تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 827 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اتلتيكو، گوتي را مي خواهد

مقامات اتلتيكومادريد پيشنهاد 5/3 ميليون پوندي خود را براي جذب خوسه ماريا گوتي تقديم سران رئال مادريد نمودند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در حالي كه مقامات اتلتيكو در حال مذاكره و توافق براي جذب خوسه مانوئل خورادو هستند، باب مذاكره را براي به دام انداختن هافبك تهاجمي برنابئو گشوده اند.
    جالب اينجاست كه خاوير آخيره سرمربي اتلتيكو از هواداران پر و پا قرص گوتي محسوب مي شود و معتقد است كه وي زوج خوبي براي فرناندو تورس جوان است كه او هم قصد تمديد با باشگاه را دارد.
    به رغم توافق رئال براي فروش هافبكي كه دو سال از قراردادش باقيست، سران باشگاه قصد ندارند گوتي را با مبلغي كمتر از 12 ميليون پوند راهي كنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مربيان بايرن را متقاعد كرده بودمعلي كريمي در گفت و گوي اختصاصي با خبرگزاري ورزش ايران

علي كريمي به دليل مصدوميت از ناحيه كشاله ران پا، چند هفته ابتدايي رقابتهاي بوندسليگا و نيز بازي ايران ـ سوريه از مرحله مقدماتي جام ملتهاي 2007 آسيا را از دست داد.

با اين حال برخي ها مدعي شده بودند او نمي‌خواهد به ايران بيايد و به علت كم اهميت شمردن ديدار مقابل سوريه، ترجيح داده در جمع باواريايي‌ها باقي بماند. در اين رابطه با كريمي همكلام شديم كه متن گفت و شنود ما در ذيل مي‌آيد؛
    • مصدوميت بي‌موقعي بود. اين طور نيست؟
    - تمام مصدوميتها بي‌موقع هستند. براي يك بازيكن فوتبال، آسيب ديدگي مثل سكته‌اي خفيف مي‌باشد كه او را از پيشروي باز مي‌دارد. براي من فصل جديد رقابتهاي بوندسليگا، فرصت خوبي است تا توانايي‌هايم را بيشتر نشان دهم.
    • خصوصا اينكه ديگر ميشائيل بالاك هم در بايرن حضور ندارد و جا براي ساير هافبك‌ها باز شده است.
    - نه؛ قضيه اصلا اين طور نيست. منظور من اين بود كه چون به حال و هواي فوتبال آلمان بيشتر عادت كرده‌ام، احتمالا بهتر خواهم توانست خود را اثبات كنم.
    • يعني اگر بالاك به چلسي نرفته بود، باز هم اين ادعا را مي‌كرديد؟
    - من ابتدا به داشته‌هاي خود فكر مي‌كنم و بعد به توانايي ديگران. اگر بالاك در بايرن همچنان حضور داشت، باز هم امسال را براي خود سال ديگري مي‌دانستم.
    • شدت آسيب ديدگي ات چه اندازه است؟
    - حدود يك سانتيمتر از قسمت بالايي عضله كشاله ران من پاره شده و به همين علت حداقل 2 تا 3 هفته بايد استراحت كنم. به اين ترتيب غير از بازي با بوروسيا دورتموند كه آن را از دست دادم، در مسابقه مقابل بوخوم نيز غايب خواهم بود و احتمال اندكي دارد به ديدار با نورنبرگ برسم.
    • در بازي جمعه شب، بايرن اولين پيروزي را كسب كرد. نظرت در اين مورد چيست؟
    - من در ورزشگاه حضور داشتم و در شادي اين موفقيت شريك بودم. خوشبختانه ما فصل 7-2006 را خوب آغاز كرديم و حالا با اعتماد به نفسي بيشتر به ادامه رقابتها مي‌انديشيم. ضمن اينكه مسابقات درون قاره‌اي را نيز پيش رو داريم.
    • از بازي با دورتموند بگو؟
    - به جاي من روي نيمكت ذخيره‌ها، بازيكني به نام "هاملز" نشسته بود كه از تيم آماتورهاي باشگاه به جمع بزرگسالان پيوسته است. پيزارو و رنسينگ مثل هاملز فرصت بازي پيدا نكردند. گلهاي ماكاي و شواينشتايگر پيروزي مقابل دورتموند را به نام بايرن مونيخ ثبت كرد.
    • از بازيكنان تازه وارد بايرن چه خبر؟
    - "ون بويتن" در تركيب ثابت تيم به ميدان رفت و انصافا عملكرد خوبي هم داشت. "پودولسكي" هم 2 دقيقه فرصت پيدا كرد به جاي ماكاي وارد زمين شود.
    • امسال بيشتر از آنكه بازيكن جذب كنيد، بازيكن از دست داديد. چرا؟
    - بله؛ ليزارازو، يره ميس، بالاك، گوئررو، درهلر، زي روبرتو و شلسر از جمع ما جدا شدند و به جاي آنها پودولسكي، ون بويتن، فورستنر و كريستين لل باواريايي شدند. در مجموع سياست باشگاه، جوان كردن تيم و بها دادن به نيروهاي خودي بود. البته برخي بازيكنان نيز به دليل مشكلات ديگر، بايرن را ترك كردند.
    • با اين تفاسير، بايرن نسبت به فصل گذشته ضعيفتر شده يا قويتر؟
    - من فكر مي‌كنم تيم يكدست‌تر از گذشته شده و حتي مي‌تواند در رقابتهاي اروپايي بهتر عمل كند؛ البته اگر بدشانسي گريبانگيرمان نشود.
    • در مورد بازي تيم ملي ايران با سوريه چه نظري داري؟
    - در رقابت ما و كره جنوبي براي صعود از گروهمان، سوريه نقشي تاثيرگذار دارد. بنابراين هدف اول ما كنار زدن سوريه بايد باشد. ضمن اينكه امتياز گرفتن مقابل سوريه، سرنوشت ما و كره جنوبي را به ديدار رودررو مربوط مي‌سازد.
    • اين شائبه وجود داشت كه لژيونرها نمي‌خواهند براي بازي با سوريه كه از نظر ايشان چندان پراهميت نيست، به ايران بيايند. فكر مي‌كني تصورات اينچنيني از كجا سرچشمه مي‌گيرد؟
    - من به اين مسائل و اينكه از كجا چنين صحبتهايي نشأت مي‌گيرد، كاري ندارم اما به جرأت مي‌گويم كساني كه چنين مي‌انديشند، سخت در اشتباهند. اغلب لژيونرها در مقاطع مختلف حسن نيت خود را به تيم ملي اثبات كرده‌اند. خود من مربيان بايرن را متقاعد كرده بودم كه به ايران بيايم تا در بازي با سوريه در زمين حاضر باشم اما مصدوميت غيرمترقبه كار دستم داد.
    • بعضي‌ها مي‌گفتند شايد كريمي هم از حضور در ميدان مسابقه با سوريه پشيمان شده است!
    - چنين چيزي صحت ندارد؛ اگر قرار بود تمارض كنم، حداقل در بازي بايرن مونيخ مقابل دورتموند روي نيمكت مي‌نشستم. در ضمن مدارك پزشكي گوياي تمام واقعيات است.
    • به بازي با كره جنوبي كه مي‌رسي؟
    - به احتمال فراوان بله. البته پزشك تيم گفته نبايد بعد از پايان دوران نقاهت، زياد به پاي خود فشار بياورم اما خيلي دوست دارم در بازي دوم سپتامبر مقابل كره جنوبي حضور پيدا كنم و مثل بازي‌هاي جام ملتهاي 2004 آسيا، زهر خود را به آنها بريزم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

زلاتان ابراهيمويچ مهاجم سوعدي تيم يوونتوس به اينتر ميلان قهرمان سري قبل فوتبال ايتاليل پيوست .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

استيو مك لارن مربي جديد تيم ملي فوتبال انگليس از ديويد بكهام براي ديدار دوستانه مقابل يونان دعوت نكرد .
    ظاهرا مك لارن به بكهام علاقه اي ندارد .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض شش پرسپوليسي در كميته انضباطي

نشست كميته انضباطي فدراسيون فوتبال براي بررسي شكايت 6 عضو تيم فوتبال پرسپوليس از اين باشگاه امروز برگزار مي شود.
    به گزارش واحد مركزي خبر پس از پرداخت نشدن مطالبات چند عضو پيشين تيم پرسپوليس از سوي اين باشگاه‌,آنها با ارسال شكواييه‌اي به كميته انضباطي فدراسيون خواستار روشن شدن وضع خود شدند كه بر اين اساس ناصرابراهيمي , پرويز كماسي‌, بهروز رهبري فرد, علي انصاريان‌,داود فنايي‌,رضا نيك نظر به همراه نماينده باشگاه‌پرسپوليس عصر امروز در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حضور مييابند تا وضعيت پرونده مالي اين 6 پرسپوليسي موردبررسي قرار گيرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــــــــــفهان

پيش فرض

بلای علی دایی سربکهام هم آمد

»مطبوعات انگلیس ازتصمیم مربی جدیدتیم ملی این کشوربرای عدم استفاده ازبکهام خبردادند.

