اصلا نمیشه!
اصلا نمیشه!
من سرعت 1مگ دارم روزا سرعت دانلودم تو آی دی ام از 120 بالاتر نمیره ! کلا اینطوریه یا ما مشکلی داریم ؟
چرا داداش میشه
مرکز شما خلوته اعمال نمیشه اینجور محدودیت
مرکز ما شلوغه
در روز هم سرعت خیلی کم به 900 کیلو میرسه
و یک موضوع جالب فایلی که شروع به دانلود میشه سرعت تا 700 میرسه
اما همون فایل بعد از یه مدتی و قطع و وصل دوباره سرعت به زحمت به 300 میرسه!
512 محدود
افتضاح به تمام معنی
![]()
خوب پس سیم جدا کشیدی برای اون پریز
یک کار دیگه میتونی انجام بدی : روتر رو بگذار پشت درب اتاقت روی ارتفاع در این حالت موانع خیلی کمتر میشه ( فقط دوتا درب اتاقا) اینجوری صد در صد سیگنال خیلی خوبی
در اتاق دیگه دریافت میشه که اگه کافی بود دیگه احتیاجی به کابل لن و آنتن اکسترنال پیدا نمیکنی .
جالبه چون من با همین روتر کل یه محیط 200 متری داخلی رو پوشش خوب دارم . نکته پیدا کردن جای مناسبه .
قسمت مک آدرس در زیرشاخه وایرلس رو در صفحه تنظیمات روتر پیدا کن .
در اون لحظه هر دستگاهی باعم از موبایل و غیره بهش کانکت باشه مک آدرسش اونجا دیده میشه ( یه عدد طولانی چند بخشی )
دو گزینه allow ( اجازه) و deny ( ممانعت) داره خیلی راحت میتونی مک ادرسی رو که مربوط به اون گوشی هست پیدا و بلاک کنی.
مرسی که هم از سرور داخلی گذاشتی هم از سرور اروپایی ( منم لندن و فرانکفورت رو نتایجش رو بهتر قبول دارم برای تعیین سرعت واقعی "اینترنت")
سلام
بچه ها من از دست شاتل دارم فرار میکنم!بخاطر محدود کردناش.آیا پیشنهاد میدید بیان پارس؟شبی 4تا 5 گیگ دانلود دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
برای اینکار بایستی سیم تلفن و لن رو باید بکشم تا اتاقم؟ این طور منظره خیلی زشت ی میشه
حالا یبم تلفن قابل تحملتره لن خیلی سیمش کلفته
نه آقا , میگم توی همون اتاق خودت باشه فقط بجای اون کنج بیارش پشت درب و یکم هم جای مرتفع بگذار
اینجوری مشکل اون یکی اتاق هم حل میشه .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)