سلام
خدمت شما :
85.15.1.10
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
خدمت شما :
85.15.1.10
با تبریک فرا رسیدن سال نو، علاقهمندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت عید نوروز و آغاز سال جدید، هدیهی نوروزی به تفکیک سرویسهای مختلف به مشتریان عزیز خانوادهی بزرگ شاتل در سراسر کشور اختصاص خواهد یافت.
شرح هدیه شاتل زمان اختصاص دوره قابل استفاده دارندگان سرویسهای اختصاصی (Dedicated) یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی اول فروردین ماه ۱۳۹۲ کلیهی دارندگان سرویسهای یاد شده میتوانند یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی رایگان طی روزهای ۱ فروردین ماه تا ۱۳ فروردین ماه داشته باشند. دارندگان سرویس های ویژه آرت یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی اول فروردین ماه ۱۳۹۲ کلیهی دارندگان سرویسهای یاد شده میتوانند یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی رایگان طی روزهای ۱ فروردین ماه تا ۱۳ فروردین ماه داشته باشند. دارندگان کلیهی سرویسهای اکو و اکو آفیس ۲ گیگ ترافیک رایگان ۲۷ اسفند ماه ۱۳۹۱ طبق قوانین سرویس های اکو و اکوآفیس دارندگان کلیهی سرویسهای اکولایت ۰/۵ گیگ ترافیک رایگان ۲۷ اسفند ماه ۱۳۹۱ طبق قوانین سرویس های اکو و اکوآفیس
![]()
ضمن عرض تسلیت بابت پیوستن به شاتل و جدا شدن از آسیاتک! باید بگم مثل اینکه قیمتهای جدید نوین نت رو ندیدی! ببینی برق سه فاز از کله ات میپره!منم میخواستم بگیرم که یهویی قیمتهاش پرواز کردن!
![]()
اره واالا قیمتا ت خ میاتیکه چرا؟
شاتل بمانیم بهتره یا که بریم پارس؟
هنوز 2 گیگ هدیه به حسابم اضافه نشده برای شما همینطور؟![]()
85.15.1.10
85.15.1.12
تسلیت عرض میکنم به شاتل خوش آمدید
شاتل= قاتلِ اعصاب و وقت مردم
عینِ شرکت های هرمـــی میمونه با اون مثلثش
واقعا جالبه مثلا زنگ میزنی پشتیبانی میگی چرا سرعت دانلود پایینه میگه مودمتون خرابه یه دونه مودم از ما بخرید ( اینی که گفتم شوخی بود ولی تقریبا همچین سیستمی اره)
خالی کردن چیب مردم با سرعت شاتل![]()
راه محدود نشدن در سرویس نامحدودart1 چی هست؟
من ۲ روزه سرویسم داره تایم اوت میده ولی اینترنت وصل هست!کسی این مشکل رو نداره؟
هم اکنون 84 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 84 مهمان)