تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 602 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    آقا من خیلی وقت هستش که دنبال یه هدفون برای گیم هستم و پس از تحقیقات بسیار رفتم یک عدد Razer Kraken خریم ( دیروز ) . ولی به مشکلی که برخوردم ، من این هدفون رو باری ایکس باگس میخوام و ایکس باگس هم قسمتی برای بالا و پایین بردن بیس و تریبل نداره .
    این هدفون بیسش زیاده و تریبلش کم هسش که اصلا به کار من نمیاد . لطفا راهنمایی کنید بنده رو
    من یک عدد هدفون میخوام که بیسش کم باشه و تریبلش زیاد . یعنی میخوام صدای پایین رو بهتر بشنوم که اگر یه هدفون صدای بیسش کم باشه میشه این کارو کرد .
    بسیار سپاس گذارم

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هدفون PX100II برای سبکهایی مناسبتره که بیس خوب نیاز دارن بیس این هدفون هم از نظر قدرت هم کیفیت و جزییات در رده بالاتری نسبت به PX200 II قرار میگیره هر چند که PX200 II هدفون بسته ای هست و معمولا این انواع بیس نسبتا قوی تری نسبت به مدلهای هم رده و مشابه خودشون دارن ولی بیس این هدفون کمی کمتر از حد انتظار این نوع هدفونها هست
    بیس PX100II به اندازه ای قوی و کوبنده نیست که مناسب تمام سبکهای الکترونیک باشه اما به خوبی از پس اونا بر میاد
    این هدفون از نظر راحتی برای استفاده نسبتا طولانی اصلا اذیتت کننده نیست

هر دو هدفون از نظر طراحی ظاهری تفاوت چندانی با هم ندارن ولی نشتی صدای PX100II به نسبت PX200II خیلی بیشتر بوده هر چند که PX200II با توجه به بسته بودن اون در حد و اندازه های یک هدفون بسته قادر به خفه کردن صدای خود هدفون نیست ولی ناخواسته صدای موزیک شما در فاصله کمی از شما شنیده خواهد شد

PX100II برای کسانی که صدای گرم تری می پسندن و PX200II برای کسانی که صدای مانیتور تر و یا طبیعی تر می پسند مناسبه
    این تفاوت خیلی چشمگیر نیست ولی قابل درک توسط هر کاربر تازه ای هست

از نظر جزییات بنظرم جزییات PX100II کمی بیشتر از PX200II هست اگر چه در محدوده بیس PX100II برتر نشون میده ولی در فرکانسهای بالا تفاوت زیادی وجود نداره

از نظر شفافیت صدا باز PX100II برتر نشون میده به دلیل پخش قوی تر فرکانسهای بالا چون همین قابلیت باعث تولید جزییات در صدای هدفون میشه

PX100II مناسب شماست اگر:
    سبک مورد علاقه شما الکترونیک باشه
    جزییات صدا برای شما مهم هست
    شفافیت صدا برای شما ایده ال هست
    صدای گرم علاقه شخصی شما باشه
    برای استفاده طولانی مدت نیاز به هدفون دارید
    در مکان باز یا محلهای شلوغ موسیقی گوش نمیکنید

PX200II مناسب شماست اگر:
    در مکانهای پر ترافیک و سروصدا موسیقی گوش میکنید
    کیفیت صدای طبیعی ایده ال شماست
    صدای طبیعی یا سرد علاقه شخصی شماست

شما هم موفق باشید.

3. 12 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت armin_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام. میشه لطفا یه نفر مقایسه ای بین هدفونهای سنهایزر مدل px100 از یک طرف و هدفون hd 218 یا هم خانواده اش hd 229 انجام بده . hd 229 دسته های رنگی داره که زیاد باهاش حال نکردم ولی hd 218 مشکیه
    سبک موسیقی مورد علاقه من الکترونیک و هاوس و ترانس و تا حدودی پاپ هست.سورس من هم تا حدود کمی موبایل و بیشتر برای استفاده از لبتاپ میخوام.به هیچ عنوان هم قصد خرید یا استفاده از آمپ ندارم