یک روزنامه آلمانی دراین خصوص نوشت : مطبوعات انگليس خبر مي‌دهند، بعد از اينكه بكهام از سمت كاپيتاني تيم انگليس كناره گرفت، استيو مك‌لارن، سرمربي جديد اين تيم بكهام را از حضور در تيم ملي كنار مي‌گذارد.

روزنامه های انگلیس نوشته اندکه ملک لارن برنامه ای چیده است تا بکهام دراین تیم حضورنداشته باشد.

این روزنامه ها دلیل خودرا عدم دعوت بکهام برای دیدارروزچهارشنبه هفته جاری دربرابریونان باوجودبرطرف شدن مصدومیت وی اعلام کرده اند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض جباري:مي خواهم از طريق استقلال به ليگ هاي اروپايي بروم

هدف من حضور در ليگ‌هاي معتبر اروپايي است و مي‌خواهم در اروپا فوتبالم را ادامه داده و پيشرفت كنم اما اگر به دنبال پول بودم به پيشنهاد تيم‌هاي عربي كه باشگاه استقلا‌ل هم راضي بود, جواب مثبت مي‌دادم.
    هافبك تيم فوتبال استقلا‌ل تهران با بيان اين مطلب به واحد مركزي خبر گفت : مسئولا‌ن باشگاه استقلا‌ل از من مي‌خواستند كه براي دوفصل ديگر قراردادم را با آنها تمديد كنم اما من تاكيد داشتم كه تنها يك فصل باقي مانده از قرارداد خود را تمديد مي‌كنم.
    مجتبي جباري در خصوص علت اختلا‌ف خود با مسئولا‌ن باشگاه گفت: بايد بگويم برخلا‌ف مطالبي كه درباره ريشه اين اختلا‌ف در رسانه‌ها مطرح شد, اختلا‌ف من با استقلا‌ل در خصوص مسائل مادي نبود.
    اين هافبك استقلا‌ل كه در زمان حاضر دوران پس از مصدوميت خود را سپري مي‌كند, ادامه داد: مسئولا‌ن استقلا‌ل بر اين عقيده بودند كه به دليل اينكه من مصدوم هستم و تا پايان نيم فصل نمي‌توانم در بازيهاي رسمي شركت كنم‌,مي بايست قراردادم را براي دو فصل ديگر تمديد كنم اما من از انجام اين‌كار خودداري كردم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جريمه 500 هزار دلاري در انتظار تيم ملي ....
    استفاده نكردن از البسه و تجهيزات شركت خارجي طرف قرار داد با فدراسيون فوتبال در تمرينات و ديدار تيم ملي مقابل امارات ، فدراسيون فوتبال را با خطر جريمه سنگيني مواجه كرده است .
    اين شركت خارجي در دوم شهريور ماه گزشته در حضور خبر نگاران قراردادي را با تيم ملي ايران منعقد كرده است .
    در يكي از بندهاي اين قرار داد امده كه هر بار تخلف فدراسيون جريمه 20000 دلاري را متوجه فوتبال ايران مي كند و اين امر چه در تمرينات و چه در ديدارهاي تداركاتي و ملي صادق است .و با توجه به اينكه تيم ملي 25 جلسه تمرين برگزار كرده است و يك ديدار تداركاتي ، با اين حساب تيم ملي 26 بار مرتكب تخلف شده است .

اين امر با توجه به مشخص نبودن وضعيت كمك فيفا به فوتبال ايران بابت راهيابي به جام جهاني شرايط مالي فوتبال ايران را وارد مرحله جديدي كرده است .

منبع : روزنامه جام جم

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض هنگ كنك 1 - سنگاپور 2

تيم هنگ كنك مقابل سنگاپور نتيجه را 2 بر 1 واگذار كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مذاكرات جديد ميلان براي خريد تورس

هدف شماره يك سران ميلان براي خط حمله فرناندو تورس مهاجم جوان تيم ملي اسپانيا و باشگاه اتلتيكو مادريد است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در شرايطي كه صحبت از احتمال حضور رونالدو در ميلان است، آريدو برايدا مدير ضمن تيم روسونري از مذاكرات جديد بر سر خريد تورس حرف مي زند. اين بازيكن 22 ساله در حدود 35 ميليون ارزش دارد، اما ميلاني ها فقط 25 ميليون يورو براي او در نظر گرفته اند.
    مذاكرات جديد روسونري ها با سران اتلتيكو مادريد مي تواند بيانگر اين باشد ه باشگاه برلوسكني آماده افزايش رقم درخواستي خود براي خريد تورس است. آنها از فروش شوا به چلسي نزديك به 50 ميليون يورو به دست آورده اند و رقم تورس نبايد مشكلي به وجود آورد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •