تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 416 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

محتوای مخفی: مانگا 
    اون فرد داخل اون یکی زتسو به احتمال زیاد باید یاماتو باشه . اون کسی هم که اومده بالای سر ساسکه به احتمال بسیار زیاد کابوتوئه .

راستی هیچ توجه کردین که عصای مادارا ناقصه ؟!
    عصای دانا یک حلقه کامل بود که شش تا حلقه کوچیک هم به اون وصل شده بود . ولی مال مادارا ... !!!

به شاخ های مادارا هم دقت کنین با هم کمی تفاوت دارن .
    احتمالا حالت جینچوریکی جوبی مادارا هم ناقصه

پس باید منتظر جینچوریکی واقعی جوبی باشیم که اون ناروتوست

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

محتوای مخفی: اس 
    تجربه ثابت کرده جیچوریکی کیوبیه نصفه از جینچوریکی کل بقیه بیجوها کنارهم قویتره روزگاره دیگه

فقط عجیبه چطور مادارا میناتو رو دید که جیچوریکیه ولی نرفت کیوبیشو بگیره؟ این یحتمل نقشه ی فوق هوشمندانه ی کیشیموتو هست برای دانا شدن ناروتو چون قبلا که دیدیم 9 تا بیجوها چاکراشونو به ناروتو رسوندن نصف کیوبی رو هم داشت فقط نفصه دیگش رو نداشت که اونم خدا میرسونه ولی اون همه چاکرا که دست مادارائه کجا و یه ذره چاکرا ناروتو کجا بعلاوه که قدرت چشمی هم نداره

اونی که امده بالای سر ساسکه شاید ایزونا باشه چون ناروتو ریکودو هم بشه بازم غبار چشم مادارا نیست

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تجربه ثابت کرد که کیشی استعداد خرابکاری زیادی داره و میتونه به زیبایی هر چه تمام تر کل داستان رو خراب کنه .

ایزونا کجا بود ؟!

اون پا یکجورایی خاکی و کثیف بود که نشون میده این شخص قبلا توی جنگ بوده و فعالیت داشته . شلوارش هم که کوتاه بود و همین احتمال کابوتو بودن اونو زیاد میکنه .

کسی رو نداریم که مثل کابوتو لباس پوشیده باشه .

در کل ناروتو اول و آخرش قراره دانا بشه ... دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ... دانا بشه و مادارا شکست بده بهتر از اینه که با راسنگان اونو کنار بزنه

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من نفمیدم کارین چیکار کرد که اوروچیمارو گفت آخر سر فعالش کرد ...
    یه تیکه هم شد فیلم مستهجن
    اون جوتسویی که هاشیریما به ساسکه داد ربطی به اون آدمه که اومد رو سرش نداره ؟
    مادارا قبل اینکه
    جینچوریکی بشه خوشتیپ تر بود

8. این کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فعلا که هیچی معلوم نیست .. من که دیگه خودم رو با حدس زدن های الکی خسته نمی کنم !
    اون رد پاها برای هر کی باشه فکر نکنم برای شخصی مثل کابوتو باشه .. اخه کابوتو اون وسط چی می خواد بکنه ؟ اون یه مهره سوخته بود !
    بیشتر به نظر می اومد کفش های کاککاشی باشه .. داستان ای هفته هم در مورد کاکاشی هستش .. مادارا هم گفت میره دنبال چشم چپ ! فکر کنم منظورش جشم کاکاشی هستش که مانگیکو هم داره ! دقیق نمی دونم
    ولی یه ربطی به این فیلر های انیمه و داستان مانگا همیشه وجود داشته .. حالا یا اوبیتو کامل می خوا بمیره یا کاکاشی این وسط می خواد بترکه !!!
    ..........................
    جالب شد نصفه کیوبی رو میناتو توی خودش مهر کرد و توی جنگ هم احضارش مرد و بهم چاکرا قرض دادن .. حالا گارا داره جنازه ناروتو رو می بره خونه باباش که نصفه کیوبی رو بهش مهر کنن !! کی می خواد عملیات مهر کردن رو انجام بده ؟ اصلا نسفه کیوبی ناروتو رو قبول می کنه ؟
    .......................
    ریده کیشیموتو .
    من فقط دارم به این امید می بینم که تا 700 تا مانگا دیگه تموم بشه رسما !

10. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

چشم کاکاشی رو میخواد چی کنه؟ خودش که بهترش رو داره
    ولی درسته این قضیه تکنیک هاشیراما یه ربطی داره به اون یارو که امده بالا سر ساسکه

میگن نکنه ساسکه صاحب بدن هاشیراما شده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من نفمیدم کارین چیکار کرد که اوروچیمارو گفت آخر سر فعالش کرد ...
    یه تیکه هم شد فیلم مستهجن
    اونجا کارین زنجیرهای چاکرایی متعلق به خاندان ازوماکی رو فعال کرد .
    مستهجن کجا بود برادر من تنفس مصنوعی بود که خیلی ها در مواقع اضطراری انجامش میدن .

میگن نکنه ساسکه صاحب بدن هاشیراما شده؟
    فکر نکنم .
    آخه چطور توی این مدت کم ساسکه و هاشیراما پیوند ژن رو انجام دادن ؟! یعنی اینقدر الکی و آسونه ؟!

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگای امروز هم اومد ...
    خداییش من یه جورایی نسبت به حرف های مادرا ، بهش حق میدم .. این چیز هایی که ما دیدیم مخصوصا ایرانی ها کاش این کار مادارا انجام میشد !
    حرف هاش به اوبیتو یه جورایی برای من یکی قانع کننده بود .. الکی شعار زدگی ناروتو آرمان گرایی صلح و دوستی رو نداره حرفه هاش !

15. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

درست نفهمیدم چی شد
    هفته پیش که مادارا با اون همه علم و اطلاعات اومد 2 تا سلاح مخوف رو پرت کرد یه کنار و گفت who cares یعنی ناروتو که کیشیموتو حامیشه هم همچین کاری نمیکنه اخه یعنی مادارا اونقدر عقل نداره بیاد اینا رو بذاره یه گوشه ای برای روز مبادا؟! منتظر بودم که این هفته ببینم به وسیله همون 2 سلاح مادارا مهر بشه که الان دیدم ظاهرا قراره حماسه اوبیتو دوباره تکرار شه. البته کاندیدای رهبری کونوها یک عدد هم افزایش یافته بعد از ناروتو و ساسکه و کیبا و بقیه بروبچ حالا نوبت اوبیتو شده مثکه

ولی موافقم از لحاظ سخنرانی ناروتو که خودش نمیفهمه چی میگه اوبیتو غمناک حرف میزنه و اصلا ادم غصه دار میشه (این بشر اصلا خوشی تو زندگیش دیده؟) ولی مادارا چون حرفاش با زندگی واقعی هماهنگه کلا جملاتش سنگینه. جدای از اینها امیدوارم کیشی بتونه به اینهمه شعاری که چپونده تو مانگا جواب هم بده

اینم از انیمه هفته پیش
    طرف هدفون گوششه
    یعنی تا اون موقع تانک اختراع نشده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یعنی تا اون موقع تانک اختراع نشده؟
    اینکه چیزی نیست .. اون موقع که ناروتو تازه به دهکده می خواست بر گرده یعنی سه سال و نیم قبل توی انیمه اون کونوهامارو و رفیق هاش دنبال گربه بودند بی سیم فوق خفن داشتن .. از اینها که روی گلو نصب میشه و خیلی خاصه .. توی فیلم های جنگی چریکی ( توییکی از فیلم های بروس ویلیس ) من دیدم !!
    کانال تبادل اطلاعات و ویدئو کنفرانس دارن این رئیس های هر کشور و از تلویزیون هم خفن تره !!!
    شخصیت های پین هم که یکیشون کلا بمب بود و از همه جاش بمب های خوشه ای در می اومد !!!
    یعنی بمب اتم هم اینها داشته باشن باز باید با تایجوتسو برن جلو !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •