خوب , آره روی 100 درصده . پس یا به آنتن اکسترنال احتیاج داری با کابل مخصوصش مثلا 5 متری که حدود 70 , 80 برات تموم میشه
یا اینکه مودمو بگذاری منطقه وسطی و چند متر کابل لن بکشی نهایتش 20,30 تومن .
خوب , آره روی 100 درصده . پس یا به آنتن اکسترنال احتیاج داری با کابل مخصوصش مثلا 5 متری که حدود 70 , 80 برات تموم میشه
یا اینکه مودمو بگذاری منطقه وسطی و چند متر کابل لن بکشی نهایتش 20,30 تومن .
اگر من مودمو بذار یک جای دیگه هم لنو بکشم تا اونجا همو سیم تلفنو؟ این جور که خیلی منظره زشتی میشه؟بعد اینکه من کامپیوتر خودم نمیتونم وایلرس کنم که دیگه از لن استفاده نکنم؟
نه دیگه , مودمو میگذاری وسط منطقه خوب که احتمالا پریزتلفنی هم اونجاست. اینجوری کل خونه رو راحت پوشش میده الان گذاشتی یه کنج خونه و سیگنالش داره
هدر میده تو دیوار پشتش .
فقط کابل لن احتیاج داری یا اینکه یه کارت وایرلس یا دانکل usb وایرلس به کامپیوترمیزنی و از کابل کشی هم خلاص .
مشکل اینه که پریز های دیگه وصل میکنم اصلا نه چراadsl روشن میشه نه لینک میده
تلفن بوق داره بدون خش نمیدونم چرااین طوریه؟ البته خط مستیقیم امده تو اتاقم
این م تست امشب من سرویس 2مگ ببینید:
![]()
داداش منم تقریبا مشکل شما رو دارم
نقشه خونه هم تقریبا مثل شماست منتهی شما 3 تا دیوار بین دو اتاق هست واسه من 5 تاست , یعنی بعد از حمام در ورودی خونه و بعد دیوار اتاق وجود داره, فاصله بین دو اتاق هم تقریبا 25 متره
یه مودم اسوس n10 دارم که تک انتنه و توی اون اتاق اصلا انتن نداره , خلاصه منم چند روز توی نت دنبال یه مودم با وایرلس قوی بودم بهترین مودمی که پیدا کردم tp link 8970 بود که سه انتن 5 دسی بلی داره
با 8970 هم تست کردم توی اون اتاق 2 انتن از 5 انتنو پر میکنه ولی سرعت خیلی پایینه در حد 15-20 کیلو, جالبش اینجاست دم در ورودی اتاق 70 درصد انتن داره اما به محض اینکه وارد اتاق میشم میشه 30-20 درصد
الان تنها چیزی که به نظرم میشه انجام داد خرید یک وایرلس ریپیتر هست که حدود 90 تومن میفته
دقیقا واسه من هم پیش اومده !!!! قضیه چی هست . از یک سرور دانلود میکردم با سرعت بالا . چند روزه خیلی سرعت دانلود فقط از از اون سرور پایین اومده !!!! از سرور های دیگه سرعتم بالاست
کلی پول میدیم . با گرونیش هم کنار اومدیم . باز هم از دزدی دست برنمیدارد پارس انلاین .
اینهم نتیجه دانلود از یه سرور نامعروف
بعد چند مگ دانلود محدود شد
متوسط سرعت دانلودم هم از 170 بالاتر نرفت
دیگه دانلود از کل سرور ها در شبانه رایگان، روی یک اتصال 32 تا کانکشنی سرعت دانلود کامل را نمیده!
البته که دانلودی نداشتم. فقط سیستم دانلود شبانه تغییر کرده!
چند تا فایل که باهم میزارم سرعت کامل را برام میده.
دانلود منیجری میشناسید که با 64 تا کانکشن دانلود کنه!؟
Last edited by master2014; 24-10-2014 at 09:30.
اخرین نسخه IDM![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)