اره پايتخت که خيلي وايرلش معروفه تو هر طبقه که بري دو سه تا هست که بايد پر قدرت ترين فرکانسو انتخاب کني البته يادت باشه اونايي رو انتخاب کني که security شون فعال نباشه
موفق باشي
اره پايتخت که خيلي وايرلش معروفه تو هر طبقه که بري دو سه تا هست که بايد پر قدرت ترين فرکانسو انتخاب کني البته يادت باشه اونايي رو انتخاب کني که security شون فعال نباشه
موفق باشي
پایتخت رو که همه میدونن داره... علاءالدین رو گفتم بعیده...
ولی یه جای دیگه هم نمایشگاه کتابه... که من امتحان نکرده ام هنوز!![]()
از همه دوستان که جواب دادن ممنون
سلام به همه دوستان psp خور
انشاا... فردا پسفردا میخوام psp بخرم ولی موندم فت بگیرم یا اسلیم
لطفا من و راهنمایی کنید .
بابا بی خیال!!!!!!! این سوال رو خودتون باید جواب بدید... با خوندن صفحات قبل میتونید انتخاب خودتون رو انجام بدید.
ولی یه چیزی که تا حالا زیاد بهش توجه نشده اینه که Skype فقط برای پی اس پی اسلیم موجوده و اگه براتون این قابلیت خیلی مهمه باید اسلیم رو انتخاب کنید.
به نظر من چیز مهمیه... چون خود من مودم ADSL ام رو وای فای دار خریدم تا از قابیلتهای اینترنت پی اس پی استفاده کنم ولی باید دور اسکایپ رو خط بکشم... اگه نمیدونید چیه باید بگم همون چیزیه که باعث شده بود شایعه بشه سونی میخواد PSPphone بسازه!!
اسليم بگيرسلام به همه دوستان psp خور
انشاا... فردا پسفردا میخوام psp بخرم ولی موندم فت بگیرم یا اسلیم
لطفا من و راهنمایی کنید .
من مي گم شما مارو گذاشتي سر كار هنوز كسي باور نكرده به شخصه ديگه جواب سوالاي شما رو نمي دم ! اگه سوال داشتي مي پرسيدي !سلام به همه ی دوستان من یک سوال دارم یکی جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول باید سوال را بپرسی تا بچه ها جواب بدهند.نوشته شده توسط Splinter Cell 3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سوال من اینکه :
به psp دوربین وصل می شه ؟؟؟؟؟ اگه وصل می شه چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مدلی؟؟؟؟؟ با چه برنامه ای؟؟؟؟؟![]()
اگه سوال داشتی توی همون پست یا همین پست می پرسیدی.اسپم بازی بسته.نزار ما هم هی اسپم بدیم.نوشته شده توسط Splinter Cell 3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم یکم توی تاپیک میتابیدی جواب سوال را پیدا میکردی.
موفق باشید.
دیدید من سوال دارم .وگرنه بیکار نیستم که به این تاپیک بیام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)