محتوای مخفی: مانگا
من نفمیدم کارین چیکار کرد که اوروچیمارو گفت آخر سر فعالش کرد ...
یه تیکه هم شد فیلم مستهجن
اون جوتسویی که هاشیریما به ساسکه داد ربطی به اون آدمه که اومد رو سرش نداره ؟
مادارا قبل اینکهجینچوریکی بشه خوشتیپ تر بود![]()
فعلا که هیچی معلوم نیست .. من که دیگه خودم رو با حدس زدن های الکی خسته نمی کنم !
اون رد پاها برای هر کی باشه فکر نکنم برای شخصی مثل کابوتو باشه .. اخه کابوتو اون وسط چی می خواد بکنه ؟ اون یه مهره سوخته بود !
بیشتر به نظر می اومد کفش های کاککاشی باشه .. داستان ای هفته هم در مورد کاکاشی هستش .. مادارا هم گفت میره دنبال چشم چپ ! فکر کنم منظورش جشم کاکاشی هستش که مانگیکو هم داره ! دقیق نمی دونم
ولی یه ربطی به این فیلر های انیمه و داستان مانگا همیشه وجود داشته .. حالا یا اوبیتو کامل می خوا بمیره یا کاکاشی این وسط می خواد بترکه !!!
..........................
جالب شد نصفه کیوبی رو میناتو توی خودش مهر کرد و توی جنگ هم احضارش مرد و بهم چاکرا قرض دادن .. حالا گارا داره جنازه ناروتو رو می بره خونه باباش که نصفه کیوبی رو بهش مهر کنن !! کی می خواد عملیات مهر کردن رو انجام بده ؟ اصلا نسفه کیوبی ناروتو رو قبول می کنه ؟
.......................
ریده کیشیموتو .
من فقط دارم به این امید می بینم که تا 700 تا مانگا دیگه تموم بشه رسما !
چشم کاکاشی رو میخواد چی کنه؟ خودش که بهترش رو داره
ولی درسته این قضیه تکنیک هاشیراما یه ربطی داره به اون یارو که امده بالا سر ساسکه
میگن نکنه ساسکه صاحب بدن هاشیراما شده؟![]()
مانگای امروز هم اومد ...
خداییش من یه جورایی نسبت به حرف های مادرا ، بهش حق میدم .. این چیز هایی که ما دیدیم مخصوصا ایرانی ها کاش این کار مادارا انجام میشد !
حرف هاش به اوبیتو یه جورایی برای من یکی قانع کننده بود .. الکی شعار زدگی ناروتو آرمان گرایی صلح و دوستی رو نداره حرفه هاش !
درست نفهمیدم چی شد
هفته پیش که مادارا با اون همه علم و اطلاعات اومد 2 تا سلاح مخوف رو پرت کرد یه کنار و گفت who cares یعنی ناروتو که کیشیموتو حامیشه هم همچین کاری نمیکنه اخه یعنی مادارا اونقدر عقل نداره بیاد اینا رو بذاره یه گوشه ای برای روز مبادا؟! منتظر بودم که این هفته ببینم به وسیله همون 2 سلاح مادارا مهر بشه که الان دیدم ظاهرا قراره حماسه اوبیتو دوباره تکرار شه. البته کاندیدای رهبری کونوها یک عدد هم افزایش یافته بعد از ناروتو و ساسکه و کیبا و بقیه بروبچ حالا نوبت اوبیتو شده مثکه
ولی موافقم از لحاظ سخنرانی ناروتو که خودش نمیفهمه چی میگه اوبیتو غمناک حرف میزنه و اصلا ادم غصه دار میشه (این بشر اصلا خوشی تو زندگیش دیده؟) ولی مادارا چون حرفاش با زندگی واقعی هماهنگه کلا جملاتش سنگینه. جدای از اینها امیدوارم کیشی بتونه به اینهمه شعاری که چپونده تو مانگا جواب هم بده
اینم از انیمه هفته پیش
طرف هدفون گوششه
یعنی تا اون موقع تانک اختراع نشده؟
![]()
اینکه چیزی نیست .. اون موقع که ناروتو تازه به دهکده می خواست بر گرده یعنی سه سال و نیم قبل توی انیمه اون کونوهامارو و رفیق هاش دنبال گربه بودند بی سیم فوق خفن داشتن .. از اینها که روی گلو نصب میشه و خیلی خاصه .. توی فیلم های جنگی چریکی ( توییکی از فیلم های بروس ویلیس ) من دیدم !!یعنی تا اون موقع تانک اختراع نشده؟![]()
کانال تبادل اطلاعات و ویدئو کنفرانس دارن این رئیس های هر کشور و از تلویزیون هم خفن تره !!!
شخصیت های پین هم که یکیشون کلا بمب بود و از همه جاش بمب های خوشه ای در می اومد !!!
یعنی بمب اتم هم اینها داشته باشن باز باید با تایجوتسو برن جلو !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)