تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 2376 اولاول ... 3023523923983994004014024034044054064124525029021402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هادى شكورى: كدام محروميت، بازى مى كنم

هادى شكورى كه از شنيدن خبر محروميتش شوكه شده باز هم در اين باره حرف هايى مى زند: «از محروميتم در بازى مقابل مس كرمان بى اطلاعم زيرا مسؤولان كميته انضباطى فدراسيون بدون اطلاع من اين خبر را اعلام كرده اند.نمى دانم چه كسى اين مشكل را ايجاد كرده زيرا تاكنون به كميته انضباطى نرفته ام و بازيكن بى حاشيه اى هستم.در تماسى با مسؤولان باشگاه، آنها اعلام كرده اند، در اين مورد نامه اى به باشگاه ارسال نشده است و فكر نمى كنم از لحاظ قانونى اين محروميت درست باشد.براى اين بازى شرايط خوبى دارم و اميدوارم مشكلات در مورد محروميتم هرچه زودتر حل شود.»

====================

اكبرپور در دفاع از مهاجمان استقلال:

تا حالا موقعيت هدر نداده ايم

اكبرپور كه منتظر گلزنى است براى دروازه مس نقشه هاى زيادى كشيده: «وضعيت استقلال و بازيكنان براى بازى روز يكشنبه مقابل مس بسيار خوب است و اميدوارم در اين بازى گل زدن را آغاز كنم. در خصوص مهاجمان امسال استقلال هر روز انتقادات زياد مى شود اما به هيچ عنوان انتقادات بجايى نيست، زيرا در سال گذشته فورواردهاى استقلال گل نمى زدند و موقعيت ها را هدر مى داند اما امسال موقعيت گلزنى براى مهاجمان تيم فراهم نمى شود. مطمئناً از بازى بعدى، استقلال موفق خواهد شد و بايد بگويم كه در مورد گلزنى نيز ديگر مشكلى به وجود نخواهد آمد. استقلال مهاجمان بسيار خوبى دارد كه هر كدامشان اگر در هر تيمى حضور داشتند مى توانستند در آن تيم ستاره باشند و حتما در بازى هاى آينده توانايى هاى خود را نشان خواهند داد.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

لطفا «گل» بزنيد
    ممنون بابت تحلیلی که از استقلال گذاشتی..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یعنی مس میخواد بگه مدعیه قهرمانیه ؟ اگه این جوری باشه که بازی مقابل مس واسمون خیلی سخت میشه !
    با تمام علاقه ی که به مظلومی دارم اما باید بگم توهم زده! فصل پیش کاظمی هم میگفت مس مدعی هست اما اخر کار نیم فصل نشده انداختنش بیرون.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

هادى شكورى: كدام محروميت، بازى مى كنم
    من همون اول که این خبر رو شنیدم، گفتم که شایعست.. آخه تو بازی که اتفاقی نیفتاده بود.. اون کارشناس داوری هم که تو برنامه ی نود آورده بودن، نمیدونم رو چه حسابی گیر داده بود که هادی شکوری، با زانو از عمد، بازیکن سپاهان رو زده، در صورتی که مشخص بود حواسش نبوده و پاش با سر بازیکن سپاهان برخورد کرده..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مس را خيلى خوب مى شناسم

امير قلعه نويى: مهم اين است كه «ما» گل مى زنيم

ايران ورزشى- براى امير قلعه نويى برترى در اين بازى خيلى مهم است. قلعه نويى مدتى را در فوتبال كرمان گذرانده و به خوبى با جو فوتبال اين شهر آشنا است. همين حضور در فوتبال كرمان حساسيت هاى بازى استقلال - مس را افزايش خواهد داد به طورى كه قلعه نويى سعى مى كند پيش از بازى با مس كرمان از تيمش تعريف كند: به اعتقاد كارشناسان استقلال در دو بازى گذشته با وجود عدم كسب نتايج قابل قبول، نمايش بسيار خوبى به نمايش گذاشته است . تنها بحث روحى و روانى است كه تيم ما را دچار مشكل كرده و بايد روى آن كار كنيم، موضوعى كه طى هفته گذشته از سوى كادر فنى به خوبى در اين خصوص كار شده است تا بازيكنان با آرامش و اعتماد به نفس بيشترى در ادامه مسابقات ليگ برتر حضور يابند.
    از نظر كار گروهى هيچ مشكلى نداريم و در مسابقه با مرور تاكتيك هاى مختلف در روز مسابقه موقعيت هاى فراوانى را به دست مى آورد اما نه فقط مهاجمان بلكه تمامى بازيكنان تيم در زدن ضربات نهايى مشكل دارند و ما سعى مى كنيم اين نقص را با انجام تمرينات ويژه برطرف كنيم. اصلاً مهم نيست چه بازيكنى گل مى زند مهم اين است كه ما به گل دست يابيم و پيروز شويم.
    من اعتقاد دارم تيم استقلال آينده روشنى دارد و به لطف خدا و آقا امام زمان (عج) صد در صد قهرمان هستيم اما كار بسيار دشوارى را براى رسيدن به اين مهم پيش رو داريم.
    ما فورواردهاى خيلى خوبى را داريم. حالا چه فرقى دارد چه كسى گل بزند. مهاجم، مدافع يا هافبك اما نكته مهم اين است كه حركت تيمى استقلال رو به جلو است و با برنامه مقابل حريفان ظاهر مى شويم.
    من هميشه مديون مردم و مديران خوب كرمان هستم و مدت ۶ ماهى كه در اين استان بودم نسبت به من بسيار لطف داشتند.
    معتقدم هر بازى شرايط خاص خودش را دارد و تيم هاى شهرستانى هميشه برابر استقلال و پرسپوليس با انگيزه مضاعف ظاهر مى شود و من مطمئنم با انگيزه تيم مس كرمان و آمادگى بازيكنان استقلال براى كسب سه امتياز مسابقه زيبايى را از سوى دو تيم شاهد خواهيم بود.
    تيم مس با بهره گيرى از يك مربى خوب و استخدام بازيكنان جديد يكى از موفق ترين تيم ها در فصل نقل و انتقالات بود و تغييرات زيادى نسبت به زمان حضور من در اين تيم داشته است. با اين حال اينطور نيست كه ما هيچ شناختى از اين تيم نداشته باشيم و در چند روز اخير بازى هاى اين فصل مس را آناليز كرده ايم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

در خصوص مهاجمان امسال استقلال هر روز انتقادات زياد مى شود اما به هيچ عنوان انتقادات بجايى نيست، زيرا در سال گذشته فورواردهاى استقلال گل نمى زدند و موقعيت ها را هدر مى داند اما امسال موقعيت گلزنى براى مهاجمان تيم فراهم نمى شود.
    با این حرف سیاوش موافقم.. تو این چند بازی، موقعیت های مسلم گلزنی، خیلی کم نصیب مهاجم ها شده.. باید به نسبت موقعیت هایی که نصیب مهاجم ها میشه، در موردشون قضاوت کرد.. اگه قرار باشه که خود مهاجم موقعیت گل بسازه، پس کی وظیفه ی گلزنی رو به عهده داشته باشه ؟ نمیدونم، شاید هم علت اینکه کم موقعیت نصیبشون میشه، این باشه که نمیتونن خوب جاگیری کنن.. تو این چند بازی، مهاجم ها، بیشتر موقعیت ساختن تا اینکه موقعیت رو به ثمر برسونن..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من همون اول که این خبر رو شنیدم، گفتم که شایعست.. آخه تو بازی که اتفاقی نیفتاده بود.. اون کارشناس داوری هم که تو برنامه ی نود آورده بودن، نمیدونم رو چه حسابی گیر داده بود که هادی شکوری، با زانو از عمد، بازیکن سپاهان رو زده، در صورتی که مشخص بود حواسش نبوده و پاش با سر بازیکن سپاهان برخورد کرده..
    من توش موندم اخه کجاش خطا بود بازیکنها با هم درگیر بودند اگه اینها محرومیت داشته باشه فوتبال اروپا باید درش تخته بشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با این حرف سیاوش موافقم.. تو این چند بازی، موقعیت های مسلم گلزنی، خیلی کم نصیب مهاجم ها شده.. باید به نسبت موقعیت هایی که نصیب مهاجم ها میشه، در موردشون قضاوت کرد.. اگه قرار باشه که خود مهاجم موقعیت گل بسازه، پس کی وظیفه ی گلزنی رو به عهده داشته باشه ؟ نمیدونم، شاید هم علت اینکه کم موقعیت نصیبشون میشه، این باشه که نمیتونن خوب جاگیری کنن.. تو این چند بازی، مهاجم ها، بیشتر موقعیت ساختن تا اینکه موقعیت رو به ثمر برسونن..
    کاملا با حرفت موافقم...
    متاسفانه تو این سه بازی اخیر هافبک های ما نتونستند مهاجمانمان را درست تغذیه کنند!
    تو بازی با سپاهان فرهاد و سیاوش تا 18 قدم خودمون عقب می امدند تا توپ بگیرند خوب مشخص هست تو این وضعیت مهاجمانمون تو گل زدن مشکل خواهند داشت!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عماد ثبت كن(بعد از كلي تحقيق)

استقلال تهران 1 - 0 مس كرمان

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستي جانواريو تو اين بازي ميتونه بازي كنه . و اينكه مصدوميتش جديه يا نه

هاشم هم اينجور كه تو خبرها اومده مشكلي نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •