به علت نبود دکمه تشکر : وحيد م م نون
مخلصم مجتبی جون.
اصولا من موقع امتحانام که میشه و مخصوصا شب امتحانام میام خبر میزارم !
تاپیک ما هم خوشگله. مثل تاپیک بغلی نیست که چت روم باشه !
فردا خبرای مهمی از باشگاه خواهد رسید
=====
یایا توره هم امروز تا 2012 تمدید کرد قراردادش رو.
الان بارسا اینو خریده؟ یا قراره بخره ؟ واقعا به خاطر این خرید بزرگ بهتون تبریک میگم . یه سال دیگه قهرمانیتون تو اروپا و لالیگا تضمین شد.
تقریبا تموم شده . خودش شدیدا ابراز تمایل کرده بیاد بارسا.
مسئولان دپورتیوو هم موافقت کردن.
مبلغ هم حدود 5 میلیون یورو .
تو همین چند روزه معرفی میشه. آوردنش جای سیلوینیو ! ( نه جای آبیدال !)
امیدوارم از آبیدال بهتر باشه
سلام. چند روزی نبودم.
به نظرتون ویا بدرد میخوره؟
راستش به نظر من توانایی زیادی نداره.
حداقل تو بازی هایی که من دیدم اصلا در حد تعریفی که ازش می کنند نیست.
اتوئو بهتره.
مشکل اتوو اینه که امسال 2 ماه نیستش !
منم فکر نکنم زیاد به درد بخور باشه فصل پیش خیلی آماده تر بود
آگوررو& کریم بنزما خیلی خوبن
کاش میشد بنزما رو گرفت
سلام آقا این امتحانها 3 بار عقب افتاد شرمنده ...
بالاخره هنوزم تموم نشده...
این چهارشنبه، 22 امین تولد لئو مسی بود و این جوان آرژانتینی، در حال استراحت در تعطیلاتی سزاوارانه، که به دنبال فصلی طولانی و موفق با سه گانه بارسا و تیم ملی کشورش بدست آمده است، از آن لذت می برد.
این فصل، شاهد این بود که لئو مسی، آنچه را که می تواند موفقترین فصل هر بازیکنی باشد، جشن گرفت، با سه قهرمانی همراه با بارسا، و همچنین شناخته شدن به عنوان بازیکنی که در جهان بیش از هرکس دیگر، مورد توجه رسانه هاست.
تعطیلاتی سزاوارانه
پس از پایان فصل با بارسا و پیش از آغاز تعطیلاتی سزاوارانه، مسی برای بازی مقدماتی جام جهانی 2010 برابر اکوادور، به ترکیب تیم آرژانتین ملحق شد. مسی برای انجام بازیهای دوستانه در لندن، در تاریخ 20 جولای، به ترکیب بارسا باز خواهد گشت.
از رویا تا تحقق
با وجود اینکه او تازه 22 سال دارد، مسی یکی از باتجربه ترین بازیکنان ترکیب بارساست، چرا که او درخشش در لباس بارسا را در سن 17 سالگی و در دربی برابر اسپانیول در 16 اکتبر سال 2004 آغاز کرد. از آن زمان، او سیری خطی را به سمت شهرت طی کرده است، با فتح 3 قهرمانی لیگ، دو لیگ قهرمانان و یک جام حذفی، به علاوه حضور در دور نهایی جایزه بازیکن سال، در دو دوره اخیر. در 22 سالگی، او به طور قطع رویای تبدیل شدن به یکی از بزرگان بازی فوتبال را محقق کرده است.
بچه ها tiny pic ----- شده adsl که قطع برای ضد ----- کردن با جه سایتی عکس آپلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)