تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4016 از 4428 اولاول ... 30163516391639664006401240134014401540164017401840194020402640664116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,151 به 40,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من بینگم با 8.8.8.8 روی 350-360 هست ولی با 4.2.2.4 روی 130-140.مسیر 8.8.8.8 هم عمانه ولی 4.2.2.4 ترکیه مگ میشه؟
    نمیشه اونم انداخت روی ترکیه؟
    ویرایش:مثل اینکه مسیر 8.8.8.8 تغییر کرد و این شد مسیرش فرانسس درسته؟؟؟؟
    دوستان.

شما هیچ وقت از یه مسیر ثابت به اینترنت وصل نمی‌شید. چون ایران از چندین نقطه به شبکه جهانی اینترنت متصله. این که مسیر ارتباطی شما با یه سرور خاص چیه علاوه بر موقعیت جغرافیایی دو تا سرور، بستگی به وضعیت کل اینترنت جهانی هم داره. الزاماً این جوری نیست که به یه سرور خاص حتماً و همیشه از یه مسیر مشخص متصل بشید. در واقع این که مسیر چی باشه رو روترهای مختلفی که سر راه قرار دارن تعیین می‌کنن.

مثلاً ممکنه شما به یه سرور توی آمریکا یه بار از مسیر اروپا متصل شید یه بار از طریق مسیر هند. ولی دست خودتون نیست که این مسیر رو انتخاب کنید.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جنابعالی چند تا فایل را همزمان بزار برای دانلود از همون سروری که سرعتش کمه بعد
    مجموع سرعت دریافتی را اینجا پست بده شاید سرعت خوب بشود.
    حتملا در idm را روی حالت 32 تا کانکشن بزار.
    دوست عزیز من تا 40 فایل هرکدوم 16 کانکشن تست کردم روهم به 32 کیلوبایت در ثانیه هم نرسید دقیقا سرور اون سایت خاص محدود شده شکی ندارم میخوام بدونم چقد دان کنی این طور میشه و تا کی این محدودیت ادامه داره
    دوستان. من تو این 9 - 10 ماهی که دارم از پارس‌آنلاین استفاده می‌کنم و بعد از این که از اول امسال پارس‌آنلاین سیستم مدیریت ترافیک خودش رو راه‌اندازی کرد می‌تونم به جرأت بگم که این شرکت یکی از هوشمندانه‌ترین سیستم‌های محدود کردن ترافیک رو داره استفاده می‌کنه. یعنی یه جوری محدود می‌کنه که نه کسی می‌تونه بگه سرعتم کاملاً محدوده، نه به کاربرای پرمصرفی مثل من اجازه می‌ده بیش از حد دانلود کنم. این رو هم به ضرس قاطع می‌تونم بگم که محدودیتش روی کاربرا نیست. یعنی هر جا که محدودیت پهنای باند پیدا کنه بلافاصله پهنای باند دانلود از سایت‌هایی رو که تو لیست سیاهش داره، اعمال می‌کنه. در ضمن این جوری هم نیست که با دانلود یه نفر یه سایت بره تو لیست سیاه. مگه این که وضعیت پهنای باند تو اون مرکز خیلی دیگه داغون باشه. منظورم اینه که قرار گرفتن یه سایت تو لیست سیاه به میزان دانلود یه نفر بستگی نداره و این جوری نیست که اگه شما یه حجم بخصوصی دانلود کنی، اون سایت برای شما بره تو لیست سیاه.

با این حساب، وقتی یه مرکز مخابراتی بره تو محدودیت (به دلیل کمبود پهنای باند)، دانلود کاربرا از یه سری سایت‌ها محدود می‌شه. حالا فرقی نمی‌کنه شما 1 فایل با 4 تا کانکشن بذاری یا 10 فایل هر کدوم با 32 کانکشن. تازه من خودم به این نتیجه رسیدم وقتی یه سایت می‌ره تو محدودیت، بهتره بیشتر از 8 کانکشن از اون سایت نداشته باشی. حالا فرقی نمی‌کنه 1 فایل با 8 کانکشن، یا 4 تا فایل هر کدوم با 2 کانکشن. چون وقتی یه سایتی تو محدودیته، ایجاد کانکشن‌های زیاد فقط اورهد رو بیشتر می‌کنه و در مجموع کل سرعت دانلود از اون سایت رو بهتر که نمی‌کنه هیچ، یه وقتایی مشکل‌ساز هم می‌شه.

تو جاهایی که محدودیت خیلی حاد نباشه، با تغییر سایت/سرور دانلود، سرعت بهتری در مجموع گیر کاربر می‌آد. درست مثل مرکز مخابراتی خودم که آیت‌ اله کاشانی تهرانه. اما ظاهراً تو مراکزی که محدودیت پهنای باند شدیدتره، لیست سیاه پارس‌آنلاین بلندبالاتره. این یعنی که لیست سیاهش هم درجه‌بندی داره و بسته به میزان محدودیت پهنای باندش تو هر مرکز از یه لیست سیاه خاص استفاده می‌شه.

تو م

4. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

یه برنامه معرفی کنید که میزان مصرف ترافیک اینترنت رو از مودم حساب کنه ( شامل مصرف وایرلس و .. هم باشه )
    توی سایت دزد انلاین و قسمت گزارش مصرف برای 2 روز پیش من در حدود 6 ساعت 1.2 گیگ از حجمم کم شده. در حالی که در این ساعت ها من اصلا خونه نبودم که مصرف کنم !! وایرلس هم پسورد داره
    چجوری مصرف اینترنت رو از مودم بفهمیم ؟ برنامه networx رو نصب کردم اما این فقط واسه PC هستش. مصرف موبایل ها و لپ تاپ که با وایرلس وصل میشن رو چیکار کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه برنامه معرفی کنید که میزان مصرف ترافیک اینترنت رو از مودم حساب کنه ( شامل مصرف وایرلس و .. هم باشه )
    توی سایت دزد انلاین و قسمت گزارش مصرف برای 2 روز پیش من در حدود 6 ساعت 1.2 گیگ از حجمم کم شده. در حالی که در این ساعت ها من اصلا خونه نبودم که مصرف کنم !! وایرلس هم پسورد داره
    چجوری مصرف اینترنت رو از مودم بفهمیم ؟ برنامه networx رو نصب کردم اما این فقط واسه PC هستش. مصرف موبایل ها و لپ تاپ که با وایرلس وصل میشن رو چیکار کنم ؟
    عملاً روی ترافیک کل مودم کاری از دست شما بر نمی‌آد. مجبورید برای هر کدوم از سیستم‌هاتون یه برنامه مدیریت ترافیک جداگانه نصب کنید. و همین طور باید مطمئن باشید که از مودمتون کس دیگه به شکل غیرمجاز استفاده نمی‌کنه. این جوری می‌تونید بفهمید که ترافیک مصرفی از کدوم سیستم ایجاد شده.

تا جایی که من دیدم، پارس‌آنلاین چیزی به اسم دزدی حجم نداره. ممکنه یه وقتایی یه اشتباهی تو سیستم گزارش‌گیریش به وجود بیاد، اما به صورت سیستماتیک دزدی حجم نداره.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در قسمت تنظیمات نت ورکس
    تب اصلی
    روترت انتخاب کن به جای لن وایرلس
    توی تنظیمات مودمت باید unpn فعال کنی

9. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

در قسمت تنظیمات نت ورکس
    تب اصلی
    روترت انتخاب کن به جای لن وایرلس
    توی تنظیمات مودمت باید unpn فعال کنی
    تظیمات مودم رو بیشتر توضیح میدین ؟ مودم من D-link 2750U هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    دوستان سرعت شما هم چند روزه که افت کرده ؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تظیمات مودم رو بیشتر توضیح میدین ؟ مودم من D-link 2750U هستش
    نمایش تنظیمات روتر به جای این کامپیوتر انتخاب کن
    upnp
    یا
    snmp

Last edited by sleeplessness; 25-10-2014 at 11:06.

13. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمایش تنظیمات روتر به جای این کامپیوتر انتخاب کن
    upnp
    یا
    snmp
    مودم محل کار ما که سمفونیه و با این که UPnP ایش فعاله اما تو نتورکس اینترفیسی براش شناسایی نشد. حالا من خونه هم تست می‌کنم ببینم مودم Asus N10 این قابلیت رو داره یا نه. گر چه فکر می‌کنم این روش فشار زیادی روی cpu مودم وارد کنه. همین طوریش بعضی جاها توصیه می‌کنن که هم‌زمان هم کار ارتباط ADSL و هم کار روتینگ رو با یک دستگاه انجام ندید تا پایداری ارتباط مودم بالاتر بره. اون وقت این جوری که فشار مضاعف می‌شه روی مودم. شما خودت مشکلی نداری با این روش؟

15. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مودم محل کار ما که سمفونیه و با این که UPnP ایش فعاله اما تو نتورکس اینترفیسی براش شناسایی نشد. حالا من خونه هم تست می‌کنم ببینم مودم Asus N10 این قابلیت رو داره یا نه. گر چه فکر می‌کنم این روش فشار زیادی روی cpu مودم وارد کنه. همین طوریش بعضی جاها توصیه می‌کنن که هم‌زمان هم کار ارتباط ADSL و هم کار روتینگ رو با یک دستگاه انجام ندید تا پایداری ارتباط مودم بالاتر بره. اون وقت این جوری که فشار مضاعف می‌شه روی مودم. شما خودت مشکلی نداری با این روش؟
    شرمنده من از این مشکلاتش خبر نداشنم
    اگه اینطور پیشنهاد نمیشه
    Last edited by sleeplessness; 25-10-2014 at 12:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •