بالاخره تونستم هم گرگنما بشم هم خون اشام و هم با یکم زحمت تونستم الفی هم بشم ولی هر چقد زمینو کندما این سه تا نقشه رو پیدا نکردم که یکیش مال سرزمین پاگنده هست میشه راهنمایی کنید دیگه کجا رو باید میکندم؟این کوله پشتیه پر سنگ و استخون شده.راستی این مرتاض هندیه کیه که عکسش برای درس کردن گروههای پارتی هست پاگنده رم همونجا دیدم و نینجا ولی تو بازی تا حالا ندیدمشون و یکی هم به اسم پدر فک کنم کشیشه!!!اینا کجا هستن؟
گرگنما:من با اون سگ سیاها که شبا میان و چشمشون زرده دوست شدم خیلی دوست بعد یه بار داشتم نازش میکردم یا بش قذا میدادم گازم گرفت و گرگ نما شدم
خون اشام:اول سطح ÷یشرفت مغازمو زیاد کردم تا لیست همه ساکنان رو به دست بیارم بعد از تو لیسته به خون اشام تو شب زنگ زدم و باهاش جون جونی شدم و اوردمش تو خونم و ازدواج کردم و بعد چن روز یهو بیخودی گازم گرفت و خون اشام شدم
ادم سبز:کلی سبزی و درخت کاشتم و از همشون خوب مراقبت کردم یه بار داشتم اس÷ری میزدم که یهو ادم سبز شد
گفتم که شاید فایده ای داشته باشه حالا این پاگنده و نینجا و پدر و مرتاض هندیه کجا هستن در انتظار راهنمایی شما هستم.با تشکر امضا
.gif)
.gif)
راستی من ترکیب خون اشام و گرگنما هم درست کردم سیمزم قاط زده بود همزمان هم گرگنما بود هم خون اشام
.gif)
این ماشینا و لباسا و غیره رو میشه لیست ادرسشونو بهم بدین تا دانلود کنم
.gif)
اخه نمیشه واسه هر لباس 10 صفحه رو بگردم که راستی حجمشون چقده؟من سرعتم پایینه ها
.gif)