سلام دوستان. با توجه به پایان عرضه اینترنت نامحدود مخابرات تو قزوین من به چند تا از دوستانم سرویس های نامحدود +POL-128-U و +POL-256-U رو پیشنهاد کردم و الان چند روزی هست که براشون دایر شده.
ولی الان هر دو گروه یه مشکل خیلی بزرگ دارن !! در حال حاضر سرعت Page باز کردن و وب گردیشون فوق العاده عالی هستش ولی به محضی که با IDM شروع به دانلود می کنن ( تاکید دارم فقط در حین دانلود با IDM این مشکل پیش میاد ) سرعت دانلود سرویس 128 بین 2KB/s تا 30KB/s و سرعت دانلود سرویش 256 بین 5KB/s تا 60KB/s محدود میشه. این فرآیند محدود شدن سرعت هم در عرض کمتر از 3 ثانیه اتفاق می افته.
در صورتی که طبق مندرجات موجود در سایت رسمی پارس آنلاین تحت عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سرویس 128 باید تا 10GB اول ترافیک سرعت 2Mb/s و در سرویس 256 تا 20GB اول ترافیک سرعت 3Mb/s به کاربر داده بشه !!
اما نکته جالب تر اینه که وقتی با ساید speedtest.net تست می گیرم سرعت دانلود سرویس 128 تا 1.7Mb/s و سرعت دانلود سرویس 256 تا 2.5Mb/s هم بالا میره !! الان کاملا مشخصه که احتمالاً به صورت هوشمند و فقط حین دانلود با IDM ( حتی در حالت دانلود با 1 کانکشن ) این محدودیت اعمال میشه ! ضمناً حین پخش ویدئو آنلاین هم با همین محدودیت لعنتی مواجه هستیم !
هر دو مودم هم TP-LINK [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به آخرین نسخه Firmware بروزرسانی شده .
از دوستان مشابه این مشکل رو تجربه کردند ؟ راه حلی براش مد نظر دارید ؟
![]()

یا چند شبی نذارم دانلود ممنون میشم نظر بدین قبلا شاتل داشتم اینقدر دانلود کردیم دیگه رفتیم تو لیست اومدیم صبانت تا قبل این اعمال سیاست شبانش تا میشد دانلود کردیم حالا شاتل پر صبانت پر پارس پر ؟

دوستان کسی مشهد هست بگه مال اون درسته یا مشکل منه فقط ؟