سلام . من معاف از رزم هستم و آموزشم افتاده ۱۲/۱۹ مدرک فوق دیپلم عمران دارم . کدوم پادگان امکانش زیاده که بیوفتم؟ یکی هم راهی هست که بتونم خودم رو تو سپاه پذیرش کنم؟ فرم پذیرش گرفتم نوشته معاف از رزم نباید باشی
سلام . من معاف از رزم هستم و آموزشم افتاده ۱۲/۱۹ مدرک فوق دیپلم عمران دارم . کدوم پادگان امکانش زیاده که بیوفتم؟ یکی هم راهی هست که بتونم خودم رو تو سپاه پذیرش کنم؟ فرم پذیرش گرفتم نوشته معاف از رزم نباید باشی
دوستان من ۱۲/۱ اعزام هستم
آذر ماه رفتم سپاه استان برام نامه جذب زدن و اتوماسیون کردن منابع انسانی کل سپاه
چند درصد احتمال موافقت دارد؟
دوستانی که تجربه دارن پاسخ بدن
Last edited by adisas; 15-01-2018 at 00:02.
الویت با کسایی هستش که بسیج فعال دارن و کارت سبز
ضمنا برج 12 دوره طلایی میخورین عشقو حاله...هوا هم کاملا مناسبه
حالا تو این عشق و حال معمولا چند روز مرخصی داریم؟
من خودم 12.1 تحصیلات ارشد از تبریز هنوز معلوم نیست کجا میفتم
سلام دوستان راهنمایی میکنید؟
بنده ارشد مدیریت هستم درسام تموم شده فقط پایانامم مونده که تاریخ دفاعم (شش ماه دیگه) برج 6/97 هستش یعنی تا اون موقع من دانشگاه اصلا کاری ندارم برم
من اگر امریه بگیرم میتونم همزمان از پایانامم هم دفاع کنم؟
چون امریه حکم کارمند یه سازمانو داره
تعداد روز مرخصی به پادگان بستگی داره
ما خودمون از 27 یا 28 اسفند تا 15 فروردین فرستادن خونه![]()
کلا آموزشی تعطیل بودیم
از 60 روز شاید 35 روز مفید آموزشی بودیم![]()
شما تا فارغ التحصیل نشوید نمی توانید درخواست امریه بدهید
من برج 12 همین امسال مرخصی تحصیلیم تموم میشه نمیشه بازم برم امریه بگیرم؟
مرخصی تحصیلی شما شهریور ۹۷ به اتمام می رسد به عبارتی از هنگامی که اخرین نمره درسی یا دفاع شما تایید و ثبت شود شما وارد فرجه یک ساله می شوید.برای امریه گرفتن شما باید ابتدا توجه کنید که ان سازمانی که درخواست امریه دارید در چه تاریخ هایی جذب امریه دارد گاهی ممکن است از الان دو ماه یا چهارماه اینده اش پر باشد سپس به گونه ای دفترچه را ارسال کنید تا تاریخ اعزام با تاریخ ان سازمان یکی باشد.بعد از ثبت مشخصات در سامانه پلیس +۱۰ با پرینت برگه اعزام که در ان تاریخ اعزام درج شده بزای امریه اقدام می کنید
سلام
من هم 12/1 اعزامم .. با مدرک لیسانس ..
آموزشی کلاً چجوریه؟ چون من در حال حاضر فعالیت بدنی ندارم .. بیشتر پشت میز هستم و کار انجام میدم ..
چه کنم کمتر اذیت شم تو آموزشی؟ از لحاظ بدنی عرض میکنم ..
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)