دوستان عزیز دانشجویان فوق لیسانس تک فرزند اکثرا در کجاها خدمت می کنند یعنی من که 12.1 اعزامم از تبریز چه بلایی سرم میخوان بیارن؟
دوستان عزیز دانشجویان فوق لیسانس تک فرزند اکثرا در کجاها خدمت می کنند یعنی من که 12.1 اعزامم از تبریز چه بلایی سرم میخوان بیارن؟
تنها راه ذر این زمان کوتاه همان پارتی است
همه جا ناجا یا ارتش
ناجا شامل کلانتری و پاسگاه،مرزبانی و پلیس راهور
ارتش هم نیروی زمینی هوایی دریایی و پدافند
همه چیز شانسه در تقسیم سازمان تک فرزندی و یا محل سکونت نقشی ندارد
دعا کنید که ارتش باشید چون خدمت ناجا برای تحصیل کزده ها مشکل است
سلام به دوستان عزیز یک سوال داشتم من دانشجو انصرافی کارشناسی ام و مدرک معادل نگرفتم چه درجه ای میدن تو سربازی؟ درجه دیپلم توی سربازی سرجوخه گیه؟اخه هر جا یه چیزینوشته یه جا نوشته سرباز صفر و جایی نوشته سرجوخه سوال بعد اینه که ایا به دیپلمه ها دور کد میخوره؟
درسته درجه ارزشی نداره ولی اگه بدبیاری بیاری اونقد پست میدی که ...
در ارتش دیپلم سرجوخه است اما اگر بعد از دوره اموزشی مجدد دو ماه دوره کد داشته باشید گروهبان سوم می شوید
در اموزشی و تا اخر ان شما مثل سرباز صفر هستید هنگامی که مثلا در ارتش با فوق لیسانس ستوان دوم شوید نگهبانی شما بمراتب فرق می کند و چون افسر هستید و وظیفه شما در نگهبانی به نسبت نگهبان عادی و پاسبخش کمتر خواهد بود
Last edited by mani6606; 29-01-2018 at 13:17.
ستوان 3 باشیم چطور؟
با فوق لیسانس کمترین درجه ستوان سوم هس دیگه پایین تر نمیتونن بدن که؟
تو نیرو انتظامی راهور و مرزبانی چطور؟
از درجه ناجا زیاد اگاهی ندارم
تا حالا که فوق لیسانس ها همه ستوان دوم بودند
اگر ستوان سوم شوید در نکهبانی در برخی پادگان ها پاسپخش خواهید بود
اگه ستوان دوم باشم چی؟
این سایت نظام وظیفه دقیقا آپدیتش با پلیس +10 همزمانه یا اعتمادی نیست؟
ستوان دوم در ارتش در نگهبانی افسر نگهبان است یعنی شبی که نگهبان هستید با بک کادر همان یگان، نظرات بر کار نگهبانی سرباز صفرها و پاسبخش ها دارید و در برخی یگان ها باید تجهیزات ( اسلحه سرنیزه و غیره) نگهبانی ان شب را تحویل سربازها داده و از انها امضا بگیرد و صبح نیز تجهیزات را جمع اوری کنید سپس دفتر نگهبانی و شرحی از وقایع شب را نوشته و امضا می کنید
Last edited by mani6606; 29-01-2018 at 22:32.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)