دوستان سلام می خواستم بدونم سرویس شبانه شاتل چی جوریه برای دانلود کردن نیاز به یوزر نیم پسورد خاصی داره یا نه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان سلام می خواستم بدونم سرویس شبانه شاتل چی جوریه برای دانلود کردن نیاز به یوزر نیم پسورد خاصی داره یا نه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
شخصیت شما از گفته هاتون هویداست.
کمبود های زندگی خودتون رو گردن دیگرون نندازین.
من هم مثل سایرین به کاربر معمولیم . من هم افت سرعت دارم. من هم بارها زنگ زدم پشتیبانی فنی ! اما هیچ وقت عقده مشکل افت سرعت اینترنتمو که میدونم ریشه از مسائل دیگه کشوری داره با توهین کردن به شخصی مثل کارمندای شاتل خالی نکردم!
انگار یادتون رفته دوست عزیز ! اینجا ایرانه !! توقعاتتون رو مناسب با مکان و زمانی که توش هستین بسنجین وگرنه این واضح و مبرهنه که ایران نسبت به کشورهای دیگه ISP های نسبتا ضعیفی داره . در ضمن حرف حق تلخه![]()
![]()
[QUOTE=Moahammad_sdt;7508835]دوستان سلام می خواستم بدونم سرویس شبانه شاتل چی جوریه برای دانلود کردن نیاز به یوزر نیم پسورد خاصی داره یا نه ؟
سلام
نه دوست عزیز فقط ساعت 12:45 دانلود را قطع کن صبح هم 7:45 دانلود را قطع پیوسته هم دانلود نکن ....
سلام دیشب من وصل شدم مشکلی نداشت !!!! با واحد فنی تماس گرفتید؟
باز بقیه دوستان هم جواب بدن .....
میشه یکی تعرفه های نامحدود شرکت را بزاره ؟؟؟
به عنوان مثال ، 512 نامحدود چنده ؟؟ ضریب اشتراکش چنده ؟؟ سرعت دانلود چقدر میده ؟
همین سوالات را برای 256 نامحدود هم اگه میشه جواب بدین .... ممنون
Art 4 ابتدا روی یک مگ سرعتش بسته شده. بعد از مدت زمان کوتاهی حداکثر 4 روز استفاده مداوم محدود میشه و بقیه 26 روز ماه بر روی 256 (سرعت دانلود حدود 32 الی 37) بسته میشه که حتی پایین تر از سرعت اسمی قراردادی یا همون 320 هست و تضمینی هم نیست که حتی از ابتدای ماه بعد دوباره محدودیت برداشته بشه. من الان چند ماهی هست که این سرویس رو دارم و به شدت ناراضی هستم و احتمالا هفته بعد خط رو تخلیه می کنم. پیشنهاد می کنم اصلا طرف ش نری.
جالبیش اینه که با مالیات و چیزای دیگه نزدیک به 60000 تومان در ماه هم بابت این سرویس شاتل پول می گیره از ملت !!
بچه ها چراغ کره زمین مودم شما هم نو این چند روز اخیر همش خاموش میشه؟ که نت کلا قطع بشه؟
یا اینکه قرمز بشه؟
چرا شاتل دیگه 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر رو فعل نمیکنه؟؟!!!![]()
یک تجربه شخصی
بنده متوجه شدم در ساعات رایگان چه دانلود داشته باشید یا نه اجازه دانلود بیشتر از 30 گیگ رو ندارید
من مداوم در 10 شب این 30 گیگ رو تموم کردم و 20 شب محدود بودم ،متوجه شدم چه در این 20 شب دانلود داشته باشی چه نه باید صبر کنی تا از محدودیت خارج بشی ،و من در این 20 شب هم حدود 7 گیگ دانلود کردم .پس همش دانلود داشته باشید بهتره تا اینکه بشینید از ترس اینکه محدود بشید هیچ کاری نکنید
نتیجه اخلاقی:
زه گهواره تا گور دانلود بکن
تا اونجایی که میتونید دانلود کنید نگران محدودیت هم نباشید
Last edited by Microsoft Windows; 03-03-2013 at 10:18.
سلام
شاتل گواهینامهی ISO14001:2004 گرفته بابا بیخیال چقدر افتخار آفرینی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 341 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 341 مهمان)