من چطوری flight simulator 2004 رو اانلاین بزنم؟
من چطوری flight simulator 2004 رو اانلاین بزنم؟
ممنون muhakh جان تا شما رو داریم دیگه غم نداریم!
کمک ناوبری هم مطمئن نیستم اما فکر کنم به خاطر این میگن که مثلا هواپیما با کمک سیستم ناوبری هدایت میشه!
متاسفانه باید بگم که رفته.آقا در مورد محصولات کاپیتان سیم رو مخصوصا 767 رو مواظب باشید..من خیلی تو کفش بودم و هر لینکی رو دانلود کردم...ولی هر کدومش یه ایرادی داشت..آخر مجبور شدم اصلش رو از سایتشون بخرم...تا حالا هم 2 بار آپدیت برام فرستادند...حالا تو کف 707 هستم...ولی شاید جدیدا درست کرکش کرده باشند..اگه اینجوریه که 55$ رفته تو پاچه ما!!!
این ورژن مشکلی نداره. اگر میشه یک عکس از پنل در حالت دو بعدی بگیرید.
747 خود بازی از هر 747 دیگه ای که دیدم از همه لحاظ بهتره
اون A380 ای هم که تو پست قبلی گذاشتم خیلی از همه لحاظ کامله کرکش هم باهاش هست
طولانی ترین باند فرودگاه مال edwards airbase تو آمریکا هست که تو واقعیت هم بلندترین باند فرودگاه رو داره چون ازش برای مکان فرود شاتل های فضایی هم استفاده میشه . ILS دقیقی هم داره
ببین دیگه اومدی نسازی ها.
همین فرودگاه قلعه مرغی تهران؛ مگه توش مرغ پرورش میدن؟
مرغ رو نمیدونم ولی شاید خروس پرورش بدن
اینا اسماش الکیه. یه وقت دیدی فرودگاه توی مشهد زدن اسمش رو گذاشتند فرودگاه رشت!![]()
حالا واشنگتون و نیویورک مثل همین مشهد و قوچان ما هستند.
دقیقا مثل هم هستن
البته روایتی داریم که چند سانتیمتر از باند این فرودگاه توی حریم نیویورکه.![]()
اونوقت روایتش از کیه؟سند هم داره؟
حالا مهم نیست.
اتفاقل مبحث مهمیه باید در مورد بحث کنیم
ببینید خارج از شوخی شما فرودگاههای نزدیک به هم رو IFR پرواز نکن. تا از حریم هوایی این فرودگاه خارج نشی به شما هدینگ فرودگاه مقصد رو نمیده و باعث میشه کلی طول بکشه. مثل همین مهرآباد و امام خمینی که پروازش طول میکشه.
آره اینو خودم تست کردم
Flight School - صفحه ی 8 - ابتدای صفحه
RTO یا Rejected Takeoff برای اینه که اگر شما دماغه هواپیما رو دوباره روی زمین گذاشتی و قدرت موتور رو کم کردی هواپیما زحمت شما رو کم کنه وخودش ترمز بگیره تا قبل از اینکه هواپیما قاطی باقالیها بره نگهش داره.
خوب اینو میدونم
ولی من میگم آخه چرا من باید دوباره دماغه هواپیما رو بدم پایین برای کسی تا حالا همچین مشکلی بوجود آمده؟
یه سوال دیگه
امکانش هست من وسط باند تیک آف کنم؟
چون حوصله ندارهم تا تهش برم و بعد تیک آف کنم
سرعت برای تیک آف چقدر خوبه؟
بله اسنادش هم موجوده.اونوقت روایتش از کیه؟سند هم داره؟![]()
بگم؟ بگم؟![]()
بله بارها پیش ومده. البته نه توی سیمولاتور. (با FSP این امکان هستش)خوب اینو میدونم
ولی من میگم آخه چرا من باید دوباره دماغه هواپیما رو بدم پایین برای کسی تا حالا همچین مشکلی بوجود آمده؟
مثلا همین چند ماه پیش خلبان ایرانی توی اروپا موتورش موقع تیک اف خاموش شد. (البته ایشون با مهارت تیک اف کرد و بعد فرود اومد)
یا اینکه کلی فیلم توی یوتیوب هست که نشون میده هواپیما موقع تیک آف یهو پرنده میره توی موتورش. (Birdstrike)
البته با این روش میشه جلوش رو گرفت:
اصلا رسمش همینه که شما وقتی به سرعت مجاز رسیدین باید بپرین دیگه.امکانش هست من وسط باند تیک آف کنم؟
چون حوصله ندارهم تا تهش برم و بعد تیک آف کنم
سرعت برای تیک آف چقدر خوبه؟
اگر هواپیما رو با سرعت 250 نات روی باند حرکت بدین که نمیشه پرواز!!!
شما پروازهای هواپیماهای دیگه رو توی سیمولاتور نگاه کنید متوجه میشین که اونها هم انقدر برای تیک آف صبور نیستند. و البته فکر میکنم ضرر هم داره شما هواپیما رو مجبور به تحمل اون سرعت روی آسفالت کنید.
Last edited by ebicross; 14-09-2010 at 22:52.
ولی خوب یه سری خوبیها داره که crack شده اش نداره...اینه که update میشه 2 بار..مشکل touchdown حل شده...و از همه مهمتر weather radar داره که برای همه محصولات captain sim قابل استفاده است...
بله اسنادش هم موجوده.![]()
بگم؟ بگم؟![]()
اگه مردی بگو
بله بارها پیش ومده. البته نه توی سیمولاتور. (با FSP این امکان هستش)
مثلا همین چند ماه پیش خلبان ایرانی توی اروپا موتورش موقع تیک اف خاموش شد. (البته ایشون با مهارت تیک اف کرد و بعد فرود اومد)
چقدر حرفه ای
یا اینکه کلی فیلم توی یوتیوب هست که نشون میده هواپیما موقع تیک آف یهو پرنده میره توی موتورش. (Birdstrike)
البته با این روش میشه جلوش رو گرفت:
بهترین روش همینه
اصلا رسمش همینه که شما وقتی به سرعت مجاز رسیدین باید بپرین دیگه.
اگر هواپیما رو با سرعت 250 نات روی باند حرکت بدین که نمیشه پرواز!!!
میشه پرواز روی زمین
شما پروازهای هواپیماهای دیگه رو توی سیمولاتور نگاه کنید متوجه میشین که اونها هم انقدر برای تیک آف صبور نیستند. و البته فکر میکنم ضرر هم داره شما هواپیما رو مجبور به تحمل اون سرعت روی آسفالت کنید.
واقعا؟
سرعت هر هواپیما برای تیک آف قبل از پرواز محاسبه می شه و به خلبان ارائه می شه...
سرعت های تیک آف مبحث جالبی هم داره...
شما برای یک تیک آف مناسب باید Vr .. V1 ... V2 و ... رو بدونین....
اتفاقا دوست خوبم امیر دریایی در وبلاگ کاپیتان زولو دیروز مطلبش درباره همین امر بود.....
بد نیست سری بزنید....
آیه نازل نشده که تا انتهای باند بریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداصلا قانونش اینه که زیر 10000 پا سرعت باید زیر 250 نات باشه! اون وقت روی باند 250؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
فکر کن بخوای از فرودگاه ادوارد و یا کندی ( فرودگاه های شاتل های خدا بیامرز ناسا ) تیک آف کنیفکر می کنم روی زمین Overspeed بشی!!
در ضمن قطعا برای Landing gear ها حداقل مشکل ایجاد می شه....و البته 100 درصد مشکلات دیگه هم داره!
Last edited by knazari1; 14-09-2010 at 23:48.
خوب پس که اینطور
اون وی 1 و وی 2 چیه؟
آره من یه باز با شاتل با سرعت 300نات تیک آف کردم
یادش بخیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)