تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 402 از 1219 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله به حول قوه الهی این برادر ما هم بالاخره از عشق فیفا یه ps3 گرفت و البته ما هم در کنارش فیض خواهیم برد ... ولی یه چند نکته کوچیک وجود داره ... به نظر من این چیزی که من دیدم ... هر چی LCD تون کوچیک تر باشه بهتره چرا ؟ به چند دلیل
    تویه "50 که اکثر بازی ها الحمدا... هیچ کدوم AA درست و حسابی ندارن و AF هم که قربونش برم 5 متر جلوترت زمین کلا تکسچرش معلوم نیست چیه .... (البته اگر کلا بازیها رو همیشه اینطوری بازی کردین مشخصا اصلا به چشمتون نمیاد !!!) ولی تو "32 ازونجایی که نسخه های معمولیشون وضوح اون full hd ای هارو ندارن وضعیت AA بهتره چون همون مات تر بودن تصویر تو اون 32 باعث میشه بازی یه مقدار AA پیدا کنه که البته خوب کلک رشتیه دیگه ... ولی اون چندتا بازیه اختصاصی خوب بودن ولی بازم مشکل AA,AF داشتن که بازم بخاطر سبکشون ازشون میشه صرف نظر کرد ولی خوب بازم همونا هم بهتره تو LCD ها کوچیک بازی کنین ....
    البته تمام اشکلاتی که گرفته شد همش مربوط بود به گرافیک و البته بازی ها FPS هم مشخصا کنترلش با دسته خیلی سخت تر از موس و کیبرد هست که شاید این مشکل توسط move تا حدودی مرتفع بشه (که البته ما هم امیدواریم) ...
    کلا کنسول خوبیه ولی به درد اونایی که بازیها رو پولیش شده بازی می کنن (AA 4X , AF 16x) نمی خوره چون اونقدر تو چشم میاد نبود اینها که اعصاب آدم خورد میشه ... نتیجه گیری منم ازین کنسول همینه دیگه اگر عشق بازیهاشو دارین واقعا بخرین ولی اگر PC گیمر حرفه ای هستین و گرافیک واستون مهمه دیگه باید موقع کنسول بازی کردن بی خیال پولیش مولیش بودن تصویر بشین از صدا و گیم پلی اش لذت ببرین ... اگر هم PC خوبی دارین بازیهای مولتی پلتفرم رو واسه PC بگیرین و پول نسخه کنسولیشون رو ندین !!! چون واقعا وقت کافی روی گرافیکشون سازنده نذاشته (در مقایسه با بازیهای اختصاصی) - الان تو فروم خود RDR هم منتظر نسخه PC بازی هستن , چون همگان به این مطلب اذعان دارن که این بازی حیف که گرافیک به این زیباییش محدود به کنسول بشه که داره تو رزلوشن subHD اجرا میشه ...
    دوستان اگر حال کردن مارو هم تو PSN خودشون اضافه کنن Mojtaba051 ...
    (این مطلب صرفا فقط نظر شخصی بود و لطفا دوستان حمله ور نشن و اصلا هم قصد توهین به این کنسول نداشتم به خاطر اینکه چیزی که هست همینه )

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله به حول قوه الهی این برادر ما هم بالاخره از عشق فیفا یه ps3 گرفت و البته ما هم در کنارش فیض خواهیم برد ... ولی یه چند نکته کوچیک وجود داره ... به نظر من این چیزی که من دیدم ... هر چی LCD تون کوچیک تر باشه بهتره چرا ؟ به چند دلیل ...
    )
    حالا بازی چی گرفتی.....؟
    من الان با 40" سامسونگ سری 6 بازی میکنم و مشکلی از بابت تصویر ندارم.
    50" که خیلی بزرگه و برای هیچ کنسولی توصیه نمیشه.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا بازی چی گرفتی.....؟
    من الان با 40" سامسونگ سری 6 بازی میکنم و مشکلی از بابت تصویر ندارم.
    50" که خیلی بزرگه و برای هیچ کنسولی توصیه نمیشه.
    فیفا 10 که خوب مشخصا آنچارتد و گاد آف وار هم از یکی از بکس قرض گرفتم زدم کلا باحال بود ولی در مورد 50 هم اگر با فاصله بیشتر از 10 متر بشینی خوب میشه کم کم ولی دیگه نوشته هارو نمیبینی
    ولی این ps3 همچین هم پر خرج نیستا ... مگر سالی چندتا بازی فوق باحال میاد واسش ؟ فوقش 4 تا ! خوب بقیه بازیها که رو بقیه پلتفرمها هم میاد دیگه میری رو اونا می خری؟!!
    الان کلا گذاشتمش رو 32 تو اتاقه ملت هم هی نمیگن آی میخوایم فارسی 1 نگا کنیم (عجب بدبختی شده این فارسی 1 ام)
    راستی یه سوال همه بازی هارو میشه ریخت رو هارد ؟ چطوری از کدوم منو ؟
    Last edited by djmd; 28-06-2010 at 13:24.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی دوستان اینجا کیا تلویزیون 3D دارند؟
    من که قبل از اینکه این TV ها بیان رفتم که Sony Bravia 40" XSeries گرفتم 3 تومن الانم بدجوری پشیمونم!!
    اوه پدر جان مگر مجبوری حتما LCD سونی بخری الان LG Infinia هست خودش هم 3d engine داره که xbox 360 هم که 3d نداره رو هم 3d می کنه (البته داستانش رو دوستان خودشون حتما می دونن که چطوری) همین LG که گفتم قیمت 3.5 هست فکر می کنم که 47 یا 55 هم داشت فقط اینطوریا سونی کلا الکی گرون میگیره حالا قطعات توش 100% ژاپنی باشه ولی دلیل نمیشه که اینقدر گرون باشه (البته بیشتر تو ایران اینطوری هرچی ژاپنی الکی رو هوا قیمت میدن)

5. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه پدر جان مگر مجبوری حتما LCD سونی بخری الان LG Infinia هست خودش هم 3d engine داره که xbox 360 هم که 3d نداره رو هم 3d می کنه (البته داستانش رو دوستان خودشون حتما می دونن که چطوری) همین LG که گفتم قیمت 3.5 هست فکر می کنم که 47 یا 55 هم داشت فقط اینطوریا سونی کلا الکی گرون میگیره حالا قطعات توش 100% ژاپنی باشه ولی دلیل نمیشه که اینقدر گرون باشه (البته بیشتر تو ایران اینطوری هرچی ژاپنی الکی رو هوا قیمت میدن)
    ژاپن کجا بود.الان همش تو مالزی تولید میشه و فروشنده ها میگن پنلش ژاپنیه که اونم معلوم نیس راس باشه.
    من الجی و سامسونگ و سونی خیلی بررسی کردم و به جرات میتونم بگم سونی هیچ فرقی با اون 2 تا نداره و فقط اسم در کرده.ولی ps3 رو سامسونگ و الجی خیلی خوب جواب میده و از نظر قیمتی هم از سونی خیلی بهترن.

7. 2 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

دوستانmoveکه بیاد میشه خدای جنگ روباهاش بازی کرد

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوستانmoveکه بیاد میشه خدای جنگ روباهاش بازی کرد
    فکر نکنم بشه .

اگه هم بشه باید Update یا PATH یا چیزی دیگری برای عرضه شود .

10. 3 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

به نظر من بيشتر بازيهاي خوب رو اگه با ps3 بازي كرد حالش بيشتره!!!بعضيها فقط انحصاريش رو بازي ميكنن---

12. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

راستی یه سوال همه بازی هارو میشه ریخت رو هارد ؟ چطوری از کدوم منو ؟
    نه خیر نمیشه!

14. این کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

به نظر من بيشتر بازيهاي خوب رو اگه با ps3 بازي كرد حالش بيشتره!!!بعضيها فقط انحصاريش رو بازي ميكنن---
    راست می گی با PS3 یه جور دیگه می چسبه .

دسته های x360 هی غژغژ می کنه سریع هم خراب می شه .

16. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •