هادى شكورى: كدام محروميت، بازى مى كنم
هادى شكورى كه از شنيدن خبر محروميتش شوكه شده باز هم در اين باره حرف هايى مى زند: «از محروميتم در بازى مقابل مس كرمان بى اطلاعم زيرا مسؤولان كميته انضباطى فدراسيون بدون اطلاع من اين خبر را اعلام كرده اند.نمى دانم چه كسى اين مشكل را ايجاد كرده زيرا تاكنون به كميته انضباطى نرفته ام و بازيكن بى حاشيه اى هستم.در تماسى با مسؤولان باشگاه، آنها اعلام كرده اند، در اين مورد نامه اى به باشگاه ارسال نشده است و فكر نمى كنم از لحاظ قانونى اين محروميت درست باشد.براى اين بازى شرايط خوبى دارم و اميدوارم مشكلات در مورد محروميتم هرچه زودتر حل شود.»
====================
اكبرپور در دفاع از مهاجمان استقلال:
تا حالا موقعيت هدر نداده ايم
اكبرپور كه منتظر گلزنى است براى دروازه مس نقشه هاى زيادى كشيده: «وضعيت استقلال و بازيكنان براى بازى روز يكشنبه مقابل مس بسيار خوب است و اميدوارم در اين بازى گل زدن را آغاز كنم. در خصوص مهاجمان امسال استقلال هر روز انتقادات زياد مى شود اما به هيچ عنوان انتقادات بجايى نيست، زيرا در سال گذشته فورواردهاى استقلال گل نمى زدند و موقعيت ها را هدر مى داند اما امسال موقعيت گلزنى براى مهاجمان تيم فراهم نمى شود. مطمئناً از بازى بعدى، استقلال موفق خواهد شد و بايد بگويم كه در مورد گلزنى نيز ديگر مشكلى به وجود نخواهد آمد. استقلال مهاجمان بسيار خوبى دارد كه هر كدامشان اگر در هر تيمى حضور داشتند مى توانستند در آن تيم ستاره باشند و حتما در بازى هاى آينده توانايى هاى خود را نشان خواهند داد.