قيمت دسته الان چنده؟با سيم و بي سيم.مرسي
قيمت دسته الان چنده؟با سيم و بي سيم.مرسي
آره خیلی جالبه و خیلیم حال میده..وستان عزیز می خوام ببینم بازی کردن تو xlive این قدر جالبه؟؟؟!!!آخه 2 نفره بازی کردن که دردسرش کمتره!!
کنسولت مادربردش فالکون هست با درایو لایتونسلام
مرسي ممنون
دستگاه رو دوستم خريد بلاخره ميگه لات نامبر 0830 هست و تيم هم fdun هست البته تاريخ ساخت هم 2008/8 هست كه فكر كنم لايتون باشه درسته؟
تازه اين 2008 رو به بدبختي پيدا كرده همشون 2007 بودن..
راستي من بازي از كجا بخرم ؟ كه قيمت مناسب داشته باشه و جنسش هم خوب باشه؟ البته ميخوام بازي ها همه با قاب باشه!
يه آقايي هست تو بازي سنتر كه بازي رو 2800 3000 تومن ميده آره؟ با قاب مشكي و يا سفيد! ميشه شماره اي چيزي ازش ب من بدبد؟
راستي من ميخوام بازي هاي قديمي تر هم بازي كنم كجا رو معرفي مي كنيد كه بازي هاي قديمي تر هم داشته باشه؟
مثلا سري call of duty يا half life ها و ....
برای خرید ازی هم من خودم از ان دو نفر خرید میکنم که کیفیت و قیمتشون فوق العاده هست..
مهدی
دادگرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسفید بین 40 تا 45 مشکی هم بین 45 تا 50.. دسته با سیم هم فکر نکنم گیر بیاریقيمت دسته الان چنده؟با سيم و بي سيم.مرسي
سلام با عرض معزرت جایی رو از اینجا بهتر پیدا نکردم
همه می دونید که خیلی از ما بچه مایه نیستیم باباهامون یا کارگر هستند ویا کارمند و یا خودمون هم همینطور من که خودم نمیتونم حقوق یک ماهم رو بدم xbox 360 پس خواهش می کنم اگه کسی جایی رو میشناسه تو این تاپیک بزاره اگه از استان همدان باشه که دیگه خیلی عالی میشه
با تشکر
سلام با عرض معزرت جایی رو از اینجا بهتر پیدا نکردم برای گزاشتن این تایپیک
همه می دونید که خیلی از ما بچه مایه نیستیم باباهامون یا کارگر هستند ویا کارمند و یا خودمون هم همینطور من که خودم نمیتونم حقوق یک ماهم رو بدم xbox 360 پس خواهش می کنم اگه کسی جایی رو میشناسه تو این تاپیک بزاره اگه از استان همدان باشه که دیگه خیلی عالی میشه
با تشکر
سلام -
توی بازی سنتر اینا هستن که فکر کنم مجید ، شاید با چک کارمندی کارت رو بتونه را بندازه . البته هیچ کدوم همدان نیستن .
بگو از بچه های بازی سنتر شماره گرفتم ....
پیام طل پور : 09177736568 - 09364139598 بوشهر
مجید شامی : 02177644705 - 09355069157 تهران
البته این تبلیغات حساب نمیشه ها
Tnx
مگه چه فرقی با دونفره بازی کردن می کنه می شه یه کم برام توضیح بدید؟؟؟!!!
شما تصور كن 10 نفر با هم تو قالب 2تا تيم بازي ميكنن هر كدومم از يه جاي دنيا!!!
كلي هيجان داره بازي كردن online!!!مثل game net ولي با كلاس تر!!!
با دوستات حرفم ميتوني بزني!!!چه كل كلايي كه به پا نميشه!!!
سلام به دوستان
الان کسی قیمت آرکید رو داره یادمه قبل از کپی خور شدن درایوش ، حدود 280 بود......
بعد یه سوال خود مموری 360 برای سیو بازی ها کافیه ....چون من نمیخوام لایو بازی کنم و بازی ها رو هم یکی یکی تموم میکنم ....
کلا اگر از مزایای هارد غیر از این چیز هایی که نوشتم بگید
مرسی![]()
دوست عزیز درباره ی قیمت آرکید اطلاع دقیقی ندارم.ولی می دونم که مموری 360 برای سیو بازی ها کافیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که نمی تونی از داشبورد استفاده کنی و نمی تونی بازی ها رو روی هاردت بریزی که در اون صورت بعد از مدتی یه کم تنظیمات لنزت به هم می ریزه.در هر حال اگه بخوای آرکید بخری بهتره خودت بعدا براش یه هارد بگیری و کمی صبر کنی و آرکید با برد جاسپر بگیری که در اون مشکلات دستگاه به حد اقل رسیده(البته اگه عجله نداری)برای دونست قیمت دقیقم می تونی با فروشگاههای معتبر تهران تماس بگیری و بپرسی آقا مجید وآقا پیام هم که بچه ها معرفی کردن قیمت هاشون خیلی عالیه.موفق باشی.
این که خیلی عالیهولی از کجا بفهمیم که با کی بازی می کنیم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)