تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 596 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 5960

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یعنی من اگر پچ کورد سبز به سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمیشه ؟
    سبز به آبی اون وقت باسه چیه ؟
    بنده هم مثل شما مودم زایکسل دارم و با رعایت همین نکات سرعت خیلی خوبی گرفتم البته درسته که اول همه چیز به مرکز مخابرات مربوط میشه
    بعد این موارد اما کابل کشی اصولی و رعایت درست نحوه اتصال سوکت ها قطعا توی کیفیت کار تاثیر داره.
    زاویه اتصال در سوکت های سبز و آبی متفاوت هست و وقتی دو سوکت غیر همرنگ به هم متصل شوند یک شکاف بینشون به وجود میاد که باعث
    loss data میشه و وقتی به مودم سوکت غیر همرنگ بزنید احتمال آسیب به سوکت هم وجود داره اگر مودم شما همون زایکسل مشکی هست
    پیشنهاد میکنم پچ کورد رو عوض کنید و سبز بزنید در مورد پچ کورد سبز به آبی هم وقتی این مورد استفاه میشه که پریز (oto) آبی باشه و سوکت
    مودم سبز یا برعکس ، مهم این هست که اتصالات هر سمت یکرنگ باشند ، پریز رو باز کنید و از رنگ پیگتیل هم مطمئن بشید ، برای بنده هر 2سمت سبز هستند.

Last edited by farhang_k; 07-11-2021 at 15:37.

2. 5 کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من سرویسم رو عوض کردم به پیش پرداخت بازم سرعتم بیشتر از 40-45 مگابیت نشد
    بخوام رو بریج بذارم و روتر رو بذارم رو pppoe چه مشخصاتی رو باید یادداشت کنم؟ احتمالا سوال تکراریه ولی پیدا نکردم تو تاپیک. و اینکه پسورد همون پسوردی هست که موقع ورود به پنل میزنم یا چیز دیگه ایه؟ مودم HG8245H هست
    و اینکه همین مشخصات رو دوباره بذارم روی مودم اصلی دوباره میتونم وصل شم بدون مشکل؟ مک آدرس روتر رو دستی میتونم عوض کنم از این بابت مشکلی نیست

ادیت: پسوردی که داخل قسمت wan تو مودم هست 64 کاراکتره. با inspect میشه درش اورد. ولی واقعا همینه؟! به نظر میاد به صورت هش یا چیزی دیگه باشه اونجا و نشه جای دیگه نوشتش
    ادیت 2: از تنظیمات مودم بک آپ گرفتم بعد یه برنامه دانلود کردم به اسم Huawei configuration encryption and decryption tools بعد تو فایل بک آپ دنبال پسورد گشتم و مقدارش رو دادم به این برنامه یه عدد 6 رقمی داد که به نظر همینه! یعنی هر کسی اینجا پسورد رو در آورده همچین حرکتی زده یا راه آسون تر داشت که من بلد نبودم؟!
    Last edited by Mohsen_mzh; 07-11-2021 at 18:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من سرویسم رو عوض کردم به پیش پرداخت بازم سرعتم بیشتر از 40-45 مگابیت نشد
    بخوام رو بریج بذارم و روتر رو بذارم رو pppoe چه مشخصاتی رو باید یادداشت کنم؟ احتمالا سوال تکراریه ولی پیدا نکردم تو تاپیک. و اینکه پسورد همون پسوردی هست که موقع ورود به پنل میزنم یا چیز دیگه ایه؟ مودم HG8245H هست
    و اینکه همین مشخصات رو دوباره بذارم روی مودم اصلی دوباره میتونم وصل شم بدون مشکل؟ مک آدرس روتر رو دستی میتونم عوض کنم از این بابت مشکلی نیست

ادیت: پسوردی که داخل قسمت wan تو مودم هست 64 کاراکتره. با inspect میشه درش اورد. ولی واقعا همینه؟! به نظر میاد به صورت هش یا چیزی دیگه باشه اونجا و نشه جای دیگه نوشتش
    ادیت 2: از تنظیمات مودم بک آپ گرفتم بعد یه برنامه دانلود کردم به اسم Huawei configuration encryption and decryption tools بعد تو فایل بک آپ دنبال پسورد گشتم و مقدارش رو دادم به این برنامه یه عدد 6 رقمی داد که به نظر همینه! یعنی هر کسی اینجا پسورد رو در آورده همچین حرکتی زده یا راه آسون تر داشت که من بلد نبودم؟!

من به شما گفتم از طریق کابل لن (شبکه) به سرویسی که گیرنده لن داره وصل کنید و چک کنید.. اگر نبود برای تغییرات باید وی لن رو حتما یادداشت کنید و گرفتن پسور از ۲۰۲۰ کار سختی نیست بهتون به راحتی ارايه میکنن.
    برای مودم بریج باید داخل تنظیمات wan/new connection or / edit
    encapsulation mode :PPPoE
    Protocol Type: IPv4
    Wan Mode : Bridge Wan
    Service type : Internet
    enable vlan
    VLAN ID بر اساس استاندارد مرکز مخابراتی
    802.1p Policy : Use the specified value
    802.1p:0
    Binding Options: از لن یک تا SSID1 تیک روشن باشه.
    سپس سیو و ریبوت
    حتما از کانفیگ فعلی مودم بکاپ داشته باشید
    مسئولیت تمامیه عوابق بعد از انجام از نظیر کار نکردن.. قطع شدن سرویس.. نشناختن مک آیدی مودم و...... الی آخر به خود شخص شماست..

5. 4 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من به شما گفتم از طریق کابل لن (شبکه) به سرویسی که گیرنده لن داره وصل کنید و چک کنید.. اگر نبود برای تغییرات باید وی لن رو حتما یادداشت کنید و گرفتن پسور از ۲۰۲۰ کار سختی نیست بهتون به راحتی ارايه میکنن.
    برای مودم بریج باید داخل تنظیمات wan/new connection or / edit
    encapsulation mode :PPPoE
    Protocol Type: IPv4
    Wan Mode : Bridge Wan
    Service type : Internet
    enable vlan
    VLAN ID بر اساس استاندارد مرکز مخابراتی
    802.1p Policy : Use the specified value
    802.1p:0
    Binding Options: از لن یک تا SSID1 تیک روشن باشه.
    سپس سیو و ریبوت
    حتما از کانفیگ فعلی مودم بکاپ داشته باشید
    مسئولیت تمامیه عوابق بعد از انجام از نظیر کار نکردن.. قطع شدن سرویس.. نشناختن مک آیدی مودم و...... الی آخر به خود شخص شماست..
    متوجه نشدم از طریق کابل لن چی رو میگید چک کنم. اگر منظورتون ماکسیمم سرعتی هست که پورت مودم میده قبلا چک کردم بالاتر از چیزی هست که الان دارم
    این تنظیمات رو انجام دادم. vlan در هر حالت بریج هم باید همونی باشه که روی route wan هست دیگه؟
    نشد به هر حال هر چقدر تلاش کردم. بیخیال شدم دیگه
    ادیت: شد ولی سرعت فرقی نکرد
    Last edited by Mohsen_mzh; 07-11-2021 at 19:59.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

یا حضرت عباس 100 گیگابیت آخه کدوم هاردی هست که بتونه 10 گیگابایت بر ثانیه رو دریافت کنه
    هارد های سروری به صورت شبکه هستن
    ومیتونن
    بعضا اس اس دی هم هستن
    الان اس اس دی سروری اومده که با اینترفیس نوری کار میکنه

8. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

متوجه نشدم از طریق کابل لن چی رو میگید چک کنم. اگر منظورتون ماکسیمم سرعتی هست که پورت مودم میده قبلا چک کردم بالاتر از چیزی هست که الان دارم
    این تنظیمات رو انجام دادم. vlan در هر حالت بریج هم باید همونی باشه که روی route wan هست دیگه؟
    نشد به هر حال هر چقدر تلاش کردم. بیخیال شدم دیگه
    ادیت: شد ولی سرعت فرقی نکرد
    بریج عالیه و در هر صورت از گرفتن اینترنت مستقیم از مودم بهتره

خود من چن وقت پیش رو همه مک هایی که رجیستر کرده بودم ، سرعتم را محدود کرده بودن

یه مک تخیلی خودم درآوردم زنگ زدم 2020 ، سرعتم باز شد .

الان دوباره 300 مگ هستم

کاری هم نداره حالا چه مودم زایکسل باشه چه هواووی چه یوتل

هر جا گیر کردی عکس بنداز تو فروم راهنماییت میکنیم
    کار سختی نیست
    نا امید نشو

من خودم ظهر مستقیم بریج کردم به کامپیوتر پینگ میداد 92 که باسه روستای ما 14 امین شهر ایران عالیه
    تو بازی طرف را از ایرلند و اسکاتلند میتونم بزنم .
    نت Open

NAT

10. 4 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اینقد پست ندید این ftth بیاد بالا ما هنوز تو adsl شاتل با خط بارون دیده وقطع وصلی داریم جر میخوریم!

کسی تونسته تاحالا با 195 شکایت کنه بیان فیبر براش بکشن؟؟؟؟
    Last edited by MMDFullHD; 07-11-2021 at 22:49.

12. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بریج عالیه و در هر صورت از گرفتن اینترنت مستقیم از مودم بهتره

خود من چن وقت پیش رو همه مک هایی که رجیستر کرده بودم ، سرعتم را محدود کرده بودن

یه مک تخیلی خودم درآوردم زنگ زدم 2020 ، سرعتم باز شد .

الان دوباره 300 مگ هستم

کاری هم نداره حالا چه مودم زایکسل باشه چه هواووی چه یوتل

هر جا گیر کردی عکس بنداز تو فروم راهنماییت میکنیم
    کار سختی نیست
    نا امید نشو

من خودم ظهر مستقیم بریج کردم به کامپیوتر پینگ میداد 92 که باسه روستای ما 14 امین شهر ایران عالیه
    تو بازی طرف را از ایرلند و اسکاتلند میتونم بزنم .
    نت Open

NAT
    من متوجه دلیلش نیستم که چرا باید با بریج سرعت فرق کنه. اگر عوض شدن مک آدرس هست دلیلش که خب من مک آدرس مودم رو دادم به روتر پس نباید هم سرعت بیشتر میشد!
    اگر واقعا دلیلش فقط اینه و محدودیت روی مک هست اینو میشه درست کرد با زنگ زدن به پشتیبانی و روی بریج گذاشتن ولی من هنوز نمیدونم دلیلش اینه یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من متوجه دلیلش نیستم که چرا باید با بریج سرعت فرق کنه. اگر عوض شدن مک آدرس هست دلیلش که خب من مک آدرس مودم رو دادم به روتر پس نباید هم سرعت بیشتر میشد!
    اگر واقعا دلیلش فقط اینه و محدودیت روی مک هست اینو میشه درست کرد با زنگ زدن به پشتیبانی و روی بریج گذاشتن ولی من هنوز نمیدونم دلیلش اینه یا نه
    شما بیان درست نکردید.. سرعتی که با کابل لن و اتصال به کارت شبکه سیستمون می کنید چقدر هستش؟؟؟ نوشتید بالاتر از چیزی هست که الان دریافت میکنید!! اوکی میشه بگی روی چند هستش؟؟

15. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

جواب دقیق سوال شما را کارمند 2020 مخابرات میتونه بگه که با نرم افزار اکانتینگ مخابرات کار میکنه ...

ولی ...

حدس زدن اش هم سخت نیست ...

احتمالا اول و آخرش به MAC مک آدرس که رجیستر میکنید بستگی داره

شما گفتید که MAC مودم را گذاشتید رو روتر .. خب پس MAC جدید پیش مخابرات ثبت نکردید

یه مک جدید بزنید .. اگر رجیستر کردن و سرعت تون رفت بالا پس همونه .

در مورد حالت بریج هم که گفتید من از 15 سال پیش یادمه رو adsl و وایمکس ایرانسل هم بریج بهتر جواب میداد

رو adsl یه مگ 2 مگ سرعت بیشتر میشد ، نت NAT هم کاملا باز میشد تو بازی های آنلاین

حتی بعدش هم که وایرلس گرفتم باز رو بریج بهتر بود ... Bridge

وسیله ای هم که وظیفه pppoE را به جای مودم به عهده داره بی تاثیر نیست ..

مثلا یه روتر قوی

یا خود کامپیوتر شما

اول MAC
    دوم pppoE

عکس بزار راهنماییت میکنیم

17. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •