فکر نکنم نشه....
ولی اول باید کسپر نصب بشه.... بعد از اون زون الارم.
البته Kaspersky Internet Security 2009 خیلی خیلی قوی تر از زون آلارم هست هااااا.
موفق باشید![]()
فکر نکنم نشه....
ولی اول باید کسپر نصب بشه.... بعد از اون زون الارم.
البته Kaspersky Internet Security 2009 خیلی خیلی قوی تر از زون آلارم هست هااااا.
موفق باشید![]()
میشه گفت که این قسمت کاری رو که از اسمش معلومه بلد نیست انجام بده !
ایا راه دیگه ای برای بستن تبلیغات نیست ؟
دوست عزيز توجه داشته باشيد كه كاسپر و زون آلارم با هم ناسازگار ميباشند و در صورت نصب اين دو برنامه با هر ترفندي منجر به ايجاد ناپايداري و ريست شدن مكرر سيستم شما خواهد شد.
بخش Black list برای این در نظر گرفته شده که چنانچه یک سایت ( یا بخشی از آن ) از دید شما مضر است ، توسط فایروال کاملا مسدود شود
وظیفه مقابله با تبلیغات به دیتابیس و هوش مصنوعی بخش AD Blocker کسپرسکی مربوط است
برای مقابله با تبلیغات خب برنامه های تخصصی بهتری هم وجود داره
مثلا در حالت کلی فایروال اتپوست به مراتب بهتر و قویتر از کسپرسکی در این زمینه است
و یا از همه آنها بهتر ، نصب اکستنشن Adblock Plus بر روی مرورگر فایرفاکس است تا تمامی تبیغات یک سایت رو نابود کنید
کارایی مشابه رو میتونید با مرورگر اپرا انجام دهید
سلام,من کسپر اسکی اینترنت سکیوریتی 2009 رو نصب کردم البته قبلا هم نصب کرده بودم ولی این بار که نصب می کنم کی ها رو که نصب میکنم کسپر سکی خاموش میشه البته قبلش activate trial version هم کرده بودم این اتفاق افتاد ولی کی ها رو که پاک می کنم ارور نمیده و تو قسمت license نوشته license is not found ولی خاموش نیست روشنه ولی موقع اپدیت تا 99 درصد پر میشه ولی تموم نمیشه ,حالا چیکار باید کنم؟
شما از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ تاریخ سیستم خود را چک کنید
آن مشکل 99% آپدیت هم معمولا در آپدیت های سنگین رخ میده و باید بگذارید تا کاملا آپدیت بشه
منم همچین مشکلی رو دارم البته جدیدا اینجوری شده یعنی از دیروز ورژن 2009 هستش برام ... وقتی ویندوز بالا میاد بعد از 5 دقیقه خاموش میشه دیگه روشن هم نمیشه ... حالا چیکار کنیم ؟ در مورد اپدیت هم همین مدلیه 2 بار تا 16 مگابایت آپدیت کرد ولی سبز نمیشه همون قرمز میمونه میگه بازم آپدیت کن لول واقعا گیج شدم مجبور شدم پاکش کنم .
ممنون میشم ورژن جدید و با فایل اکتیوش و بزارین برام.
وقتي كاسپر نصبه سرعت خفن گرفته ميشه چرا؟
آيا اين مشكل رفع ميشه؟
آيا ميشه از مدل ترال اكتيو كرد بعد از 30 روز ويندوز رو عوض كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)