در ضمن کسی در مورد هدفون یاماها مدل hph200 اطلاعاتی داره؟خیلی نظر منو به خودش جلب کرده .قیمتش هم حدوده 420 تومنه .تو آمازون 14 تا رویو در موردش بود که همه از صداش فقط تعریف کرده بودن. یکی دو نفر گفته بودن ممکنه از نظر استفاده برای بعضیها زیاد راحت نباشه.فقط میترسم صداش سرد باشه و برای سبک الکترونیک مناسب نباشه
    در کل پیشنهادتون تا 400 یا حداکثر 500 برای سبک موسیقی و سورسی که گفتم چیه؟ اگرچه اصل بر کیفیته ولی قیافه هدفون هم برام مهمه. خیلی جلوی خودمو گرفتم که بیتس نخریدم !

این هم لینک هدفون یاماها:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by armin_dj; 14-11-2013 at 18:20.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان لطفاً یه هدفن بی سیم خوب معرفی کنید که با موبایل هم مچ بشه. ویژگی ها مد نظر من:

1-من میخوام باهاش برنامه های آموزشی گوش کنم از روی موبایل و میخوام صداش تا حد ممکن بلند باشه.
    2- برد برای من مهم نیست پس نمیخوام برای این مورد هزینه اضافه بدم. در حد 1-2 متر کافی هست.
    3-باس و ... برام مهم نیست چون موزیک نمیخوام گوش بدم!
    4-خر کار باشه!

ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام. میشه لطفا یه نفر مقایسه ای بین هدفونهای سنهایزر مدل px100 از یک طرف و هدفون hd 218 یا هم خانواده اش hd 229 انجام بده . hd 229 دسته های رنگی داره که زیاد باهاش حال نکردم ولی hd 218 مشکیه
    سبک موسیقی مورد علاقه من الکترونیک و هاوس و ترانس و تا حدودی پاپ هست.سورس من هم تا حدود کمی موبایل و بیشتر برای استفاده از لبتاپ میخوام.به هیچ عنوان هم قصد خرید یا استفاده از آمپ ندارم

در ضمن کسی در مورد هدفون یاماها مدل hph200 اطلاعاتی داره؟خیلی نظر منو به خودش جلب کرده .قیمتش هم حدوده 420 تومنه .تو آمازون 14 تا رویو در موردش بود که همه از صداش فقط تعریف کرده بودن. یکی دو نفر گفته بودن ممکنه از نظر استفاده برای بعضیها زیاد راحت نباشه.فقط میترسم صداش سرد باشه و برای سبک الکترونیک مناسب نباشه
    در کل پیشنهادتون تا 400 یا حداکثر 500 برای سبک موسیقی و سورسی که گفتم چیه؟ اگرچه اصل بر کیفیته ولی قیافه هدفون هم برام مهمه. خیلی جلوی خودمو گرفتم که بیتس نخریدم !

این هم لینک هدفون یاماها:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به شما
    برای کاربرد شما به نظرم 229 بهتر از PX100 باشه چون:
    1- امپدانس اون 16 اهم در مقابل 32 اهم هست که برای پلیرهای پرتابل یک مزیت بزرگ و مهمه
    2- هدفون بسته ای هست که این برای سبک مورد علاقه شما که الکترونیک باشه باز یه مزیت بزرگه چون سبکهای الکترونیک بخصوص هاووس از قوی ترین و تاثیر گذارترین و گرم ترین صداها استفاده میکنن که حتی در ولوم مشابه به نسبت بقیه سبکها چند درجه بنظر نشتی صدای بیشتری بیرون داده میشه هر چند که خفه کردن صدای این هدفون خیلی چشمگیر نیست ولی به خوبی از از پس فرکانسهای بالا بر میاد چون بیشترین نشتی صدای سبکهای الکترونیک در این محدوده فرکانسهاست بخصوص الکترونیک
    3- با طول بلندتر کابل 229 بیش از سه برابر سنگین وزن تر از PX100 روی سر و گردن شما فشار میاره ولی از نظر راحتی هر دو در یک رده هستن فقط باید یه فکری به حال کابل اضافی هنگام استفاده پرتابل بکنید که اشیایی رو به دنبال شما نکشونه
    4- از نظر بیس یک گام قوی تر از PX100 هست و از نظر های هم همینطور که کاملا مناسب تر از PX100 برای هاووس

HD229 مناسب شماست اگر:
    صدای خیلی بوومی و گرم علاقه شخصی شما نیست
    مدت زمان طولانی از هدفون استفاده نمی کنید
    استفاده شما بیشتر پرتابل باشه و در محیطهای شلوغ موسیقی گوش میکنید

در آخر:
    زیباترین هدفون دنیا هم انتخاب کنید هیچ وقت اون رو نمی بینید مگر زمانی که ازش استفاده نمیکنید
    پس بهتره که بفکر زمانی باشید که از ابزار مورد علاقه خودتون و برای کاربردتون که ممکنه تفریح یا سرگرمی یا جدی یا شغل یا هر چیزی که هست ، باشید
    اتفاقا اکثر هدفونهای برتر دنیا با قیمتهای نجومی خودشون زشت ترین هدفون ها هم هستن ولی صدای اونا زیباترین هاست
    مثل:
    HiFiMAN HE-6
    Audeze LCD-2
    Sennheiser HD600
    Grado PS1000
    STAX SR-009

دقت کنید که زیباترین هدفون انتخابی شما زیبنده کشوی میز و یا دکور شما نباشه و همیشه در حال گوش دادن به صدای دلنشین اون باشید و از صداش لذت ببرید

شما هم موفق باشید.

7. 10 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه راهنمایی میخوام.
    بین بیتس های اورجینال و same orginal +aaa خیلی تفاوت هست؟ فروشنده معتبر واسه جفتش معرفی میکنین؟ البته فکنم دیجی کالا و البسکو معتبرن واسه اورجینال. کسی تست کرده aaa+ که بگه کیفیتش راضی کننده هست یه نه؟

در آغاز فعالیت armin_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به شما
    برای کاربرد شما به نظرم 229 بهتر از PX100 باشه چون:
    1- امپدانس اون 16 اهم در مقابل 32 اهم هست که برای پلیرهای پرتابل یک مزیت بزرگ و مهمه
    2- هدفون بسته ای هست که این برای سبک مورد علاقه شما که الکترونیک باشه باز یه مزیت بزرگه چون سبکهای الکترونیک بخصوص هاووس از قوی ترین و تاثیر گذارترین و گرم ترین صداها استفاده میکنن که حتی در ولوم مشابه به نسبت بقیه سبکها چند درجه بنظر نشتی صدای بیشتری بیرون داده میشه هر چند که خفه کردن صدای این هدفون خیلی چشمگیر نیست ولی به خوبی از از پس فرکانسهای بالا بر میاد چون بیشترین نشتی صدای سبکهای الکترونیک در این محدوده فرکانسهاست بخصوص الکترونیک
    3- با طول بلندتر کابل 229 بیش از سه برابر سنگین وزن تر از PX100 روی سر و گردن شما فشار میاره ولی از نظر راحتی هر دو در یک رده هستن فقط باید یه فکری به حال کابل اضافی هنگام استفاده پرتابل بکنید که اشیایی رو به دنبال شما نکشونه
    4- از نظر بیس یک گام قوی تر از PX100 هست و از نظر های هم همینطور که کاملا مناسب تر از PX100 برای هاووس.........
    دوست عزیز جناب رضا امید با تشکر از راهنماییهای کامل شما. من که هر چی گشتم دکمه تشکرو پیدا نکردم نمیدونم دوستان چه جوری زیر پست تشکر میزارن !
    در مورد ظاهر هدفون من چون به خاطر کارم زیاد سفر میرم _ماهی یک سفر_ و به خاطر همین مجبورم ساعتها در فرودگاه منتظر باشم پس دوست دارم وقتی هدفونو میزارم روی سرم قیافه جذابی داشته باشه .صد البته هدفونی که استفاده ازش راحت باشه و کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه
    من بعد از اینکه پست قبلی رو گذاشتم 50 صفحه آخر این تایپیکو مطالعه کردم و انتخاب من دشوارتر شد و گزینه های زیر هم اضافه شد . خواهش میکنم به من بگید کدوم یکی از این هدفونها برای من مناسبتره(سبک موسیقی مورد علاقه من الکترونیک و هاوس و ترانس و تا حدودی پاپ. سورس من هم تا حدود کمی موبایل و بیشتر لپتاپ) اینو هم اضافه کنم که از عینک استفاده میکنم و ظاهرا بعضی از هدفونهای روی گوشی با عینک تداخل دارن !:

1- zx300 از سونی با قیمت 23 دلار در آمازون و 87 تومن در ایران رهجو(امپدانس 24 اهم)
    2-zx600 از سونی با قیمت احتمالی 200 تومن
    3-se-mj 31 از پایونیر با قیمت حدود30 دلار درآمازون و 115 تومن با گارانتی راستین
    4- AKG K430 که این یکی بر خلاف بیشتر مدلهای AKG که ظاهر چندان جالبی ندارن بسیار زیباست (اگر اشتباه نکنم هدفونهای AKG برای سبک الکترونیک مناسب نیستن چون صدای سردی دارن)

از این بین از ZX300و ZX600 از سونی خوشم اومد به خصوص ZX600 که انصافا هدفون زیبایی هست. ضمن اینکه اختلاف قیمت سونی در ایران با سایت آمازون معقولانه هست
    ولی اختلاف قیمت هدفونهای سنهایزر در حد فاجعه !
    هدفون HD218 با قیمت 25 دلار در آمازون و قیمت در ایران 310 هزار تومن !!!!
    هدفون 229 HD با قمت 50 دلار در آمازون و قیمت در ایران 330 هزار تومن !!!
    نمیدونم اینها در مورد مردم چی فکر میکنن !

از مسایل مالیش که بگذریم با توجه به سبک مورد علاقه من نظرتون در مورد کیفیت صدا و راحتی استفاده دو مدل zx300 و zx 600 سونی چیه؟...اختلاف قیمتش با سنهایزر هم برام مهم نیست
    همین امروز هم به سفر کاری میرم و دسترسی به اینترنت تا دو هفته قطع!
    با تشکر
    Last edited by armin_dj; 16-11-2013 at 15:03.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام و ادب
    من یه هدفون می خوام رنج قیمت حدود 100~200
    موسیقی بیشتر راک و متال گوش میکنم، یه مقداری هم پاپ. بیس برام مهم نیست زیاد
    شکل ظاهریش برام کمابیش مهمه ، دوست دارم یه مقداری گنده باشه ،تو این مایه ها:

مارک هم مهم نیست. فقط پاناسونیک نمیخوام!

اون اسکال کندیه رو خیلی خوشم اومد ، نمیدونم اینجا پیدا میشه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز جناب رضا امید با تشکر از راهنماییهای کامل شما. من که هر چی گشتم دکمه تشکرو پیدا نکردم نمیدونم دوستان چه جوری زیر پست تشکر میزارن !
    در مورد ظاهر هدفون من چون به خاطر کارم زیاد سفر میرم _ماهی یک سفر_ و به خاطر همین مجبورم ساعتها در فرودگاه منتظر باشم پس دوست دارم وقتی هدفونو میزارم روی سرم قیافه جذابی داشته باشه .صد البته هدفونی که استفاده ازش راحت باشه و کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه
    من بعد از اینکه پست قبلی رو گذاشتم 50 صفحه آخر این تایپیکو مطالعه کردم و انتخاب من دشوارتر شد و گزینه های زیر هم اضافه شد . خواهش میکنم به من بگید کدوم یکی از این هدفونها برای من مناسبتره(سبک موسیقی مورد علاقه من الکترونیک و هاوس و ترانس و تا حدودی پاپ. سورس من هم تا حدود کمی موبایل و بیشتر لپتاپ) اینو هم اضافه کنم که از عینک استفاده میکنم و ظاهرا بعضی از هدفونهای روی گوشی با عینک تداخل دارن !:

1- zx300 از سونی با قیمت 23 دلار در آمازون و 87 تومن در ایران رهجو(امپدانس 24 اهم)
    2-zx600 از سونی با قیمت احتمالی 200 تومن
    3-se-mj 31 از پایونیر با قیمت حدود30 دلار درآمازون و 115 تومن با گارانتی راستین
    4- AKG K430 که این یکی بر خلاف بیشتر مدلهای AKG که ظاهر چندان جالبی ندارن بسیار زیباست (اگر اشتباه نکنم هدفونهای AKG برای سبک الکترونیک مناسب نیستن چون صدای سردی دارن)

از این بین از ZX300و ZX600 از سونی خوشم اومد به خصوص ZX600 که انصافا هدفون زیبایی هست. ضمن اینکه اختلاف قیمت سونی در ایران با سایت آمازون معقولانه هست
    ولی اختلاف قیمت هدفونهای سنهایزر در حد فاجعه !
    هدفون HD218 با قیمت 25 دلار در آمازون و قیمت در ایران 310 هزار تومن !!!!
    هدفون 229 HD با قمت 50 دلار در آمازون و قیمت در ایران 330 هزار تومن !!!
    نمیدونم اینها در مورد مردم چی فکر میکنن !

از مسایل مالیش که بگذریم با توجه به سبک مورد علاقه من نظرتون در مورد کیفیت صدا و راحتی استفاده دو مدل zx300 و zx 600 سونی چیه؟...اختلاف قیمتش با سنهایزر هم برام مهم نیست
    همین امروز هم به سفر کاری میرم و دسترسی به اینترنت تا دو هفته قطع!
    با تشکر
    خواهش میکنم
    دکمه تشکر توی قلب شماست و نیازی به جستجو و تایید نداره
    مرسی از لطف شما

درسته AKG برند صد در صد مناسب الکترونیک نیست ولی صدای اونها قابل قبول هست برای کسی که خیلی به صدای گرم و اغراق شده هدفونهای مناسب این سبک نیازی نداره
    مثلا کسایی که صدای سرد علاقه شخصی اونهاست جنس صدای AKG برای الکترونیک ایده ال خواهد بود

متاسفانه با جنس صدای پاناسونیک آشنایی ندارم چون تجربه شخصی از این برند نداشتم و پاناسونیک برند هدفون ساز نیست

از بین مدلهای سونی مورد نظر شما بدون شک ZX600 بهترین انتخابه
    PX100 در مقابل این هدفون برای کاربرد شما در رتبه دوم انتخابه چون ZX600 با درایور پرقدرت و غول پیکر 40 میلیمتری خودش در محدود بیس برتری انتخاب گذشته شما رو که PX100 بود روکاملا شکست میده
    سونی با جنس صدای سرد اما در موارد خاص با صدای بسیار گرم همیشه حرفی برای گفتن داشته
    حتی در رده های بالا هم سونی جسارت ساختن هدفون هایی با بیس قوی داشته که اسطوره هدفونها هم هستن که نیازی به اسم بردن نیست
    یه جورایی اگه Denon نباشه بنظرم سونی تنها هدفون ساز مطرح در کلاس کاری بالا با صدای بیس قوی هست و بقیه برندها خیلی با احتیاط به بیس توجه میکنن که هدفون ساخته اونها صدایی به مانند یک هدفون اماتوری نداشته باشه
    این جسارت سونی تحسین برانگیزه بوده و هست

در اخر:
    باز پیشنهاد میکنم خیلی توجه به نگاه دیگران نکنید و با آشنایی کامل و صحیح انتخابی کنید که مناسب کاربرد شما باشه
    دلیلی نمی بینم که برای دو ساعت توقف و در سالن انتظار نشستن ، جوابگوی نگاه گذاری مسافرانی به مقصدی نامعلوم باشیم

پیشنهاد میکنم اگه خیلی این استایل برای شما مهمه بدون هیچ شکی و تردیدی یکی از هدفونهای برند بیتس رو انتخاب کنید چون:
    انصافا خوش قیافه و خوش ساخت هستن
    همه جا دیده میشه ولی برای همه جلب توجه نمیکنه جز هم سن های جوان و یا جوان پسند ها
    نیازی نیست که نگران اصلی و تقلبی هم باشید چون بدون شک همه تقلبیه
    اتفاقا تقلبی هاش با کیفیت تر هم هستند
    و در اخر اخر اینکه این برند کاملا مناسب سبکهای الکترونیک هست

شما هم موفق باشید.

12. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ariayii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یک هدفون با شفافییت و باس بالا میخوام.
    نظرتون راجبه sennheiser cx300-ii چیه؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •