دوست عزیز بسیار بسیار ممنون از راهنمایی جامع و کامل شما، واقعا انتظار نداشتم به این دقت و کاملی پاسخ من رو بدید
.gif)
حالا سوال آخرم اینکه از کجا میشه هدفون رو تهیه کرد؟ مثلا همیین 630 که من دارم، خیلی تقلبیشو دیدم، من از نمایندگی کریتیو توو پاساژ کامپیوتر ایران گرفتم (ولیعصر) تنها جاییم بود که دیدم از یه شرکت فقط لوازم صوتی میفروشن ...
فکر کنم با این پارامترهایی که شما گفتید، همچنین پستهای قبلی این تاپیک بتونم یه ایرفون خوب پیدا کنم، 830 هم باید یکباطر تست کنم، توی ریویو های خود سایت کریتیو که کاربرا نوشتن خیلی ازش بد گفتن (قدیمی هم هست یک مقدار، اونموقع که من 630 گرفتم این بود 28 تومن فکر کنم).
.gif)
خواهش می کنم
کریتیو نمایندگی معتبر چندتایی داره شما کافیه توی گوگل سرچ کنید البته به نظرم شاب کاملتر باشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله تقلبی زیاد هست اما اینقدر محصولات اصلی کریتیو کیفیت معمولی دارند که به سختی بشه تقلبی رو از بدلی تشخیص داد (:
معمولآ سلیقه کاربرهای آماتور رو نمی شه ملاک انتخاب قرار داد ولی اگه شما با 630 راحت بودید قول میدم با 830 هم راحت باشید نه مثل همین کاربری که در آخر عنوان کرده بود که ممکنه به خاطر بزرگی کانال گوش با 830 راحت نباشید ولی تا جایی که خاطرم هست(احتمال زیاد مطمئن هستم) 3 جفت سری 830 و 630 هم اندازه هستند.
اگر از ایرادهای سلیقه ای بگذریم مید 830 بهتر از 630 هست و بیسش فلت تر (کمی ضعیفتر) و های اون چندان تفاوتی با 630 نداره که چشم گیر باشه.
در آخر این مسئله جدید تر و قدیمی تر به هیچ عنوان ملاک کیفیت هدفون نیست به نظرم توی این چند وقتی که هدفون داشتم تنها عاملی که میشه به طور نسبی گفت که ممکنه یک هدفون کیفیت بالاتری داشته باشه فقط قیمت بوده نه تاریخ معرفی هدفون و یا سال ساخت طوری که همین الان هدفونهای بسیار بسیار با کیفیتی معرفی شده که یکی دو ماه از تولید اونها نمی گذره و همینطور هدفونهایی هست که بیش از 15 سال پیش معرفی شده و همچنان جزو بهترین ها هستند و هستند مدلهایی که توی چند ماه اخیر تولید شده اند ولی . . .
برای تولید یک هدفون نیاز به هزینه بسیار سنگینی هست که با یک حساب سرانگشتی میشه به این نتیجه رسید که حتی بزرگان تولید کننده هدفون از پس هزینه اون به سختی برمیاند و اگه بیشتر توجه کنید متوجه می شید که برندهای مطرح و بزرگ هدفون ساز تعداد محصولات اونها بسیار محدود و اغلب انگشت شمار هست و برای جلوگیری از ضرر و زیان معمولآ هر یکی دو سال محصولات قدیمی رو از رده خارج می کنند البته به بهانه ارتقاء کیفی که حتی خودشون هم می دونن که این فقط یک دروغ فاحش هست.
به هر حال هدفون جدید و قدیم با هم فروخته میشه و چه بسا اگر شما خیلی حرفه ای تر دنبال می کردید به دنبال حتی دست دوم یک مدل خاص بسیار قدیمی هم می بودید
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
مرسی از راهنماییتون
منظورتون از فول سایز چقره؟اونایی که کل گوش داخل محفظه ابری میره یا اونایی که یه خورده کوچکتر هم هستن هم جزءش میشن؟
هدست استریو چه فرقی با هدفون استریو داره؟تفاوتشون توی گوش رفتن و نرفتنشون هست؟
ببخشید اذیتتون کردم
.gif)
خواهش میکنم
بهترین جوابی که می تونم به شما بدم اینه که یک نگاهی به پست شماره 2 این تاپیک بکنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم موفق باشید.