باید بری یه عالمه هود(منطقه) تصرف کنی.(یعنی منطقه رو سبز کنی) بعد از اینکه حدود 15 تا هود گرفتی Sweet بهت زنگ میزنه و میگه Big Smoke رو پیدا کرده. بعد برو به خونه ی Sweet.(یعنی همون جایی که Sسفید داره)
باید بری یه عالمه هود(منطقه) تصرف کنی.(یعنی منطقه رو سبز کنی) بعد از اینکه حدود 15 تا هود گرفتی Sweet بهت زنگ میزنه و میگه Big Smoke رو پیدا کرده. بعد برو به خونه ی Sweet.(یعنی همون جایی که Sسفید داره)
من الان به یه مرحله ای رسیدم که باید بریم سوار هواپیما شیم ، بعد بریم وسط دریاها و یه هواپیمای دیگه رو پیدا کنیم و از بالای اون که یه حلقه هست رد بشیم ، جون باباتون هركي سيو اين مرحله رو داره بهم بده ديگه اعصابم رو بهم ريخته ، يك هفته اس مشغولشم ، گرفتن گواهينامه هواپيما كشت منو ، اين يكي ديگه داره ديونم مي كنه
اگه كسي يكي دو مرحله بعد از اين هم باشه و سيو بده ممنونش مي شم.
قبول دارم . واقعا سخت ترين مرحلش شايد همين باشه. من كه سه چهار هفته توش مونده بودم ولي اخرش تونستم برم.من الان به یه مرحله ای رسیدم که باید بریم سوار هواپیما شیم ، بعد بریم وسط دریاها و یه هواپیمای دیگه رو پیدا کنیم و از بالای اون که یه حلقه هست رد بشیم ، جون باباتون هركي سيو اين مرحله رو داره بهم بده ديگه اعصابم رو بهم ريخته ، يك هفته اس مشغولشم ، گرفتن گواهينامه هواپيما كشت منو ، اين يكي ديگه داره ديونم مي كنه
دوست عزیز من سیوش رو ندارم ولی میتونم راهنماییت کنم.
نباید از روبه رو بری!!!
باید وقتی که نزدیک هواپیما شدی بری از سمت بالا و بغلش بری.
طوری که دقیقا از پشت نری(زاویه دار وارد حلقه بشی)
بعد تو هواپیما چند نفرو باید بکشی .
وقتیم که هواپیما رو گرفتی با ارامش فرود بیا.(دیر نمیشه .... مگر اینکه برقتون بره!!!)
چون یه بار من با 1000 زحمت رفتم ولی هواپیما رو ترکوندم.
دوست عزیز اوون مرحله قبلش بود.
بازم ممنون...
ممنون...باید بری یه عالمه هود(منطقه) تصرف کنی.(یعنی منطقه رو سبز کنی) بعد از اینکه حدود 15 تا هود گرفتی Sweet بهت زنگ میزنه و میگه Big Smoke رو پیدا کرده. بعد برو به خونه ی Sweet.(یعنی همون جایی که Sسفید داره)
حدس میزدم اینجوری باشه حتی چند تا هودم گرفتم ولی بازم نشد!!!
بازم تو یه مرحله گیر کردم.(البته ادامه قبلیه است)
من الان باید برم یه تانک از پلیسا بدزدم(البته شبیه تانک) بعد برم یه خونه رو با اون درش رو خراب کنم و برم تو اونجا اول باید ادمارو بکشم تا تو طبقه سوم به سوویت برسم و اوون رو هم بکشم. بعد خونه اتیش میگیره و من خودمو با 1000 زحمت رسوندم بیرون که دیدم یارو (فکر کنم سوییت بود ولی اوون رو که کشته بودم!!!)میپره پشت جرثقیل و من هم باید برم دنبالش تا بپره تو ماشین ولی نمیتونم بهش برسم (همش به در و دیوار میزنم) و میبازم.
حالا چیکار کنم؟؟؟!!!
رمزی ندارید به ما بدید؟؟؟ بدجوری گیر کردم !!! خیلی طولانیه!!!
با سلام من اين بازي رو 2 يا شايد هم 3 هفته اي ميشه شروع كردم يه جاي گير كردم بايد با يه آدمي كه فكر كنم كوره بازي كنم كه منو شكست ميده و بعد هيچي ميشه بگين اين مرحله رو چه طور بايد رد كرد
بازي منظورم همون سگا ست فكر كنم نمي دونم چه طور بايد اين مرحله رو رد كرد
اونی که کشتی سوییت نبود! Big Smoke بود.
Tenpenny ,همون پلیس بده, سوار ماشین آتش نشانی شده داره فرار میکنه و سوییت نردبونو میگیره حالا باید دنبال ماشین بری ولی تیر نزن. بهتره چیتTHGLOJ رو بزنی تا ماشینای دیگه مزاحم نشن.بعد Tenpenny میره تو یه جاده ی تنگ با ارتفاع زیاد ولی تو تو اون جاده نرو فقط موازی اون تو جاده ی اصلی حرکت کن.مواظب باش از Tenpenny جلو نزنی! زیاد هم دور نشو.
بعد به تعقیب ادامه بده.بعد از مدتی Tenpenny تو یه بزرگراه میره و یه پلیس میاد بیرون و به انگشتهای سوییت لگد میزنه.قبل از اینکه خط آبی خالی بشه ماشین رو ببر دقیقاً زیر سوییت تا سوییت بپره رو ماشینت و جاهاتونو با هم عوض کنین. بعدش به پلیس ها تیر بزن.
در ضمن اگه تو مرحله ی تعقیب Tenpenny باختی برو بازی رو سیو کن چون دفعه ی بعد که جلوی خونه ی سوییت رفتی همون مرحله ی تعقیب و گریز میاد و لازم نیست دوباره Big Smoke رو بکشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)