تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 402 از 465 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی مرضیه جان از توجهت
    خب من الان یه فروشگاه ساختم توی قسمت بیزنس . برای سیمزها باید توی همون بخش بیزنس خونه بسازم یا محیط اصلی؟ میخوام سیمزها مثل قبلاً که سر کار میرفتن الانم به صورت ساعتی توی فروشگاه کار کنن ! یه سئوال دیگه چطوری برای فروشگاه کارمند تعیین کنم ؟ باید کارمندها رو هم بسازم ؟ کلا برای این پچ راهنما نیست یا خود بازی راهنما نداره برای بیزنس؟
    فرقي نداره توي هر محيطي متونيد براش خونه بسازيد
    ساعتي كه نميشه ، چون خودتون ميريد توي فروشگاه و بايد هدايتش كنيد ، هر وقت كاركنان خسته بشن ميتونيد مغازه رو ببنديد
    براي كارمند انتخاب كردن هم بايد با تلفن توي قسمت بيزينس روي كلمه ي Host كليك كنيد. اونجا چند نفر آدم نشونتون ميده با مدالهايي كه دارن هر كدوم رو كه مدال مناسبي دارن انخاب كنيد
    البته اگر با كسي دوست باشيد ميتونيد اونو هم استخدام كنيد ، روش كليك كنيد و host رو بزنيد.

2. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

بالاخره تونستم هم گرگنما بشم هم خون اشام و هم با یکم زحمت تونستم الفی هم بشم ولی هر چقد زمینو کندما این سه تا نقشه رو پیدا نکردم که یکیش مال سرزمین پاگنده هست میشه راهنمایی کنید دیگه کجا رو باید میکندم؟این کوله پشتیه پر سنگ و استخون شده.راستی این مرتاض هندیه کیه که عکسش برای درس کردن گروههای پارتی هست پاگنده رم همونجا دیدم و نینجا ولی تو بازی تا حالا ندیدمشون و یکی هم به اسم پدر فک کنم کشیشه!!!اینا کجا هستن؟
    گرگنما:من با اون سگ سیاها که شبا میان و چشمشون زرده دوست شدم خیلی دوست بعد یه بار داشتم نازش میکردم یا بش قذا میدادم گازم گرفت و گرگ نما شدم
    خون اشام:اول سطح ÷یشرفت مغازمو زیاد کردم تا لیست همه ساکنان رو به دست بیارم بعد از تو لیسته به خون اشام تو شب زنگ زدم و باهاش جون جونی شدم و اوردمش تو خونم و ازدواج کردم و بعد چن روز یهو بیخودی گازم گرفت و خون اشام شدم
    ادم سبز:کلی سبزی و درخت کاشتم و از همشون خوب مراقبت کردم یه بار داشتم اس÷ری میزدم که یهو ادم سبز شد

گفتم که شاید فایده ای داشته باشه حالا این پاگنده و نینجا و پدر و مرتاض هندیه کجا هستن در انتظار راهنمایی شما هستم.با تشکر امضا
    راستی من ترکیب خون اشام و گرگنما هم درست کردم سیمزم قاط زده بود همزمان هم گرگنما بود هم خون اشام
    این ماشینا و لباسا و غیره رو میشه لیست ادرسشونو بهم بدین تا دانلود کنم اخه نمیشه واسه هر لباس 10 صفحه رو بگردم که راستی حجمشون چقده؟من سرعتم پایینه ها
    Last edited by ZEDEHAL DEGE; 10-02-2009 at 05:29.

4. 2 کاربر از ZEDEHAL DEGE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره تونستم هم گرگنما بشم هم خون اشام و هم با یکم زحمت تونستم الفی هم بشم ولی هر چقد زمینو کندما این سه تا نقشه رو پیدا نکردم که یکیش مال سرزمین پاگنده هست میشه راهنمایی کنید دیگه کجا رو باید میکندم؟این کوله پشتیه پر سنگ و استخون شده.راستی این مرتاض هندیه کیه که عکسش برای درس کردن گروههای پارتی هست پاگنده رم همونجا دیدم و نینجا ولی تو بازی تا حالا ندیدمشون و یکی هم به اسم پدر فک کنم کشیشه!!!اینا کجا هستن؟
    گرگنما:من با اون سگ سیاها که شبا میان و چشمشون زرده دوست شدم خیلی دوست بعد یه بار داشتم نازش میکردم یا بش قذا میدادم گازم گرفت و گرگ نما شدم
    خون اشام:اول سطح ÷یشرفت مغازمو زیاد کردم تا لیست همه ساکنان رو به دست بیارم بعد از تو لیسته به خون اشام تو شب زنگ زدم و باهاش جون جونی شدم و اوردمش تو خونم و ازدواج کردم و بعد چن روز یهو بیخودی گازم گرفت و خون اشام شدم
    ادم سبز:کلی سبزی و درخت کاشتم و از همشون خوب مراقبت کردم یه بار داشتم اس÷ری میزدم که یهو ادم سبز شد

گفتم که شاید فایده ای داشته باشه حالا این پاگنده و نینجا و پدر و مرتاض هندیه کجا هستن در انتظار راهنمایی شما هستم.با تشکر امضا
    راستی من ترکیب خون اشام و گرگنما هم درست کردم سیمزم قاط زده بود همزمان هم گرگنما بود هم خون اشام
    این ماشینا و لباسا و غیره رو میشه لیست ادرسشونو بهم بدین تا دانلود کنم اخه نمیشه واسه هر لباس 10 صفحه رو بگردم که راستی حجمشون چقده؟من سرعتم پایینه ها
    بايد توي زمين هاي مسافرتي ، زمين رو بكنيد حتما پيدا ميكنيد

6. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوب شد این بحث رو پیش کشیدین ...
    در مورد فروشگاه .

من یه مشکلی داشتم ... یادمه وقتی فروشگاه داشتم هر کاری میکردم نمیتونستم یه مدیر برای اونجا انتخاب کنم که وقتی از اونجا ( یه فروشگاه خریده بودم ) میام بیرون اون اونجا رو مدیریت کنه و من از خونه فقط کنترل کنم اوضاع رو ...

یک بار شد و یه نفر رو مدیر کردم ولی دوباره که سیمز رو ریخته بوم و بازی میکردم دیگه نشد ...

نمی دونم باید سیمزی که مدیر میشد خیلی مهارت داشته باشه فکر کنم تا بشه برای مدیریت انتخابش کرد !!!

این رو هم اگه کسی انجام داده بگه ببینیم چه جوریاست !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

من اولین باره میشنوم میشه مدیر گذاشت پس ببخشید.
    میشه روش سرچ کردن رو بهم یاد بدین از کجا تو همین تایپک سرچ کنم؟اون بالا که یه سرچ معمولی و یکی مخصوصه همونه؟
    نزدیک هزار تا چیز پیدا کردم از زمین ولی دریغ از یک نغشه ساده

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام
    خوب شد این بحث رو پیش کشیدین ...
    در مورد فروشگاه .

من یه مشکلی داشتم ... یادمه وقتی فروشگاه داشتم هر کاری میکردم نمیتونستم یه مدیر برای اونجا انتخاب کنم که وقتی از اونجا ( یه فروشگاه خریده بودم ) میام بیرون اون اونجا رو مدیریت کنه و من از خونه فقط کنترل کنم اوضاع رو ...

یک بار شد و یه نفر رو مدیر کردم ولی دوباره که سیمز رو ریخته بوم و بازی میکردم دیگه نشد ...

نمی دونم باید سیمزی که مدیر میشد خیلی مهارت داشته باشه فکر کنم تا بشه برای مدیریت انتخابش کرد !!!

این رو هم اگه کسی انجام داده بگه ببینیم چه جوریاست !!!!!
    نه
    تا جايي كه من ميدونم و بازي كردم نميشه مدير گذاشت و خودت توي خونه بشيني

میشه روش سرچ کردن رو بهم یاد بدین از کجا تو همین تایپک سرچ کنم؟اون بالا که یه سرچ معمولی و یکی مخصوصه همونه؟
    نزدیک هزار تا چیز پیدا کردم از زمین ولی دریغ از یک نغشه ساده
    اون نقشه فقط يك كاغذ ساده هست كه بايد توي كوله پشتيتون نگه داريد تا منطقه هاي جديد براتون باز بشه
    يكم بيشتر بگرديد حتما پيدا ميكنيد

جستجو هم روي نوار هر تاپيك هست ، از اون طريق ميشه جستجو كرد

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض پاسخ از طرف loomina

ديدم تمام اعضا دارن در باره ي يه بازي جالب صحبت مي كنن تازه تاپيك the sims 2 هم وجود نداشت گفتم واسش تاپيك بزنم و به سو الات بچه ها جواب بدم

بنا به درخواست لاولي من e حذف شد
    آرش
    نه

اون نقشه فقط يك كاغذ ساده هست كه بايد توي كوله پشتيتون نگه داريد تا منطقه هاي جديد براتون باز بشه
    يكم بيشتر بگرديد حتما پيدا ميكنيد

جستجو هم روي نوار هر تاپيك هست ، از اون طريق ميشه جستجو كرد

اگر کمی بات طرف رفیق بشی یه گزینه می یاد که نوشته کار گر را ترفیع بده.

اگه نشد احتمالا کارگر باید مهارت بالا تری داشته باشه.

11. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه
    باور کنید یکبار این کار رو کردم ... یه مدیر انتخاب کردم که مسئولیت کنترل بقیه کارمند ها رو داشت... یک اسباب بازی می ساخت .. یکی مشتری جلب میکرد ...یکی هم جای خالی محصولات رو پر میکرد و یه صندوق دار ... فقط حواسم نبود مدیره حقوقش کم بود هنوز چیزی نگذشته بود شاکی شد و رفت !!!

ولی دیدین وقتی تو خونه هستین ، به فروشگاهی که خریدین زنگ میزنید میگه اونجا مدیری نیست که بتونه کار ها رو انجام بده و یه چیزی تو این مایه ها ... درست یادم نیست !!!

با این چیزایی که گفتین شک کردم که نکنه اشتباه کردم ... پس حرفم رو نشنیده بگیرید تا دوباره یه روزی امتحانش کنم!!! آخه الان سیمز رو سیستمم نصب نیست !!!

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

بايد توي زمين هاي مسافرتي ، زمين رو بكنيد حتما پيدا ميكنيد
    اگه با تور مسافرتی هم سفر برید امکان داره نقشه ها رو پیدا کنی
    در ضمن اگه پک زندگی اپارتمانی رو هم داری باید بگم می تونی در یک زمان هم مرد گرگی بشی هم خون اشام و هم جادوگر و هم یک زامبی( مرده ای که 2باره زنده شده) !
    سعی هم نکن که یه plant sim (همون سبزا) رو با یه خون اشام ترکیب کنی! چون این 2تا خلاف هم هستن موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باور کنید یکبار این کار رو کردم ... یه مدیر انتخاب کردم که مسئولیت کنترل بقیه کارمند ها رو داشت... یک اسباب بازی می ساخت .. یکی مشتری جلب میکرد ...یکی هم جای خالی محصولات رو پر میکرد و یه صندوق دار ... فقط حواسم نبود مدیره حقوقش کم بود هنوز چیزی نگذشته بود شاکی شد و رفت !!!

ولی دیدین وقتی تو خونه هستین ، به فروشگاهی که خریدین زنگ میزنید میگه اونجا مدیری نیست که بتونه کار ها رو انجام بده و یه چیزی تو این مایه ها ... درست یادم نیست !!!

با این چیزایی که گفتین شک کردم که نکنه اشتباه کردم ... پس حرفم رو نشنیده بگیرید تا دوباره یه روزی امتحانش کنم!!! آخه الان سیمز رو سیستمم نصب نیست !!!
    شايد منظورت حساب داره كه پشت ميز وايميسه و تلفن رو جواب ميده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •