تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4016 از 4751 اولاول ... 301635163916396640064012401340144015401640174018401940204026406641164516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,151 به 40,160 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام آقایون میخواستم نظرمو در رابطه با شرکت شاتل بگم فوق العاده است از همه نظر هزینه سرعت و پشتیبانی من الان 2 سال هست که از این شرکت سرویس میگیرم به هیچ وجه هم حاضر نیستم سرویس دهندمو تغییر بدم شما با سرعت 128 میتونید 140 کیلوبایت برثانیه دانلود داشته باشید کدوم سرویس دهنده همچین کاری میکنه؟ با سرعت 512 که خودم دارم 540 کیلوبایت هم زدم دانلود شبانش هم که از ساعت 1 هست 8 فقط تنها ایراده کوچولوی که داره محدودیت دانلود شبانه هست که اگر از یک مقدار مجاز شبانه بیشتر دانلود کنی صورت دانلود رایگانت شیر میشه! ولی در کل عالیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

در عین ناباوری پینگم بعد از 2 ماه پایین امد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

اینا چرا توی سایتشون نمی گن شبا حق دانلود بیش از 350 مگ رو ندارید!؟

4. این کاربر از omidshsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

ظاهرا اینجوری گفتن!!
    سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام...

من حتی گوگل مپ رو هم نمی توانم باز کنم...این چه وضعیته؟

فقط شاتل این طوری شده یا همه سرویس ها مشکل دارن؟

زنگ هم که می زنی میگه از طرف گیت های کشوری است و از این حرفها...

7. این کاربر از pedramakaay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان نامحدود 128 شاتل سرعتش چنده؟اینکه پلکانیه سرعتش چند بار تغییر میکنه؟کلا سرعت دانلودش چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فرمایش شما به نظر من صحیح نیست.
    من تا یه حال 3 بار محدود شدم(اکو 512 از ساعت 1 تا 3):
    بار اول حدودا 2 سال پیش که 3-4 هفته طول کشید چون در طول دوران محدودیت هم دانلود نسبتا بالایی داشتم. ولی بعد از کنترل دانلود از محدودیت درومدم.
    بار دوم 2-3 ماه پیش که 8 شب طول کشید و دانلودم متوسط بود و با کمتر کردنش از محدودیت درومدم.
    بار آخر هم همین چند شب پیش بود که بعد از 3 شب از محدودیت دراومدم چون دانلود چندانی در این 3 شب نداشتم.
    در ضمن مطمئنم که اگر بعد از محدود شدن به دانلود بیش از حد ادامه بدید در تمامی ساعات رایگان محدود میشید.

در کل شاتل دیگه به درد مشترک جدید با مصرف بالا نمیخوره و من هم بعد از 3-4 سال خودمو باهاش وفق دادم و حوصله تعویض آی اس پی و رانژه ندارم.
    به نظر من هم اصلا ارزش نداره با 128 دانلود کرد.(محدودیت در 512 به حدود 72 میرسه معادل 9 کیلوبایت)
    شما اگر قلق محدودیت شاتل دستتون بیاد میتونید اون ماهانه 10 گیگ (و حتی بیشتر) رو در مواقع محدود نشدن با سرعت 2 مگ دانلود کنید.
    الان من بهمن ماه 16 گیگ و اسفند تا اینجا 5 گیگ با اکو 512 دانلود رایگان داشتم و فقط 3 شب از 1 تا 3 محدود شدم.
    موافقم
    فقط تجربه خودمو اضافه کنم که محدودیت با میزان ترافیک خریده شده در ارتباطه
    مثلا
    بهمن ماه من نزدیک 16 گیگ دانلود کردم محدودیت نداشتم چرا؟ چون 7 گیگ اضافه هم خریدم!
    Last edited by mehdi_np; 08-03-2013 at 13:45.

10. این کاربر از mehdi_np بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اصلا کار به وی پی ان نداریم.
    چرا گوگل و جیمنیل این بلا سرش اوردند؟

12. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ظاهرا شاتل بالاخره داره زیربار محدودیت های سرویس نامحدودش میره و توی لیست قیمت سرویسهای نامحدودش حداقل تبادل ترافیک رو ذکر کرده

جالب اینجاس که عددهایی که اعلام شده نشون میده عملا سرویسهای نامحدود از سرویسهای محدود، محدودتر هستن و قیمتشون هم در مقایسه به صرفه نیست!

مثلا من در مورد سرویس خودم مثال میزنم، که بابت ۳۲۰ کیلوبیت (آرت۴) ماهی ۵۴ تومن میدم و حداقل تبادل ترافیکم (همون محدودیت دانلود) رو نوشته ۱۸ گیگ، در حالی که اگه یک سرویس ۵۱۲ با محدودیت ۳ گیگ (اکو۵۱۲) بگیرم به قیمت ۱۹ تومن، و ۴۰ تومن هم بابت ۱۰ گیگ ترافیک ماهیانه بدم، با ۵۹ تومن یک سرویس ۵۱۲ کیلوبیتی دارم با ۱۳ گیگ ترافیک غیررایگان + روزی ۸ ساعت دانلود شبانه ی رایگان! یعنی کافیه فقط شبی ۱۷۰ مگ دانلود کنید تا بشه همون ۱۸ گیگ! یعنی شما عملا با همون پول یک سرویس با سرعت بیشتر و حجم دانلود کمتر دارید که اقلا تکلیفتون باهاش مشخصه چند گیگ میتونید دانلود کنید و چه ساعتهایی نمیتونید و سرعتتون چقدره

من تا قبل از راه افتادن این سیستم محدودیت های یواشکی و غیر شفاف برای سرویسهای شاتل شدیدا طرفدارشون بودم و چندین و چند مشتری براشون بردم ولی توی این ۱ سال و خصوصا ۶ ماه اخیر جز سر و کله زدن با یه عده پشتیبان فنی که کاری جز دست به سر کردن مشتری و دروغ گفتن بلد نیستن و اعصاب خوردی و غیراستفاده بودن سرویسم هیچی برام نداشته (مثل ۲ شب اخیر که حتی ۱ ایمیل نتونستم ارسال کنم و یک سوم طول ماه سرویسم غیر قابل استفاده س)

14. 5 کاربر از virgo.floyd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان چاره چیه با این وضعیت؟...همه پروتکلها بسته شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •