سلام . شما بهتر بود که نسخه ی internet security premieum رو دانلود کنید که هم رایگانه و هم همه چیز با هم هست .البته اگر اشتباه نکنم تمام نسخه هایی که شما دانلود میکنید حجمشون یکیه یعنی وقتی آنتی ویروس خالی گرفتین ممکنه بقیه ی چیزا هم باهاش باشه . شما موقع نصب هر جا گزینه ی custom رو دیدین روش کلیک کنید و ببینید چه مواردی قراره نصب بشه . اگر فقط آنتی ویروس بود و فایروال نبود . شما فایروال تنها رو دانلود کنید و نصب کنید خودش به صورت اتوماتیک با آنتی ویروس ترکیب میشه و میشه یک محصول امنیتی مشترک . البته پیشنهاد من به شما دانلود کردن internet security premium هست !!!
پیشنهاد دیگه ی من اینه که چون آپدیت اولیه ی آنتی ویروس حدود 200 و خوردی مگابایت هست اون رو جدا دانلود کنید و وارد آنتی ویروس کنین . چون اگر خود برنامه بخواد این مقدار آپدیت رو بگیره کمی طول میکشه و شاید اذیت بشین برای بار اول .
از این لینک آخرین آپدیت امضاهای ویروس برنامه رو دانلود کنید . صفحه رو پایین ببرید دو تا دکمه ی دانلود هست اونی که نوشته DOWNLOAD v5.8 DATABASE کلیک کنید .
این لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود در محیط کاربری برنامه ی comodo روی علامت سوال یا همون get help کلیک کنید و بعد روی about کلیک کنید . پنجره ای باز میشه . توی این پنجره روی import virus database کلیک کنید و فایلی رو که دانلود کرده بودین رو انتخاب کنید . برنامه خیلی راحت آپدیت میشه .
چند نکته . موقع نصب و راه اندازی برنامه هر کاری که برنامه گفت رو انجام بدین . مثلا حتما موقعی پیغام میاد که سیستم رو reboot یا همون ری استارت کنید حتما همینکار رو بکنید و نگید باشه حالا بعد انجامش میدم . اینجوری برنامه خیلی خوب روی سیستم جا میوفته .
سوال دوم شما :
بهترین کارکرد اگر منظورتون امنیت هست . اینه که شما توی محیط کاربری برنامه روی tasks کلیک کنید و بعد روی advanced task . پنجره ی تنظیمات باز میشه به قسمت configuration بروید و روی گزینه ی proactive security کلیک راست کنید و اکتیو رو انتخاب کنین . پیغامی به شما نشون داده میشه که سیستم ری استارت بشه . همینکار رو بکنید روی دکمه کلیک کنید تا ری استارت بشه و سیستم بالا بیاد . حالا تنظیمات خوبه .فقط زمانی که برای اولین بار به اینترنت کانکت میشین پیغامی مبنی بر شناسایی شبکه بالا میاد که این شبکه چه نوع شبکه ای هست شما روی public کلیک کنید تا تنظیمات امنیتی تری رو براتون اعمال کنه . البته گزینه ی home هم جوابتون رو میده چون ممکنه انتخاب public کمی براتون مشکل ساز بشه . برای من که نشده .
تنظیمات خاصی هم هست که به نظر من نیازی نمیشه خیابتون راحت همین تنظیمات برای حرفه ای ها پیش بینی شده . فقط یک مورد دیگه پیشنهاد من اینه که firewall رو روی حالت custom بزارین تا هر برنامه یا فایلی خواست به اینترنت کانکت بشه به شما پیغام بده و شما انتخاب کنین بشه یا نه ! . اگر توی اینکه به فایل خاصی اجازه بدین کانکت بشه یا نه شک دارین وقتی پیغام بالا اومد توضیحاتی که comodo برای شما نوشته رو بخونین . خیلی میتونه بهتون کمک کنه . اگر توضیحات نبود روی فلش کلیک کنین تا نوشته های راهنمایی رو ببینین . میتونین مسیر و فایل همه چیز اون رو هم توی پیغامی که کومودو برای اجازه گرفتن از شما بالا میاره ببینین . باهاش کار کنین متوجه میشین . اگر موردی بود من دوستان دیگه هستن .
3 . سوال سوم شما :
به بخش تنظیمات بروید یعنی tasks ===advanced tasks === open advanced settings===general settings ==== updates و وقتی پنجره باز شد تیک automatically program updates رو بردارید . تمام . به نظر من بهترین کار اینه که با برنامه کار کنید . برنامه راحت فارسی هم میشه . پس مشکل خاصی نیست .