مننزديك 80000 خرج دوربيندار كردم تا اون تيركمان دختره را آزاد كردم
مفت نمي ارزه
هيچكس اينو آزاد نكنه ...
مننزديك 80000 خرج دوربيندار كردم تا اون تيركمان دختره را آزاد كردم
مفت نمي ارزه
هيچكس اينو آزاد نكنه ...
یکی یه حالی به این سوال ما بده ، اینونتوری میشه همونجایی که اسلحه ها و آیتم ها رو بالا پایین میکنید .
بیا رفیق......![]()
خیلی از بچه های این تاپیک بخاطر تغییر روند بازی نسبت به شمارهای پیشین (بجز 4) تاراضی بودند (بخاطر نداشتن المانهای ژانر وحشت) اما در هرصورت بازیی هست که ارزش 1بار بازی کردن رو برای همه داره, اگر هم ازش خوشت بیاد که دیگه...
گفته بودم کمان, سیستم هدف گیری نداره. اما یک سوال دارم, شما با شوا بازی میکنید؟ چون من خودم همیشه با کریس بازی میکنم و تنها سلاحی هم که به شوا میدم همین کمان هست (خوشبختانه شوا با هوش مصنوعیش احتیاج چندانی به سیستم هدف گیری نداره) از حق هم نگذریم سلاح قدرتمندی هست
خوب بالاخره ما هم بازی رو تموم کردیم
اینو بگم که این اولین نسخه از اویل بود که من بازی کردم و تا اخرش رفتم بقیه نسخه هاش ندیدم اصلا
واجب شد برم اویل 4 رو هم تا اخر برم.....
بازی جالبی بود با اینکه ترسناک نبود ولی فوق العاده هیجان انگیز بود.....
ولی یه چیزی فکر نمیکنم که این وسکر مرده باشه.....یه دفه دیدین تو اویل 6 دوباره سروکلش پیداشد
محتوای مخفی: هشدار: آخر داستان
مطمئن باش که وسکر نمرده چون کپکام تخصص در زنده کردن ادم هایه مرده داره تا حالا این همه ادم کشت و زنده کرد!
خوب میشه به من بگید که این سیو بازی و متعلقاتش کجاست که من اونها رو کپی کنم تا برم یکی دیگه بگیرم . اگه میشه دقیقا بگید چه چیزهایی رو باید کپی کنم تا سیو روی بازی بعدی که نصب میکنم بدون درد سر بیاد .متاسفم بازی ناقصه(توی همین دو سه صفحه قبل اساسی در موردش بحث شده)
بهتره به فکر یه نسخه دیگه و صد البته 2 DVD باشید...
سلام
نه من با كريس بازي ميكنم
اما كمان قدرتش كمه
به نظر من اينطوريه
در ضمن هدفهاي متحريك را اصلا نميتونه بزنه شوا
بهنظر من كلت با تير بينهايت و دوربيندار اپگريد شده خيلي بهتر از اين هستند
حالا بذار كمي ديگه بازي كنم ببينم شايد بهتر شد
اولي 4 كه بيشتر از اين حال ميده
طولانيتر هم هست
حتما بازيش كن
خودم فكر كنم 7 بار تمومش كردم
سخت ترين جا هم مبارزه ايدا با كراوزر بود
و بعد از اين مبارزه ---- با كراوزر
در اويل 5 چنين صحنه هاي نفسگيري وجود نداشت
سخت ترين جا به نظر من اون غول بود كه سنگ پرت ميكرد
كه اينم در درجه veteran و بالاتر
در درجه نرمال راحته
البته از قرار معلوم برای بعضی از نسخه های xlive کپی این فایل هم نیازه:برای اینکار شما باید بوسیله xlive یه پروفایل بسازید بعد سیو کامل این بازی رو که معمولا با فرمت bin هست دقیقا توی پروفایل خودتون در محل:کپی کنید
* my document/capcom/resident evil/*profile name
Users\*computer name*\AppData\Local\Microsoft\XLive
Last edited by mehdy.z; 27-10-2009 at 12:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)