کالا هست که 1.640.000 فکر کنم بده 1070 رو .

موفق.....
    درست میگی از طرفی هم نمیشه قید تفاوت دههفتاد با دهشصت رو زد! اما قید امکانات ایران اچپی رو چرا...
    احتمالا منم پاشم برم تهران از بازار اونجا همون دههفتاد رو بگیرم تازه من که دو سه تا میخوام!
    بچه تهرونی های فروم یه جای خوب و مطمین تو تهران اگه میشه معرفی کنید لطفا، حالا واسه این که اسپم نشه همون اسم مجتمع و طبقه و پلاک نام فروشنده رو بگین خودم میرم پیداش میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض dv5 1060

سلام.
    من یه dv5 1060 پیدا کردم 1190000 ولی گارانتی نداره برای گارانتی کردن(3 ماه waranty بسه) باید چه کار کنم؟
    اگه راهی داره خرجش چند در میاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی می دونه قیمت ASUS f3sa در چه حدودیه؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

میگم یه چیزی من امروز کلی تحقیق کردم که راجع به حرف جناب روانی 13 که گفته بود لپ تاپها تا ابان 1حداقل 100 120 دلار کاهش قیمت دارند!اما وقتی پرسیدم گفت در صورتی هست که لپ تاپهای جدید به بازار بیان گمرک ترخیص کنه و تقاضا زیاد جالب نباشه در این صورت هست که لپ تاپ با افت قیمت مواجه میشه!حالا دوستان قدیمی آیا در سالهایی که شما از بازار لپ تاپ با خبر بودید(علی الخصوص جنابRavaniورجیستر یوزر)آیا من میتونم به این افت در آبان خوشبین باشم؟

ترخیص ؟ کدوم ترخیص ؟ مگر فکر کردید چند درصد لپ تاپ های ما واردات قانونی میشن ؟ چیزی که نیست ترخیصه

من خودم دو بار قانونی 20 دستگاه HP وارد کردم ، دیگه از واردات پشیمون شدم ... کالاهام رو با خود مسافر آورده بودند حدود 1 ماه و نیم توی گمرک بود ... چه فایده ؟؟؟

الان وقتی دستگاه خریداری کنم ، یه تماس با فروشنده و واریز پول ، آشنام تحویل میگیره میده لنج دارهای مطمئن پس فردا بندر گناوه هست با یه ماشین میاد اهواز یا میره تهران ... یه لپ تاپ 20 تومن هم هزینه پات ور نمیداره !!!!

ربطی هم به تقاضا نداره .... بازار لپ تاپ ایران بازار پرسودی هست و هیچ کس حاضر نمیشه لپ تاپ را با 50 تومن استفاده کار کنه همه میخوان حداقل 150 روش استفاده کنند ... پس هیچ وقت توی ایران به قیمت خارج کشور و نمایندگی نمیتونید بخرید

آبان ماه مدل های جدیدی که اول تابستان ریلیز شدند وارد بازار میشوند اما ارزان نیستند ! شما همیشه باید حدود 1.300 برای یک لپ تاپ خوب خرج کنید ... ارزانی هم بی دلیل نیست الان 1510 دل بسیار بی کیفیت هست هر کسی خریده یه مشکلی آورده !!! وقتی قیمت میاد پایین دلیل داره !

جالبه از برج 3تابحال قیمت اچ پی ها کمتر از 100 تومن افت نداشته ... XPS تا حدود زیادی اومده پاینن حدود 180 تومن تا 220 ... اما سری جدید رو دیدید ؟ خیلی متفاوت با قبله !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •