اینجا باید درخواست کرک بازی رو مطرح کنی عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا باید درخواست کرک بازی رو مطرح کنی عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارسال بازی nfs carbon گرفتم نصب کردم اجرا هم شد.بعد از اینکه بازی رو تمام کردم پاکش کردم. حالا یه بار دیگه از روی یه سی دی دیگه نصبش کردم ولی اجرا نشد! رو کامپیوتر دوستم که گرافیکش 128 بود اجرا شد. ولی مال من که 256 هست اجرا نشد! کسی نمیدونه مشکل کامپیوتر من چیه؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدی کجا گیر میکنه , بازیرو نصب میکنی بالا نمیاد , همون اول بالا نمیاد , ارور میده اگه اره چیه , چنوقته سیستم عاملتو ریختی اینارو بگو تا بتونیم درست راهنماییت کنیم
با منی یا با آقا فرامرز
سلام
تا اینجا که اشکال از ویندوزت هست ... ولی اگه بیشتر توضیح بدی می فهمیم دقیقاً مشکل از کجاست !
اره حتما ویندوزت پروفشناله نه
و پیغیامتو بزار
سلام لطفا كمك كنيد از هركسي پرسيدم بلد نبود شما كمك كنيد تايكي به شما كمك كند!!!!
من بازيthe lord of ring The Battle for Middle-earth2
نسخه كهكشان فارسي رو خريدم وارد بازي كه مشويد بعد از چند دقيقه همه نيروهي من كشته ميشوند لطفا كمك كنيد
![]()
سلام
من تو سی دی 1 Final Fantasy 8 مشکل دارم
وزنش بیشتر از سیدی هست و برای اطمینان چندتا لینک دیگه که از رپید داشتم چک کردم با وزن هایی که رپید میزنه میشه 811 مگ و روی هارد 792 مگ که بیشتر از حجم یک سیدی هست
با Daemon tools هم نشد
فایل ISO هست وقتی Mount میکنم وزنشو زده 672 مگ ولی موقع رایت میگه 792 مگ هست.
دوست عزیز اشکال از کرکی هست که شما نصب کردید . شما در تاپیک " درخواست کرک و سریال بازی ها " در قسمت " اخبار و رمز بازی ها " درخواست بدید تا واستون یه کرک سالم بدهند . فکر کنم قبلا این مشکل رو مطرح کرده بودید .سلام لطفا كمك كنيد از هركسي پرسيدم بلد نبود شما كمك كنيد تايكي به شما كمك كند!!!!
من بازيthe lord of ring The Battle for Middle-earth2
نسخه كهكشان فارسي رو خريدم وارد بازي كه مشويد بعد از چند دقيقه همه نيروهي من كشته ميشوند لطفا كمك كنيد
دوست من مشکل شما فقط حجم زیاد یه سیدی هست ؟! فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . چون بعضی وقت ها Nero از 700 تا بیشتر میزنه .سلام
من تو سی دی 1 Final Fantasy 8 مشکل دارم
وزنش بیشتر از سیدی هست و برای اطمینان چندتا لینک دیگه که از رپید داشتم چک کردم با وزن هایی که رپید میزنه میشه 811 مگ و روی هارد 792 مگ که بیشتر از حجم یک سیدی هست
با Daemon tools هم نشد
فایل ISO هست وقتی Mount میکنم وزنشو زده 672 مگ ولی موقع رایت میگه 792 مگ هست.
اگه مشکل دیگه ای دارید بگید .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)