تو واسه خودت نزار
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو واسه خودت نزار
اندیشه زده تو کار Unlimited
برو تو کار دانلود به کسی هم نگو
منم این گولو خوردم دو روز حجم ثابت موند حدود100 مگ ریسو داشتم اما Unlimited نبود فرداییش که Unlimited شد فقط چند دقیه اینجوری موند و بعد مقدار دانلود همون چند دقیقه از حجمم کم شد![]()
وقت هایی که کنتور نمیندازه میتونید دانلود کنید ولی باید حواستون جمع جمع باشه که یهو اگه کنتور به کار افتاد و شما در حال دانلود بودید سریع قطع کنید چون اگه بی خیال باشید امکان داره خیلی از حجمتون کم بشه .
چون بعضی و قت 1 دقیقه هم طول نمیکشه و کنتور به کار میوفته .
کلا در این 5 ماهی که ADSL گرفتم 5 بار کنتور به صورت طولانی از کار افتاده .
کلا ماهی یک بار تقریبی این اتفاق میوفته
سلام دوستان
درست یه هفته است که سرعت 128 خط 3 اندیشه از 230 به 170 (روزها) رسیده الان هم ساعت 1.30 سرعتس نوسان داره از 20 تا 50 کسی می دونه مشکلشون چیه؟ کسی پیگیری کرده کی قراره برطرف بشه؟
بازهم شما سرعت 20 داري خوبه من الان (ساعت 2:06) سرعتم 5 تا 10 بازي ميكنه ،حتي نمي تونم صفحات وب رو خوب ببينم !!!
واسه من هم خط 3 128 هستم همینطوره ولی سرعت امشب واسه من از 25 بیشتر نمیشه
سلام دوست عزیز
یه چند روزی میشه که سرعت روزای اندیشه از 200 به 150 افت کرده واسه من و شبا هم فعلا تو بهترین حالت از 150 بیشتر نمیشه . ( 128 اندیشه خط 3 ) همین الان هم سرعت من نوسان زیادی داره و برای مجموع 2 تا فایل تورنت بین 80 تا 120 کیلو بایت نوسان میکنه .
البته وقتی ما اشتراک 128 داریم حق قانونیمون فقط 16 کیلو بایت هست و حتی همین 150 کیلو بایت چندین برابر میزان تعهد شرکتها هست . درسته که اکثر شرکتها الان دارن سرعت تشویقی میدن ولی اونا هم هیچ تعهدی به دادن این سرعت بالا ندارند. بنابراین با شرایط فعلی فقط باید ابراز امیدواری کرد که همیشه پهنای باند کافی وجود داشته باشه تا بتونن بهمون سرعتای بالاتر بدن . برا اینکه سرعت 230 به 170 رسیده هیچکدوممون نمی تونیم اعتراض کنیم جون داریم پول 16 کیلو بایت رو میدیم و سرویس بالاتر از 1 مگابیت میگیریم . جدا از این موضوع که طبق استانداردهای جهانی رسما دارن مس رو به قیمت طلا به خورد ملت میدن !!! اما نباید یادمون بره که اینجا ایرانه و همین شرایط هم خیلیییی جاهای دیگه اصلا فراهم نیست ... پس با این شرایط باید امیدوار باشیم لااقل همینطور بمونه و رقابت بین شرکتتهای رقیب مجبورشون کنه کیفیت بهتری بدن .
اندیشه هم به نظر میاد برای کنترل بهتر ترافیک سرعت بعضی مراکز رو کاهش داده و دیگه از سرعتای بالای 200 خبری نیست .یادش بخیر حسن رشتی با سرعت 270 دانلود میکرد !
![]()
Last edited by birak; 15-05-2010 at 01:59.
سلام
بیراک درست میگه تازه اونم تو سرعت شیرینگ باید از 12 تا 14 باشه 16 واسه ددیکیتده که مخابرات بسختی میده واقعا این سرعتا فضائین![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)