یه برنامه برای دیدن وبکم می خوام همه برنامه ها از کار افتاده![]()
یه برنامه برای دیدن وبکم می خوام همه برنامه ها از کار افتاده![]()
دوست عزيز نه
سلام من یاهوی 4تا5 رو روی سی دی دارم ولی وقتی می خام وارد چت روم اسیا یا هر جای دیگه بشم وقتی می زنم go to room دیگه هیچی نمیاد از سایت یاهو . یاهو مسنجر 7و 8و 9 رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم اجرا نمیشن lotfan rahnamayi konin?.[/QUOTE]
من ميخوام درايو ويندوزم رو فرمت كنم به همين دليل ميخوام آرشيو ياهو مسنجرم رو بعد از فرمت داشته باشم از دوستان كسي اطلاع داره كه آرشيو مسنجر با چه اسم فايلي و در كجا ذخيره ميشه؟
دوستان عزیز من میخوام در اداره از یاهو مسنجر استفاده کنم ولی نمیدونم چه کار کردن که نمیشه این کار رو انجام داد. راهی برای این کار میشناسید؟
كل محتويات موجود در اين مسير رو يه جا كپى كن و بعدا برشون گردون سر جاش!:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
◙
آقا راهی نیست بفهمم یکی با یه آیدی که منم پسوردش رو دارم با کیا چت کرده>؟؟؟ البته مثلا طرف یه شهر دیگه س یا راه + اینجوری که اگه یه روز برم یه شهر دیگه یا رو یه کامپیوتر دیگه چطوری به آرشیو یاهو مسنجرم دست پیدا کنم؟؟؟؟
من یه بارم به یکی از دوستان که مشکل مشابهی داشتن پیشنهاد زیر رو دادم که قرار شد تست کنن و نتیجه رو بگن اما خبری نشد! به هر حالنوشته شده توسط SH@kira
اگه پسوردتون دارای قسمت عددی هست اون را با دکمه های Num Locke کیبورد وارد نکنین و از دکمه های بالای حروف استفاده کنین شاید مشکلتون حل شد![]()
عزیزم آرشیو یاهو مسنجر توی هر کامپیوتری که توش ازش استفاده شده توی این پوشه ذخیره میشه:
\Yahoo!\Messenger\Profiles\
بنابراین فقط با داشتن فایلای dat که توی این پوشه هستن می تونی به آرشیو دسترسی داشته باشی
از این نرم افزارم می تونی واسه خوندن فایلا استفاده کنی:
Yahoo Message Archive Decoder
پس بدون داشتنه فایلا نمی تونی بفهمی طرف با کی چت کرده در عوض اگه فایلا رو داشته باشی با نرم افزار بالایی حتی تاریخ، ساعت و محتویاته چتم می تونی بفهمی
توجه کنین که آرشیویم که از خود نرم افزار Yahoo Messenger قابل دسترسی هست از همین فایلا استفاده می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)