تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4014 از 4751 اولاول ... 301435143914396440044010401140124013401440154016401740184024406441144514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,131 به 40,140 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این قلق محدود نشدن رو توضیح میدید؟ الان حدود ۱ ماهه که سرعت ارت ۱ برای من از ۱۰۰ اومده رو ۴۵ و امروز هم ۱۶ شد. شبها که اصلا استفاده نمیکنم. مصرف اسفند هم ۸.۳ گیگ بوده. همه ارتها واقعی شدن یا فقط من محدود شدم؟ ممنون.
    عرض کردم برای اکو و دانلود شبانه هست و در موردش توضیح میدم ولی برای آرت فکر نکنم کار خاصی بشه انجام داد و اگر از درصد مشخص شده بیشتر دانلود کنید به مرور سرعتتون کم میشه.

2. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

عرض کردم برای اکو و دانلود شبانه هست و در موردش توضیح میدم ولی برای آرت فکر نکنم کار خاصی بشه انجام داد و اگر از درصد مشخص شده بیشتر دانلود کنید به مرور سرعتتون کم میشه.
    خب من اکو هستم میشه توضیح بدید چکار کنیم که از درصد مشخص زیاد دان نکنیم ؟

داره خودمونی میشه mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1 دانلود شبانه

دوستان شاتلی؛
    من طی ماههای گذشته به هر نحوی بود از شاتل دانلود کردم!
    دیماه حدود 40 گیگ!
    بهمن ماه حدود 47 گیگ!
    و اسفند ماه تا امروز حدود 22 گیگ!
    البته اینرا هم به اطلاع شما برسان که من با توجه به نیازم دانلود کرده‌ام؛ وگرنه شاید بیش از اینها هم بتوان دانلود نمود!
    در ضمن سرویسم 128 اکو است!
    فعلاً که این شاتل برای من بد نبوده‌است!
    در عکس زیر مقدار دانلود ماهانه‌ام مشخص شده است!
    پایدار باشید.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان، یه موقعی از شاتل ترافیک که میخریدی
    مثلا 3 گیگ، 3 گیگ هم بهت کادو میداد
    هنوزم اینجوریه؟
    یا دیگه این طرح رو برداشتن؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب من اکو هستم میشه توضیح بدید چکار کنیم که از درصد مشخص زیاد دان نکنیم ؟
    تجربه ای که من دارم اگر این موارد رو رعایت کنید احتمال محدود شدنتون خیلی کم میشه:
    1. در درجه اول در زمان محدود شدنتون ، دانلود رو متوقف کنید یا اونرو خیلی خیلی کم کنید در حد موارد ضروری تا زمانی که از محدودیت در بیاید. هر چقدر که در زمان محدودیت، کمتر دانلود کنید(خصوصا از ساعت 1 تا 3) دوره محدودیتتون زودتر تموم میشه.
    2. از ساعت 1 الی 3 از دانلود حجیم خودداری کنید و فقط دانلود ضروری انجام بدید. چون برای برنامه محدود کننده دانلود شبانه شاتل برای این 2 ساعت درجه اهمیت زیادی تعیین کردن.
    طوری که متوسط دانلودتون در ساعات 1 الی 3 از حدود 50 مگ تجاوز نکنه. یعنی اگر امشب از ساعت 1 الی 3 200 مگ دانلود کردید تا 3 شب نباید در این 2 ساعت دانلودی داشته باشید.
    3. دانلود های حجیمتون رو از ساعت 3 الی 8 انجام بدید.
    4. به ازای هر 2 شب دانلود کامل(معادل حدود یک گیگ برای هر شب)، یک شب استراحت بدید. یعنی اگر امشب و فردا شب از ساعت 3 الی 8 هر شب یک گیگ (512اکو) دانلود کردید، پسفردا شب دیگه دانلودی نداشته باشید. البته بهتر هست که یک شب در میون دانلود انجام بدید.
    5. موارد بالا احتمال محدود شدن و یا شدت محدود شدن رو خیلی کم میکنه ولی با اینحال احتمال محدود شدن وجود داره چون بر اساس شرایط و مناطق مخابراتی فرق میکنه ولی اگر هم محدود شدید حتما یادتون باشه که بمحض محدود شدن دانلود رو متوقف کنید تا زمانی که از محدودیت در بیاید.

7. 4 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان، یه موقعی از شاتل ترافیک که میخریدی
    مثلا 3 گیگ، 3 گیگ هم بهت کادو میداد
    هنوزم اینجوریه؟
    یا دیگه این طرح رو برداشتن؟
    علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت جشنواره نوروزی شاتل، چنانچه در دوره ­ی زمانی 15 اسفند ماه تا 24 اسفند ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر "پکیج 1 گیگ، 1 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکت­های شاتل به سرویس شما اختصاص خواهد یافت. گفتنی­ ست، این شرایط ویژه تنها برای "پکیج" 1 گیگ ترافیک وجود دارد و تنها مشتریانی که این "پکیج های" 1 گیگی را دریافت دارند از این تخفیف برخوردار خواهند بود.

گفتنی­ ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، کرج، مشهد، شیراز، قم، اصفهان، کاشان، آران و بیدگل، خمینی شهر، دهق، دهاقان، زرین شهر، شاهین شهر، شهرضا، فولاشهر، کوهپایه، کلیه شهرهای استان مازندران، رشت، لاهیجان، لنگرو، دماوند، شهریار، فیروزکوه، اسلامشهر، قرچک، ورامین، پاکدشت، زنجان، همدان، اراک، ساوه، میبد، اردکان، اهواز، دزفول، باوی، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نمین، مشکین شهر، خلخال، ارومیه، بیرجند، نیشابور، سبزوار، بجنورد، سمنان، دامغان، شاهرود، گرمسار، شهمیرزاد، مهدی شهر، سرخه، زاهدان، کلیه شهرهای استان کرمان، قزوین، محمدیه قزوین و کرمانشاه خواهد بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت art-1 چقدره؟
    الان که eco-128 دارم توی روز دانلودم روی 200 هست
    art-1 چجوریه سرعتش؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

تجربه ای که من دارم اگر این موارد رو رعایت کنید احتمال محدود شدنتون خیلی کم میشه:
    1. در درجه اول در زمان محدود شدنتون ، دانلود رو متوقف کنید یا اونرو خیلی خیلی کم کنید در حد موارد ضروری تا زمانی که از محدودیت در بیاید. هر چقدر که در زمان محدودیت، کمتر دانلود کنید(خصوصا از ساعت 1 تا 3) دوره محدودیتتون زودتر تموم میشه.
    2. از ساعت 1 الی 3 از دانلود حجیم خودداری کنید و فقط دانلود ضروری انجام بدید. چون برای برنامه محدود کننده دانلود شبانه شاتل برای این 2 ساعت درجه اهمیت زیادی تعیین کردن.
    طوری که متوسط دانلودتون در ساعات 1 الی 3 از حدود 50 مگ تجاوز نکنه. یعنی اگر امشب از ساعت 1 الی 3 200 مگ دانلود کردید تا 3 شب نباید در این 2 ساعت دانلودی داشته باشید.
    3. دانلود های حجیمتون رو از ساعت 3 الی 8 انجام بدید.
    4. به ازای هر 2 شب دانلود کامل(معادل حدود یک گیگ برای هر شب)، یک شب استراحت بدید. یعنی اگر امشب و فردا شب از ساعت 3 الی 8 هر شب یک گیگ (512اکو) دانلود کردید، پسفردا شب دیگه دانلودی نداشته باشید. البته بهتر هست که یک شب در میون دانلود انجام بدید.
    5. موارد بالا احتمال محدود شدن و یا شدت محدود شدن رو خیلی کم میکنه ولی با اینحال احتمال محدود شدن وجود داره چون بر اساس شرایط و مناطق مخابراتی فرق میکنه ولی اگر هم محدود شدید حتما یادتون باشه که بمحض محدود شدن دانلود رو متوقف کنید تا زمانی که از محدودیت در بیاید.
    من الان تقریبا 2 هفتس دارم هر شب از 4 تا 8 دان میکنم ولی هنوز از محدودیت در نیومدم اگه 20 روز صبر کنم که خیلی بد میشه !

11. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

از طرف شاتل اس ام اس اومده که به ازای خرید پکیج 1 گیگی 1 گیگ دیگه هدیه میده

13. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arminagha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت جشنواره نوروزی شاتل، چنانچه در دوره ­ی زمانی 15 اسفند ماه تا 24 اسفند ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر "پکیج 1 گیگ، 1 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکت­های شاتل به سرویس شما اختصاص خواهد یافت. گفتنی­ ست، این شرایط ویژه تنها برای "پکیج" 1 گیگ ترافیک وجود دارد و تنها مشتریانی که این "پکیج های" 1 گیگی را دریافت دارند از این تخفیف برخوردار خواهند بود.

گفتنی­ ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، کرج، مشهد، شیراز، قم، اصفهان، کاشان، آران و بیدگل، خمینی شهر، دهق، دهاقان، زرین شهر، شاهین شهر، شهرضا، فولاشهر، کوهپایه، کلیه شهرهای استان مازندران، رشت، لاهیجان، لنگرو، دماوند، شهریار، فیروزکوه، اسلامشهر، قرچک، ورامین، پاکدشت، زنجان، همدان، اراک، ساوه، میبد، اردکان، اهواز، دزفول، باوی، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نمین، مشکین شهر، خلخال، ارومیه، بیرجند، نیشابور، سبزوار، بجنورد، سمنان، دامغان، شاهرود، گرمسار، شهمیرزاد، مهدی شهر، سرخه، زاهدان، کلیه شهرهای استان کرمان، قزوین، محمدیه قزوین و کرمانشاه خواهد بود.
    داش ساسان وضع نت شما چطوره ؟
    من هفته پیش دوباره ۵۱۲ تمدید کردم سرعتم ۶۵ ثابته
    لامصبا ۱ مگ و ۲ مگ هم نمیدن که ...

15. این کاربر از arminagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •