ممنون اما اون گزینه که باید تو قسمت Object باشه اصلاً نیستش
ممنون اما اون گزینه که باید تو قسمت Object باشه اصلاً نیستش
فک کنم باید ورد رو کامل نصب کنی.
page source توی page setup کارش چیه..منبع تغذیه رو مشخص میکنه یعنی چی؟
که برای صفحه اول و صفحه های دیگه هم داره؟
یه سوالی داشتم البته ببخشید که فرصت ندارم تمام پست ها را بخونم
من جدیدا ویندوز 7 را نصب کردم و بعد از آن ورد 2007 ، حالا نمیدونم چطوری باید در ورد نیم فاصله را بزنم، قبلا در ویندوز xp از ترکیب کلید شیفت و اسپیس نیم فاصله را میزدم. اینجا چطوری باید نیم فاصله را زد تا مثلا کلمه «دادهاند» اینطوری نوشته نشود! و ضمنا با فاصله و این شکلی هم نباشه«داده اند» اگه پاسخ بدید ممنون میشم
ضمنا آیا میشه جای کلید حروف در ویندوز سون را عوض کرد؟ چون در ویندوز سون جای کلید حرف پ عوض شده و من عادت ندارم! و آیا برنامه ای است که بشه به کمک آن مدیریت کیبورد را بعده گرفت؟
فرمول های ریاضی من در ورد 2007 موقع پرینت و یا تبدیل به PDf ناپدید میشن !!!!!!!
چه جوری می تونم این مشکل و حل کنم؟
مرسی
می خوام در قطع A6 اطلاعیه بزنم. چطور می تونم یک صفحه A4 رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنم؟
غیر فعال کردن کنترل املاء و گرامر
ممکن هم هست شما دوست داشته باشید خاصیت کنترل املا و گرامر رو غیر فعال بکنید برای این کار می تونید رو دکمه Office .. کلیک کنید گزینه Word Options را انتخاب کنبد .
بخش Proofing رو فعال کنیو تو این بخش می تونید تیک مربوط به Check Spelling As You Type و Check Grammar With Spelling رو غیر فعال بکنید تا دیگه از گرامر ها و لغات املایی شما ایرادی گرفته نشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره پیدا کردم :
در نوار ابزار یک دکمه ای هست به نام
Left -to- right-Text Direction
اون روبزنید درست میشه
یعنی اول همه متن رو انتخاب کنید (Ctrl+A)بعد اون دکمه ر و بزنید درست میشه خودم تستش کردم
section start که توی سربرگ layout-page setup هست چه فرقی داره با گزینه ایی که برای ایجاد سکشن از منوی insert-brak ؟واون چک باکس پایینش برای چیه؟
ممنون
دوستان من یه مشکل دارم
وقتی متنی ور وارد ورد 2007 می کنم و قصد دارم تنظیم کنم.
وقتی justify رو میزنم کل متن رو میچسبونه به دو طرف صفحه
فرض کنید یه تیتر داریم و یه پاراگراف.اگه تیتر 2 کلمه باشه یه کلمه میمونه طرف راست یه کلمه میره طرف چپ
باید چیکار کنم ایم مشکل پیش نیاد
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)