براساس گزارش رسانههاي اسپانيا، رئال مادريد در آستانه خريد "رافائل فان درفارت" قرار دارد.
روزنامه ورزشي ماركا، چاپ مادريد از توافق رئال مادريد و بازيكن هلندي هامبورگ نوشت. قرارداد ياد شده پنج ساله عنوان شده است.
به نوشتهي ماركا، گفتوگوها، هم اكنون در جريان است و كهكشانيها براي كارگردان Hsv، بيست ميليون يورو پيشنهاد كردهاند. با اين حال يون ولف، سخنگوي هامبورگ در اين باره گفت: «تا امروز هيچ چيز از رئال مادريد نشنيدهايم. هيچ پيشنهادي به دست ما نرسيده است.»
خود اين بازيكن هم به تازگي خبرهاي دربارهي پيوستنش به باشگاهي ديگر را رد كرد و گفت: «خوب است اگر جنجالها پيرامون من پايان يابد. چنانچه قرار باشد چيزي گفته و حرفي زده شود، آن وقت من آن را خواهم گفت. كماكان تمرينات خود را ادامه خواهم داد و اوضاع آن گونه كه اكنون به نظر ميرسد حاكي از حضور من در سال آينده با پيراهن هامبورگ است.»
"فان درفارت" به دليل همراهي تيم ملي هلند در رقابتهاي جام ملتهاي اروپا همراه با دو هلندي ديگر هامبورگ، اجازه داشت ديرتر از ديگر بازيكنان باشگاه شمالي آلمان در تمرينهاي آماده سازي پيش فصل حاضر شود.
"فان درفارت" كه مادرش از اهالي شهركاديس در جنوب اسپانيا است، يك سال پيش هم در آستانه پيوستن به تيمي از رقابتهاي ليگ برتر قرار داشت. در آن زمان سران ورزشي Hsv پيشنهاد والنسيا را نپذيرفتند. مبلغ فسخ قرارداد "فان درفارت" 22 ميليون يورو عنوان شده بود.
چند روز پيش هم آتلتيكومادريد از علاقهمندياش براي خريد كاپيتان هامبورگ خبر داد و 15 ميليون يورو هم براي اين انتقال پيشنهاد داد.
با اين حال سران هامبورگ اطمينان دادند كه هرگز از همشهري آتلتيكومادريد پيشنهادي به دستشان نرسيده است.
"رافا" در گذشته بارها و بارها تاكيد كرده كه دوست دارد در اسپانيا بازي كند. البته علاقهمندياش را به دو باشگاه بارسلونا و يا رئال مادريد محدود كرد. اين بازيكن 25 ساله خط مياني به دفعات گفته است: «تنها به باشگاهي بزرگ خواهم پيوست.»
در صورتي كه كارگردان هامبورگ راهي سانتياگو برنابئو شود، در كنار "رویستنن درنت"، "ویسلي اشنايدر"، "آرين روبن" و "رودفان نيستلروي"، پنجمين هلندي جمع كهكشانيها خواهد بود. </font />