تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 752 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه بي دقتي من به اون شدت كه گفتين نبود، يه جا خوندم كه يكي يه مدل بالانتر كريتيو رو (اسمش يادم نيس، فك كنم آخرش 4 اس بود، يه مدل حدود 100 تومني)ااسه آيفن تست كرده بود كاملا مچ بود، ولي واسه يه گوشي اندرويدي صدا خش داشت ، وقتي دكمه پلي اون هدفنو ميزدي صدا درست ميشد ، اينجا هم يه دكمه داره ، و مشكل از جابجا بودن پين هاي فبش هدفونه، يعني اگه بخوام درست شه بايد سيمشو ببرم و جاي چنتاشونو عوض كنم، كه البته اين نظر شخصي خودمه، و يه دليل ديگه اينكه تو سايت كريتيو كه نگاه كردم فقط اسم آيفون ذكر شده بود
    ممنون از توضيحاتتون
    شرمنده شما شدم با برداشت سخت گیرانه شما (:
    عرض کردم که "کم دقتی" نه "بی دقتی" به هر حال معذرت می خام
    احتمالآ مدل مورد مثال شما Klipsch image S4i بوده

اگر شما پلیری داشته باشید که جک استریو برروی اون تعبیه شده باشه ، قابل اتصال به انواع هدفون استریو هست
    فقط زمانی پیش میاد که اندازه جک پلیر و فیش هدفون با هم یکی نیستند چه از نظر تعداد اتصالات و چه از نظر اندازه و برای اتصال صحیح هم نیازی به کارهای خشن (غیر از موارد استثناء) که فرمودید نیست و اغلب انواع مختلف تبدیل در اندازه های مختلف به هم در بازار داغون و قحطی زده ما خوشبختانه وجود داره که قیمت بسیار ارزانتری از هزینه تغییر فیش هدفون دارند.

شما هم موفق باشید.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    کسی هست که این AKG K321 رو داشته باشه؟
    ارزش 65 تومن رو داره؟
    انگار AKG تقلبیش کمتره؟ درست میگم؟
    فردا میخوام برم بخرم لطفا جواب بدید.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان .
    تو یکی از سایت های وطنی دیدم که ear phone های sennheiser رو برای فروش گذاشته و مدل cx300-2 precision رو 70000 تومان قیمت گذاشته . می خواستم نظرتون رو در مورد این هدفون بدونم . می ارزه که بخرمش؟
    کاربرد اصلیم هم گوش دادن به موسیقی pop و rap hip hop با ipod , nokia n series هست .
    -----------------------------------------
    و می خواستم بدونم که چه مدلی تا 50000 تومان برای استفاده ی من مناسب هست؟!
    خیلی ممنون .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به شما

به نظرم با توجه به اینکه عنوان کردید که 2 سالی هست که از 630 استفاده می کنید ، بهترین ارتقاء EP830 از همین برند هست.
    اگر چه هیچ هدفون بدون اشکال و ایرادی تا به حال ندیدم اما این مهمه که اون اشکال و ایراد با چه قیمتی و با چشم پوشی از چه خواسته هایی ، هدفون در دسترس ما قرار میگیره مثلآ ممکنه که EP830 بیس خیلی قوی داشته باشه و بسیاری از سبکهای موسیقی رو نشه با اون گوش داد اما همین بیس قوی با عث میشه که تمام تراکهای سبک الکترونیک رو به شکلی گوش داد و لذت برد که کمتر هدفون گران قیمتی از عهده اون بر بیاد.

در آخر هر ایرادی یک مزیت از سمت مقابل دیده میشه نه یک اشکال اساسی ، مثلآ ممکنه که یک هدفون فول سایز بسیار بزرگ به نظر بیاد اما کاربرد خودش رو داره و اگه ما اون رو به جا استفاده نکنیم این اشتباه کاربردی از جانب ما خواهد بود.

پارامترهایی که برروی جعبه تمامی هدفونهای چه ارزان قیمت و چه گران قیمت چاپ میشه تقریبآ مشابه هم هستند مثلآ اگه به چند هدفون با رنج مختلف قیمتی نگاه کنید همگی برای رنج (محدوده) پاسخ فرکانسی نوشته اند:
    20 الی 20KHz نهایتآ با می بالا و پایین این رقمها مثلآ 15 الی 25KHz
    که با این ارقام به هیچ نتیجه ای نمی شه رسید و یک کاربر نیمه حرفه ای می دونه که هدفون درون جعبه ، خود یک جعبه تو در تو هست که با تست های مختلف تازه می تونه نظر قطعی درباره کیفیت صدای هدفون بده.

.....
    دوست عزیز بسیار بسیار ممنون از راهنمایی جامع و کامل شما، واقعا انتظار نداشتم به این دقت و کاملی پاسخ من رو بدید

حالا سوال آخرم اینکه از کجا میشه هدفون رو تهیه کرد؟ مثلا همیین 630 که من دارم، خیلی تقلبیشو دیدم، من از نمایندگی کریتیو توو پاساژ کامپیوتر ایران گرفتم (ولیعصر) تنها جاییم بود که دیدم از یه شرکت فقط لوازم صوتی میفروشن ...
    فکر کنم با این پارامترهایی که شما گفتید، همچنین پستهای قبلی این تاپیک بتونم یه ایرفون خوب پیدا کنم، 830 هم باید یکباطر تست کنم، توی ریویو های خود سایت کریتیو که کاربرا نوشتن خیلی ازش بد گفتن (قدیمی هم هست یک مقدار، اونموقع که من 630 گرفتم این بود 28 تومن فکر کنم).

این یکی از ریویو های کاربران استور آمریکای کریتیو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by e.khafan!; 30-09-2011 at 16:18.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به شما
    مناسب کاربرد شما به نظرم یکی از مدلهای فول سایز از برند کریتیو هست یا اینکه یک هدست استریو بلوتوث بگیرید که یکی از سه مدل زیر به ترتیب اولویت از نظر کیفیت و امکانات:
    1. Sony MW600 حدود 100 تومن
    2. Jabara Clipper حدود 70 تومن
    3. Jabar 3030 حدود 60 تومن

و برای راه اندازی این هدست ها اگر مادربرد شما بلوتوث آنبرد نداره باید یک مبدل بلوتوث USB هم بگیرید که قیمت چندان زیادی نداره (حدودآ 10 تومن) + اگه دوست دارید که کیفیت بهتری از صدا داشته باشید یک هدفون جداگانه هم می تونید بگیرید.

شما هم موفق باشید
    مرسی از راهنماییتون
    منظورتون از فول سایز چقره؟اونایی که کل گوش داخل محفظه ابری میره یا اونایی که یه خورده کوچکتر هم هستن هم جزءش میشن؟
    هدست استریو چه فرقی با هدفون استریو داره؟تفاوتشون توی گوش رفتن و نرفتنشون هست؟
    ببخشید اذیتتون کردم

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

[QUOTE;6511942] ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺷﻤﺎ ﺷﺪم ﺑﺎ ﺑﺮداﺷﺖ ﺳﺨﺖ ﮔﯿﺮاﻧﻪ ﺷﻤﺎ ﻋﺮض ﮐﺮدم ﮐﻪ "ﮐﻢ دﻗﺘﯽ" ﻧﻪ "ﺑﯽ دﻗﺘﯽ" ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎل ﻣﻌﺬرت ﻣﯽ ﺧﺎم ﺑﻮدﻩ Klipsch image S4i اﺣﺘﻤﺎﻵ ﻣﺪل ﻣﻮرد ﻣﺜﺎل ﺷﻤﺎ

اﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﭘﻠﯿﺮی داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺟﮏ اﺳﺘﺮﯾﻮ ﺑﺮروی اون ﺗﻌﺒﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ، ﻗﺎﺑﻞ اﺗﺼﺎل ﺑﻪ اﻧﻮاع ﻫﺪﻓﻮن اﺳﺘﺮﯾﻮ ﻫﺴﺖ ﻓﻘﻂ زﻣﺎﻧﯽ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﺎد ﮐﻪ اﻧﺪازﻩ ﺟﮏ ﭘﻠﯿﺮ و ﻓﯿﺶ ﻫﺪﻓﻮن ﺑﺎ ﻫﻢ ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﭼﻪ از ﻧﻈﺮ ﺗﻌﺪاد اﺗﺼﺎﻻت و ﭼﻪ از ﻧﻈﺮ اﻧﺪازﻩ و ﺑﺮای اﺗﺼﺎل ﺻﺤﯿﺢ ﻫﻢ ﻧﯿﺎزی ﺑﻪ ﮐﺎرﻫﺎی ﺧﺸﻦ )ﻏﯿﺮ از ﻣﻮارد اﺳﺘﺜﻨﺎء( ﮐﻪ ﻓﺮﻣﻮدﯾﺪ ﻧﯿﺴﺖ و اﻏﻠﺐ اﻧﻮاع ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺒﺪﯾﻞ در اﻧﺪازﻩ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻪ ﻫﻢ در ﺑﺎزار داﻏﻮن و ﻗﺤﻄﯽ .زدﻩ ﻣﺎ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ وﺟﻮد دارﻩ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺑﺴﯿﺎر ارزاﻧﺘﺮی از ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻓﯿﺶ ﻫﺪﻓﻮن دارﻧﺪ

.ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ [/QUOTE]

اي بابا!من كه ناراحت نشدم!اتفاقا خوشحال شدم كه توضيح دادين و كمك كردين، منظورم اندازه فيش نيست،
    منظورم اينه كه مثلا ممكنه واسه آيفن آخرين پين فيش بره واسه ميكروفن، در حالي كه واسه گوشي من بايد اولين پين بره واسه ميكروفن، اگه اينجوري باشه كه احتمالا هست فقط يه راه حل داره، اونم گفتم قبلا، ممنون از توجهتون
    Last edited by jacob73; 30-09-2011 at 21:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز بسیار بسیار ممنون از راهنمایی جامع و کامل شما، واقعا انتظار نداشتم به این دقت و کاملی پاسخ من رو بدید

حالا سوال آخرم اینکه از کجا میشه هدفون رو تهیه کرد؟ مثلا همیین 630 که من دارم، خیلی تقلبیشو دیدم، من از نمایندگی کریتیو توو پاساژ کامپیوتر ایران گرفتم (ولیعصر) تنها جاییم بود که دیدم از یه شرکت فقط لوازم صوتی میفروشن ...
    فکر کنم با این پارامترهایی که شما گفتید، همچنین پستهای قبلی این تاپیک بتونم یه ایرفون خوب پیدا کنم، 830 هم باید یکباطر تست کنم، توی ریویو های خود سایت کریتیو که کاربرا نوشتن خیلی ازش بد گفتن (قدیمی هم هست یک مقدار، اونموقع که من 630 گرفتم این بود 28 تومن فکر کنم).
    خواهش می کنم
    کریتیو نمایندگی معتبر چندتایی داره شما کافیه توی گوگل سرچ کنید البته به نظرم شاب کاملتر باشه:
    کد:
    بله تقلبی زیاد هست اما اینقدر محصولات اصلی کریتیو کیفیت معمولی دارند که به سختی بشه تقلبی رو از بدلی تشخیص داد (:

معمولآ سلیقه کاربرهای آماتور رو نمی شه ملاک انتخاب قرار داد ولی اگه شما با 630 راحت بودید قول میدم با 830 هم راحت باشید نه مثل همین کاربری که در آخر عنوان کرده بود که ممکنه به خاطر بزرگی کانال گوش با 830 راحت نباشید ولی تا جایی که خاطرم هست(احتمال زیاد مطمئن هستم) 3 جفت سری 830 و 630 هم اندازه هستند.

اگر از ایرادهای سلیقه ای بگذریم مید 830 بهتر از 630 هست و بیسش فلت تر (کمی ضعیفتر) و های اون چندان تفاوتی با 630 نداره که چشم گیر باشه.

در آخر این مسئله جدید تر و قدیمی تر به هیچ عنوان ملاک کیفیت هدفون نیست به نظرم توی این چند وقتی که هدفون داشتم تنها عاملی که میشه به طور نسبی گفت که ممکنه یک هدفون کیفیت بالاتری داشته باشه فقط قیمت بوده نه تاریخ معرفی هدفون و یا سال ساخت طوری که همین الان هدفونهای بسیار بسیار با کیفیتی معرفی شده که یکی دو ماه از تولید اونها نمی گذره و همینطور هدفونهایی هست که بیش از 15 سال پیش معرفی شده و همچنان جزو بهترین ها هستند و هستند مدلهایی که توی چند ماه اخیر تولید شده اند ولی . . .

برای تولید یک هدفون نیاز به هزینه بسیار سنگینی هست که با یک حساب سرانگشتی میشه به این نتیجه رسید که حتی بزرگان تولید کننده هدفون از پس هزینه اون به سختی برمیاند و اگه بیشتر توجه کنید متوجه می شید که برندهای مطرح و بزرگ هدفون ساز تعداد محصولات اونها بسیار محدود و اغلب انگشت شمار هست و برای جلوگیری از ضرر و زیان معمولآ هر یکی دو سال محصولات قدیمی رو از رده خارج می کنند البته به بهانه ارتقاء کیفی که حتی خودشون هم می دونن که این فقط یک دروغ فاحش هست.

به هر حال هدفون جدید و قدیم با هم فروخته میشه و چه بسا اگر شما خیلی حرفه ای تر دنبال می کردید به دنبال حتی دست دوم یک مدل خاص بسیار قدیمی هم می بودید

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

مرسی از راهنماییتون
    منظورتون از فول سایز چقره؟اونایی که کل گوش داخل محفظه ابری میره یا اونایی که یه خورده کوچکتر هم هستن هم جزءش میشن؟
    هدست استریو چه فرقی با هدفون استریو داره؟تفاوتشون توی گوش رفتن و نرفتنشون هست؟
    ببخشید اذیتتون کردم
    خواهش میکنم

بهترین جوابی که می تونم به شما بدم اینه که یک نگاهی به پست شماره 2 این تاپیک بکنید:

کد:
    شما هم موفق باشید.

9. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اي بابا!من كه ناراحت نشدم!اتفاقا خوشحال شدم كه توضيح دادين و كمك كردين، منظورم اندازه فيش نيست،
    منظورم اينه كه مثلا ممكنه واسه آيفن آخرين پين فيش بره واسه ميكروفن، در حالي كه واسه گوشي من بايد اولين پين بره واسه ميكروفن، اگه اينجوري باشه كه احتمالا هست فقط يه راه حل داره، اونم گفتم قبلا، ممنون از توجهتون[/QUOTE]

بازم ببخشی که من اشتباه برداشت کردم ، پیش میاد (:

برای اینکه از بابت اتصال صحیح مطمئن بشید اینجا لیست پلیرهایی که با جک ایفون سازگارند گذاشته شده شما ببین توی لیست گوشیتون رو پیدا میکنید چون خاطرم نیست گوشی شما مدلش چی بود:

کد:
    در آخر فیش هدست آیفون ، فیش استاندارد هدست های معمولی هست یعنی نوک فیش اتصال میکروفون نیست بلکه Pol انتهایی اتصال میکروفون هست.

شما هم موفق باشید.

11. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

با سلام
    برای کسی که سبکهای متفاوتی از موسیقی رو گوش می ده جه هدفونی رو پیشنهاد می دین ؟
    از سبکهای PoP و متال (Symphonic Metal) تا الکترونیک (Trance) .
    محدوده من تا 150 تومنه و بیشتر in Ear یا همون تو گوشی مد نظرمه
    ریویو های ساده ای در مورد Klipsch S41 و ُSennheiser MM70 خوندم.
    آیا این مدلها در ایران پیدا می شن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    قیمت هدفون (خوب و اصل)تو چین چجوریه؟ این ماه برای سفر کاری دارم میرم نمایشگاه گوانگجو .اونجا میشه خرید خوب داشت که وقت برای خریدهدفون هم بزارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •