ماشین شما مال هر سالی باشه اگه تیپ 2 باشه TU3 هست اگه تیپ 3 یا 5 یا 6 باشه TU5 . خیلی واضحه این جمله دوست من. لطفا مودبانه تر هم مطالبتون رو بیان کنید. با تشکر
ماشین شما مال هر سالی باشه اگه تیپ 2 باشه TU3 هست اگه تیپ 3 یا 5 یا 6 باشه TU5 . خیلی واضحه این جمله دوست من. لطفا مودبانه تر هم مطالبتون رو بیان کنید. با تشکر
Last edited by shadows_funeral; 15-10-2012 at 22:39.
من اصلا فصد بی احترامی نداشتم نگاه به خودتون نکنید اطلاعاتتون بالاستخیلیا سراغ دارم یه عمره 206 سوار میشن ولی تا حالا tu3 وtu5 اصلا به گوششون نخورده
درضمن اون مدل 83 رو نگفته بودن تیپ چنده
Last edited by karvas; 15-10-2012 at 22:57.
البته باید خدمتتون بگم تیپ 3 موتورش tu3 به علاوه یه سری اپشن![]()
اگه صدایی که میگید شبیه زوزه هست، یه مشکل اپیدمی توی 206های چند سال اخیر ایران خودرو هست.
کارایی که میگم بکنید:
1- واسکازین رو چک کنید خالی نشده باشه.
2- دسته موتورا رو چک کنید نشکسته باشه.
3- روغن موتور رو چک کنید ببینید چسبندگیش مناسب باشه.
اگه این سه تا نبود ببرید پیش یه مکانیک خوب تا هم گیربکس رو چک کنه و هم موتور رو.
بله بنده اشتباه کردم تیپ 3 هم موتور کم قدرت TU3 روش سوار هست. ممنون بابت تذکرتون.
پناه بر خدا.یوزر 200 پستی ارزش بحث و اخطار ندراه![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 15-10-2012 at 23:06.
دوستان خرید 206 تیپ 2 مدل 82 یا 83 تا 9 میلیون آیا بصرفه هست؟ ایا خرجش زیاده؟
سلام.مشاوره خرید خودرو اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به شانس یا اصلا بستگی به خودتون داره!
معمولا تو این مدل افتادن تو خرج دیگه هر روز یه چیش خراب میشه!چون دیگه بیشتر قطعات مستهلک شدن هر روز یکیشون خراب میشه!
ما هم 206 مدل 83 داریم خدارو شکر خدارو شکر خرج موتوری نداشته ولی داره دیگه مثلا هفته پیش پمپ بنزینش رو عوض کردم کمک هاش روغن میده باید عوض بشه.
پمپ هیدورلیکش خرابه باید عوض بشه!حالا برای ما خوبه اگه خرج اساسی و موتوری باز کنه هزینه میره روی میلیون!!شما هم یا میخرید یه گزینه خیلی خوب و سالم پیدا کنید یا کلا بیخیال بشید.
الان داری تهدید میکنی مثلا اخطار بده ببینم همچین میگه یوزر 200 پستی انگار اینجا ارتشه ایشون سپهبد هستش منم گروهبان منم میتونم صبح تا شب بچرخم تا یه پست جدید پیدا کنم روش جواب بدم یه هفته ای میشه 2000 تا
یه خورده کج متوجه شدین!!منظ,رم اینه خودم اخطار بگیرم
لطفا بحث رو اداه ندیم به اندازه کافی تاپیک خراب شده!!
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 16-10-2012 at 01:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)