تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 402 از 1174 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

براساس گزارش رسانه‌هاي اسپانيا، رئال مادريد در آستانه خريد "رافائل فان درفارت" قرار دارد.
    روزنامه ورزشي ماركا، چاپ مادريد از توافق رئال مادريد و بازيكن هلندي هامبورگ نوشت. قرارداد ياد شده پنج ساله عنوان شده است.

به نوشته‌ي ماركا، گفت‌وگوها، هم اكنون در جريان است و كهكشاني‌ها براي كارگردان Hsv، بيست ميليون يورو پيشنهاد كرده‌اند. با اين حال يون ولف، سخنگوي هامبورگ در اين باره گفت: «تا امروز هيچ چيز از رئال مادريد نشنيده‌ايم. هيچ پيشنهادي به دست ما نرسيده است.»
    خود اين بازيكن هم به تازگي خبرهاي درباره‌ي پيوستنش به باشگاهي ديگر را رد كرد و گفت: «خوب است اگر جنجال‌ها پيرامون من پايان يابد. چنانچه قرار باشد چيزي گفته و حرفي زده شود، آن وقت من آن را خواهم گفت. كماكان تمرينات خود را ادامه خواهم داد و اوضاع آن گونه كه اكنون به نظر مي‌رسد حاكي از حضور من در سال آينده با پيراهن هامبورگ است.»
    "فان درفارت" به دليل همراهي تيم ملي هلند در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا همراه با دو هلندي ديگر هامبورگ، اجازه داشت ديرتر از ديگر بازيكنان باشگاه شمالي آلمان در تمرين‌هاي آماده سازي پيش فصل حاضر شود.
    "فان درفارت" كه مادرش از اهالي شهركاديس در جنوب اسپانيا است، يك سال پيش هم در آستانه پيوستن به تيمي از رقابت‌هاي ليگ برتر قرار داشت. در آن زمان سران ورزشي Hsv پيشنهاد والنسيا را نپذيرفتند. مبلغ فسخ قرارداد "فان درفارت" 22 ميليون يورو عنوان شده بود.
    چند روز پيش هم آتلتيكومادريد از علاقه‌مندي‌اش براي خريد كاپيتان هامبورگ خبر داد و 15 ميليون يورو هم براي اين انتقال پيشنهاد داد.
    با اين حال سران هامبورگ اطمينان دادند كه هرگز از همشهري آتلتيكومادريد پيشنهادي به دست‌شان نرسيده است.
    "رافا" در گذشته بارها و بارها تاكيد كرده كه دوست دارد در اسپانيا بازي كند. البته علاقه‌مندي‌اش را به دو باشگاه بارسلونا و يا رئال مادريد محدود كرد. اين بازيكن 25 ساله خط مياني به دفعات گفته است: «تنها به باشگاهي بزرگ خواهم پيوست.»
    در صورتي كه كارگردان هامبورگ راهي سانتياگو برنابئو شود، در كنار "رویستنن درنت"، "ویسلي اشنايدر"، "آرين روبن" و "رودفان نيستلروي"، پنجمين هلندي جمع كهكشاني‌ها خواهد بود. </font />

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رم به زودی پیشنهاد رسمی اش را برای به خدمت گرفتن باپتیستا تقدیم سران رئال مادرید می کند .
    پس از جریان جدایی آمانتینو مانسینی از این تیم و پیوستن او به اینترمیلان رم حاضر است که از پول بدست آمده ۸ میلیون پوند برای باپتیستا به رئال بپردازد .
    کوریره نوشت که باپتیستا بازیکن محبوب لوچانو اسپالتی است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادرید قصد دارد تا در کشور نیجریه یه آکادمی فوتبال تاسیس کند تا بتواند استعدادهای مورد نیازش را کشف کند .
    تیمپایر سیلوا فرماندار ایالت بایلیسا به رامون کالدرون رئیس رئال مادرید اذعان داشته است که دولت نیجریه آمادگی تاسیس هرگونه مدرسه ی فوتبال در این ایالت را دارد .
    او گفت که این آکادمی می تواند موجب ارتقای فوتبال نیجریه شود .
    وی قصد دارد که به زودی ملاقاتی در اسپانیا با رامون کالدرون داشته باشد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دیوید بکام سمبل انگلیس اذعان داشت که پارسال در حال پیوستن به میلان بوده است که به گالکسی رفته است .
    بکام رئال مادرید را در تابستان ۲۰۰۷ به مقصد ایالات متحده ترک کرد اما تازه توضیح داده است که چطور پیشنهاد گالکسی را پذیرفته است درست در حالی که راهی میلان بوده است . وی به گاتزتا دلوا اسپورت گفت : تقریبا به پیوستن به میلان خیلی نزدیک بودم . من به این فرصت خیلی زیاد فکر کردیم و سرانجام تصمیم گرفتم که به ایالات متحده بیایم . میلان باشگاه سطح بالایی است درست مثل رئال مادرید و منچستر یونایتد . من خیلی دوست داشتم که در سری آ بهترین شود . میلان فوتبال فوق العاده ای بازی می کرد . من این کشور را دوست داشتم و اغلب برای تعطیلات به آنجا می رفتم .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كريستيانو رونالدو با خطر دوري سه ماهه از فوتبال و از دست دادن شروع فصل آتي رقابت‌هاي فوتبال روبه‌روست.
    بازيكن تيم ملي پرتغال درباره وضعيت جسماني خود گفت: «پزشكان به من گفته‌اند كه سه ماه بايد به خودم استراحت بدهم. چنانچه مراحل بهبود من به خوبي پيش برود، شايد كمي زودتر به فوتبال برگردم.»
    رونالدو اندكي پس از پايان رقابت‌هاي يورو 2008 در اتريش و سوئيس كه با شكست و ناكامي پرتغالي‌ها در مرحله يك چهارم نهايي همراه بود، خود را به تيغ جراحان سپرد. او كه از ماه‌ها پيش با ناراحتي روبه‌رو بود، نخست از دوري شش هفته‌اي اش از فوتبال خبر داد اما، به تازگي درباره‌ي وضعيت خود به BBC گفت: «تازه تا دو ماه ديگر مي‌توانم نخستين تمرين‌هايم را با توپ شروع كنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از اسکای اسپورتز ، در حالی که مارکا از قبول پیشنهاد 20 میلیون یورویی رئال مادرید توسط فان در فارت خبر داده بود این بازیکن از این امر اظهار ناآگاهی می کند و انتظار دارد که دستکم یک فصل دیگر را در آلمان و با پیراهن هامبورگ سپری کند .
    فان در فارت به مطبوعات آلمان گفت : من همه چیز را چک کردم و هیچ چیزی برای انجام دادن وجود ندارد . من احساس می کنم که یک فصل دیگر برای هامبورگ بازی خواهم کرد . دیروز اتلتیکو بود و امروز رئال . به نظر می رسد که این داستان ها ادامه داشته باشد .
    دیتمار بایرسدورفر مدیر هامبورگ هم اظهار داشت که هیچ تماسی با قهرمان اسپانیا برای ملی پوش هلندی تیمش ندارد .
    وی گفت : طبیعتا آنها نمی توانند بدون تماس با ما این بازیکن را داشته باشند و هیچ کس هنوز در پی او نبوده است .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلااااااااااااااااااااااا ااااااااام بروبچ تيم ملي رئال
    بابا من منظوري نداشتم فقط دوست دارم كريس بياد رئال كه مياد كريس رونالدو

من بزودي با اون نام كاربري قبليم برمي گردم
    ميخوام اينجارو بذاريم رو سرمون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

به به سلام مهرداد جوون !!خیلی وقته کم پیدایی !!
    سلام چارلیز جون !!
    می گم ون در واارت خیلی خوبه !!!
    میگم همه شدن هلندی که !!!

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلااااااااااااااااااااااا ااااااااام بروبچ تيم ملي رئال
    بابا من منظوري نداشتم فقط دوست دارم كريس بياد رئال كه مياد كريس رونالدو

من بزودي با اون نام كاربري قبليم برمي گردم
    ميخوام اينجارو بذاريم رو سرمون
    خیلی خوش اومدی .....

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

سلام دوستان...ببخشید اینجا چند وقتیه نیومدم...
    قدیما به من میگفتن pepe .....
    یه سوال دارم..
    این کریس بالاخره اومد یا نه؟!!!
    ضمنا کی از رئال رفت؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •