سلام دوستان چطوری میتونم تو بازی از دسته استفاده کنم وصل کردم کامپیوترم دسته بازی رو شناخت اما نتونستم تو بازی با دسته بیارم
سلام دوستان چطوری میتونم تو بازی از دسته استفاده کنم وصل کردم کامپیوترم دسته بازی رو شناخت اما نتونستم تو بازی با دسته بیارم
.برنامه مورد نیاز با حجم 600 kb :رمز فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: راهنمای استفاده
اول یه تشکر کنم از Gregar و سروش عزیز که هر موقع سوال داشتم جواب دادن این باز شدن ادیت بازیکنا هم زحمت Gregar عزیز بود
اول از همه داداش اینو دان کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برو پوشه گیم بازی به این ادرس Game - date - ui - layout
دو تا فایل دیگه هم به اسم mainhubcfg و tournamenthubcfg هست و این فایلو باید کنار اینا کپی کنی
حالا با استفاده از این نرم افزار اجراش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم ممکنه هنگام اجرا ارور stop working بده که کاپیوترت رو چند بار ریست کن درست میشه حالا اگه بری کریر بزنی میبینی که ادیت بازیکنا باز شده
نکته اخر توی کریر که میری دو تا گزینه ادیت هست که یکیش همیشه غیر فعاله و یکیش هم باز هست پس دقت کن چند بار صفحه رو بزنی تا اون گزینه که فعال شده هست رو ببینی
Last edited by iker11; 22-04-2014 at 01:02.
اول یه تشکر کنم از Gregar و سروش عزیز که هر موقع سوال داشتم جواب دادن این باز شدن ادیت بازیکنا هم زحمت Gregar عزیز بود
اول از همه داداش اینو دان کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برو پوشه گیم بازی به این ادرس Game - date - ui - layout
دو تا فایل دیگه هم به اسم mainhubcfg و tournamenthubcfg هست و این فایلو باید کنار اینا کپی کنی
حالا با استفاده از این نرم افزار اجراش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم ممکنه هنگام اجرا ارور stop working بده که کاپیوترت رو چند بار ریست کن درست میشه حالا اگه بری کریر بزنی میبینی که ادیت بازیکنا باز شده
نکته اخر توی کریر که میری دو تا گزینه ادیت هست که یکیش همیشه غیر فعاله و یکیش هم باز هست پس دقت کن چند بار صفحه رو بزنی تا اون گزینه که فعال شده هست رو ببینی
سلام بر اساتید محترم
یه سوال فنی دارم .
من این آپدیت نقل و انتقالات جدید (کم حجم) رو وارد بازی کردم .
در حالت عادی اعمال میشه .
ولی میخوام کریر جدید برم اونجا اعمال نمیشه !!!
مثلا خوان ماتا هنوز تو چلسی هستش !!!
چیکار کنم تو کریر هم اعمال شه ؟؟؟
حتی تو تنظیمات قبل کریر جدید قسمت Squad Used رو روی حالتهای Download Latest و Current Customised قرار میدم . خودش به حالت Default برمیگردونه !!!
ممنون میشم راهنماییم کنین .
Last edited by Armin 7; 24-04-2014 at 15:53.
اول باید بری از تو پروفایل ترکیب رو لود کنی.بعدش موقع شروع کریر قسمت squad used رو روی current customized قرار بدی و advanced رو بزنی.
این کار رو کردم
امــــــــــا
اجازه انتخاب نمیده
ممنون میشم راهنماییم کنین .
مشکلی نداره.اون ارور مربوط به لیدربرد هاست.مثلا مال زمانیه که گزارشگر در رابطه با بازیکنی که ترنسفر شده صحبت میکنه در بالاوسمت چپ مانیتور که عکس بازیکن میاد زیاد درست نشون داده نمیشه و ممکنه بعضی از اطلاعات نوشته شده اشتباه باشه.ولی تو کریر نقل و انتقالات انجام شده.برا منم همین رو میگه.خیالت راحت.
دوستان لطفا لینک آخرین پچ آپدیت رو قرار بدید
بعد اگه نصبش کنم هیچ مشکلی در کریر مود ایجاد نمیکنه؟ بازیکنها قاطی نمیشن؟
درسته
ولـــــــی
وقتی همینجوری که شما گفتی رفتم تو کریر و بخش نقل و انتقالات میرم
مثلا گرت بیل هنوز تو تاتنهامه یا خوان ماتا هنوز تو چلسیه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)