تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4013 از 4751 اولاول ... 301335133913396340034009401040114012401340144015401640174023406341134513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,121 به 40,130 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یک تجربه شخصی

بنده متوجه شدم در ساعات رایگان چه دانلود داشته باشید یا نه اجازه دانلود بیشتر از 30 گیگ رو ندارید
    من مداوم در 10 شب این 30 گیگ رو تموم کردم و 20 شب محدود بودم ،متوجه شدم چه در این 20 شب دانلود داشته باشی چه نه باید صبر کنی تا از محدودیت خارج بشی ،و من در این 20 شب هم حدود 7 گیگ دانلود کردم .پس همش دانلود داشته باشید بهتره تا اینکه بشینید از ترس اینکه محدود بشید هیچ کاری نکنید
    نتیجه اخلاقی:
    زه گهواره تا گور دانلود بکن
    تا اونجایی که میتونید دانلود کنید نگران محدودیت هم نباشید
    فرمایش شما به نظر من صحیح نیست.
    من تا یه حال 3 بار محدود شدم(اکو 512 از ساعت 1 تا 3):
    بار اول حدودا 2 سال پیش که 3-4 هفته طول کشید چون در طول دوران محدودیت هم دانلود نسبتا بالایی داشتم. ولی بعد از کنترل دانلود از محدودیت درومدم.
    بار دوم 2-3 ماه پیش که 8 شب طول کشید و دانلودم متوسط بود و با کمتر کردنش از محدودیت درومدم.
    بار آخر هم همین چند شب پیش بود که بعد از 3 شب از محدودیت دراومدم چون دانلود چندانی در این 3 شب نداشتم.
    در ضمن مطمئنم که اگر بعد از محدود شدن به دانلود بیش از حد ادامه بدید در تمامی ساعات رایگان محدود میشید.

در کل شاتل دیگه به درد مشترک جدید با مصرف بالا نمیخوره و من هم بعد از 3-4 سال خودمو باهاش وفق دادم و حوصله تعویض آی اس پی و رانژه ندارم.
    Last edited by P‌C; 03-03-2013 at 13:57.

2. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

نتیجه اخلاقی:

به به باید طلا گرفت این سخنت را استاد

4. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

یک تجربه شخصی

بنده متوجه شدم در ساعات رایگان چه دانلود داشته باشید یا نه اجازه دانلود بیشتر از 30 گیگ رو ندارید
    من مداوم در 10 شب این 30 گیگ رو تموم کردم و 20 شب محدود بودم ،متوجه شدم چه در این 20 شب دانلود داشته باشی چه نه باید صبر کنی تا از محدودیت خارج بشی ،و من در این 20 شب هم حدود 7 گیگ دانلود کردم .پس همش دانلود داشته باشید بهتره تا اینکه بشینید از ترس اینکه محدود بشید هیچ کاری نکنید
    نتیجه اخلاقی:
    تا اونجایی که میتونید دانلود کنید نگران محدودیت هم نباشید
    منم موافقم

27 بهمن دوره جدیدم که شروع شد 3 روز نگذشته بود که دوباره محدود شدم تا الان و تا به امروز

هر شب از 4 تا 8 900 مگ میگیرم و دیگع اعتنایی به این چیزا ندارم

6. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

فرمایش شما به نظر من صحیح نیست.
    من تا یه حال 3 بار محدود شدم(اکو 512 از ساعت 1 تا 3):
    بار اول حدودا 2 سال پیش که 3-4 هفته طول کشید چون در طول دوران محدودیت هم دانلود نسبتا بالایی داشتم. ولی بعد از کنترل دانلود از محدودیت درومدم.
    بار دوم 2-3 ماه پیش که 8 شب طول کشید و دانلودم متوسط بود و با کمتر کردنش از محدودیت درومدم.
    بار آخر هم همین چند شب پیش بود که بعد از 3 شب از محدودیت دراومدم چون دانلود چندانی در این 3 شب نداشتم.
    در ضمن مطمئنم که اگر بعد از محدود شدن به دانلود بیش از حد ادامه بدید در تمامی ساعات رایگان محدود میشید.

در کل شاتل دیگه به درد مشترک جدید با مصرف بالا نمیخوره و من هم بعد از 3-4 سال خودمو باهاش وفق دادم و حوصله تعویض آی اس پی و رانژه ندارم.
    سرویس من 2 مگابیت اکو هست
    من کل ساعات رایگان رو محدود هستم و سرعتم از 1 شب تا 8 روی 16 قفله
    IDM رو طوری زمانبندی کردم که فقط از ساعت 1 تا 8 دانلود کنه و فقط یک فایل رو دریافت کنه بعدش هم کامپیوتر خاموش بشه.
    از نظر خودم بهترین کار همینه شبی هم 380 مگ میگیریم

داره خودمونی میشه trusted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

روز دو­شنبه هفتم اسفندماه، دهمین جشنواره جایزه تعالی سازمانی (با نگاه EFQM) توسط موسسه مطالعات و بهره‌‌وری منابع انسانی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برگزار شد. شرکت شاتل نیز همانند سایر سازمان‌های برتر ایرانی، دستاوردهای خود را در استقرار سیستم‌های نوین مدیریتی، در چارچوب مدل تعالی سازمانی (EFQM) به اجرا گذاشته بود و توانست پس از دریافت تقدیر دوستاره در سال گذشته، در سال جاری جایزه تعالی را در قالب “تقدیرنامه سه ستاره” کسب کند.در این مراسم، تندیس جایزه و لوح تقدیر سه ستاره تعالی سازمانی توسط احمد نخجوانی، مدیر عامل شاتل دریافت شد.

گفتنی­ است هیچ شرکت فعال در حوزه­‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات تاکنون موفق به دریافت چنین سطحی از تعالی سازمانی و بهره­‌وری نشده است. حال آن که در کل ایران نیز از میان ده‌ها هزار سازمان و صنعت مختلف، کم­تر از سی سازمان از دیدگاه تعالی سازمانی، دارای این رتبه شناخته شده‌اند.

امیدواریم هر روز بیش از پیش شاهد رشد و بالندگی این مجموعه پیشرو در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین دیگر صنایع کشور عزیزمان ایران باشیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سرویس من 2 مگابیت اکو هست
    من کل ساعات رایگان رو محدود هستم و سرعتم از 1 شب تا 8 روی 16 قفله
    IDM رو طوری زمانبندی کردم که فقط از ساعت 1 تا 8 دانلود کنه و فقط یک فایل رو دریافت کنه بعدش هم کامپیوتر خاموش بشه.
    از نظر خودم بهترین کار همینه شبی هم 380 مگ میگیریم
    ولی ارزش نداره بخاطر 380 مگ 8 ساعت سیستم روشن باشع

پيش فرض

توی یک شب ارزش نداره ولی اگه 30 روز طول بکشه و بشه 10 گیگ اونوقت ارزش داره
    در ضمن 8 ساعت نیست 7 ساعته

11. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

توی یک شب ارزش نداره ولی اگه 30 روز طول بکشه و بشه 10 گیگ اونوقت ارزش داره
    در ضمن 8 ساعت نیست 7 ساعته
    به نظر من هم اصلا ارزش نداره با 128 دانلود کرد.(محدودیت در 512 به حدود 72 میرسه معادل 9 کیلوبایت)
    شما اگر قلق محدودیت شاتل دستتون بیاد میتونید اون ماهانه 10 گیگ (و حتی بیشتر) رو در مواقع محدود نشدن با سرعت 2 مگ دانلود کنید.
    الان من بهمن ماه 16 گیگ و اسفند تا اینجا 5 گیگ با اکو 512 دانلود رایگان داشتم و فقط 3 شب از 1 تا 3 محدود شدم.

13. 2 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظر من هم اصلا ارزش نداره با 128 دانلود کرد.(محدودیت در 512 به حدود 72 میرسه معادل 9 کیلوبایت)
    شما اگر قلق محدودیت شاتل دستتون بیاد میتونید اون ماهانه 10 گیگ (و حتی بیشتر) رو در مواقع محدود نشدن با سرعت 2 مگ دانلود کنید.
    الان من بهمن ماه 16 گیگ و اسفند تا اینجا 5 گیگ با اکو 512 دانلود رایگان داشتم و فقط 3 شب از 1 تا 3 محدود شدم.
    این قلق محدود نشدن رو توضیح میدید؟ الان حدود ۱ ماهه که سرعت ارت ۱ برای من از ۱۰۰ اومده رو ۴۵ و امروز هم ۱۶ شد. شبها که اصلا استفاده نمیکنم. مصرف اسفند هم ۸.۳ گیگ بوده. همه ارتها واقعی شدن یا فقط من محدود شدم؟ ممنون.

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این قلق محدود نشدن رو توضیح میدید؟ الان حدود ۱ ماهه که سرعت ارت ۱ برای من از ۱۰۰ اومده رو ۴۵ و امروز هم ۱۶ شد. شبها که اصلا استفاده نمیکنم. مصرف اسفند هم ۸.۳ گیگ بوده. همه ارتها واقعی شدن یا فقط من محدود شدم؟ ممنون.
    من هم چند سالی آرت 1 داشتم و حدود 10 روز پیش سرعتش از 100 تبدیل شد به 16 تا 20 کیلوبایت و به همین دلیل سرویسم رو قطع کردم.

16. این کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •