شما دیگه لبخند نزنید ... اگه شعور داشته باشه چندبار که دید جدی هستین حساب میاد دستش
شما دیگه لبخند نزنید ... اگه شعور داشته باشه چندبار که دید جدی هستین حساب میاد دستش
بیایید تا با کوچک تر کردن و تحقیر دیگران در جمع ، مخصوصا کسانی که یه عیب ذاتی دارن مثلا خیلی دستپاچه هستن ، وسواسی ان ، یا حواس پرتی adhd دارند ؛ به مخ زنی نپردازیم . کسی که به نظر شما مکن است **خل یاشد ممکنه 1000 تا مشکل و درگیری تو زندگی داشته باشه و یه روزی از شما هم آدم تر بوده . دو روز دنیا و قیافه نکبت بعضی دختر های ایرانی ارزش این رو نداره که شما برادر دینی خود را اسکل کنید در جمع و ضایع. دختر ها به هر گ**زی میخندند نشانه هوش شما نیست ! پس فردا با یکی از همونا ازدواج میکنی بچه دار میشی وقتی بچت تو دست و پات میپیچه اون وقت منم که به تو باید بگم **خل !
ادب را بیایید از ادبیات غنی شاهنامه و ادب غنی تر پارسی یاد بگیریم ، نه دوست معاملات املاکی مون که هیوندا آذری داره
و نه نقال و مداح
با لحن محکم چند بار پشت سر هم بگو بی تربیت. و حرف "ت" اول رو خیلی مشدد تلفظ کن. همین. اگه باز هم تکرار کرد
یه بار فقط یه بای به بابای اون گیر بده. هر چی گفت عین همونو به خودش برگردون اما اینبار " بابای تو" رو جایگزین کن. همین
Last edited by body_guard; 13-07-2017 at 11:39.
کاملا درسته. خودم به شخصه خیلی به "کارما" اعتقاد دارم. دل بشکنی یکی پیدا میشه که دل خودت رو بشکنه. سرزنش کنی یکی پیدا میشه تو رو سرزنش کنی. روزگار همچین پوزت رو بزنه که خودت بمونی از کجا خوردی. خلاصه همین دنیا دار مکافاته.
بله "کارما" صد در صد وجود داره و اسم دیگرش همون "تقدیر" هست که خودمون تو ایران بهش اعتقاد داریم . شما که به کارما اعتقاد داری حتما اون ضرب المثل امریکایی - انگلیسی رو هم شنیدید که میگه کارما مثل یک زن بدکاره میمونه و و قتی سراغت بیاد خوب خدمتت میرسه (مگه اینکه شما خودت *** باز باشید و برعکس این امر رخ بده) و معادل اون هم همین ضرب المثل خودمون هست که میگه کوه به کوه نمیرسه و لی آدم به آدم چرا
بیایید در سفر به خارج از کشور ، چه تور های ارزون کشورهای نزدیک و همسایه باشه و چه کشور های دورتر اروپای غربی و امریکای شمالی و بعضا حتی کشورهایی مثل برزیل و جاهایی مثل افریقا و روسیه که بعضی اسکل های حکومتی میروند ... ،
از زرنگ بازی سر یه قرون دو زار که فقط دهن به دهن میشه و همه ایرانی ها را یکسان بدنام میکنه و خشک و تر و نهایتا تهرانی و شهرستانی و شمالی و جنوبی رو با هم اس میکنه پرهیز کنیم .. شما دوست عزیز بی شعور که به مامور پاسپورت زن متلک میپرونی این سفید پوست ها کند ذهن هستن ولی وقتی یه کاری رو شروع میکنن یه نفر رو تحریم میکنن دیگه تمومی نداره ! پس دوده ش میره تو چشم یکی مثل من که نفر پشت سری تو بودم تو صف پاسپورت الاغ عوضی دانشگاهی که میری تو صف ارز دولتی برای 400 تومن کمتر خود رذل تو میگم
بیایید برای هم وطن هامون حرف در نیاریم برای جلب توجه دخترای غیر ایرانی ، روی این صحبتم مخصوصا با به اصطلاح "اقلیت" ها (اکثریت های ) قومی غرب و شمال غرب کشور هست که خودشون رو تافته جدا بافته میدونن
و به خودشون ماماناشون این حق رو دادن از کرگی که هر زری میخوان درباره بقیه ایرانی ها بزنن ، تروریست کلاش فروش مزدور اسرائیل
این همه رو گفتی که بگی مزدور اسرائیلی؟
کم مونده از شما روشن فکری یاد بگیریم.
فقط از یه ایرانی این الفاظ قابل شنیدنه. چه جایی هم پیام دادی. "آداب و معاشرت"
خوب ایرانی هستی دیگه. جمع بستن نمیخواد. خودت جمعی..!
Last edited by siava5h; 15-07-2017 at 10:38.
درود دوست عزیز
شما دو پست در یک صفحه ارسال کردید و در هر دو پست به شکل های مختلف به دیگران (هر چند خوب یا بد) توهین کردید! فکر کنم اسم این تاپیک آداب معاشرت باشه! پس باید ادب و نزاکت در ارتباط با دیگران را از همینجا شروع کنیم...
در ضمن هر نوع بی ادبی و توهین قابل چشم پوشی باشه توهین به اقوام هم وطن اصلا قابل گذشت نیست...
از شما خواهش میکنم بیشتر در ادبیاتتون دقت کنید.
دوست گرامی مهرداد
حس وطن پرستی چیز خوبی ه ولی تعقل همیشه بهتره .. بعضی از هم وطنان ما به اندازه غاز شعور ندارند و بدتر از هر خارجی به جون هم وطنان شون میفتن شاید شما تو زندگی هنوز به این موضوع نرسیده باشید من هم نمیدونم شما از کدام قومیت هستید ولی وطن پرستی زیادش میشه مثل شبکه های لس آنجلسی
من رفتم گرجستان ، تو فرودگاه که رسیدیم .. طرف که مثلا دانشجوی نمیدونم امیر کبیر بود یا شریف ! به مامور پاسپورت زن متلک پروند بعد دودش رفت تو چشم من که نفر پشت سریش بودم . من باید سرمو بندازم پایین خجالت بکشم که بعضی هم وطنان ما ننشون آداب نزاکت یادشون نداده
یا اون بابایی که مال ه فلان قومیت و ملیت خاص هست و پاش به خارج از کشور باز میشه فکر میکنه رسیده به وطن اصلیش ! باید یه چیزی بار امثال من که ایرانی استاندارد هستیم بکنه ، اینا خودشون تو ایران اکثریت هستند و امثال من دارن تقاص وجود نحس اونا رو میدن .. حق من این نیست
در دین مبین اسلام هم تاکید شده اول نصیحت کنید بعد گذشت بعد اگه طرف اصرار بر ظلم کرد بزنید *** **** ********
خوب ممکنه شما تجربه های ناخوشایندی از یک سری از افراد داشته باشید ولی منظور من این است که نباید رفتار یا افکار اشتباه یک گروه را به همه منطقه ، قوم یا حتی برادران و دوستان نزدیک ایشان نسبت داد...
برای خود من بارها پیش آمده که مورد توهین و حتی نژادپرستی عده ای کوته فکر قرار گرفتم ولی هیچگاه به خودم اجازه ندادم به قوم یا شهر یا... آن اشخاص اهانتی بکنم چون در همه جوامع انواع عقاید با سطوح فکری متفاوت وجود دارد و هیچگاه نمیتوان رفتار و عقاید عده ای را مبنای قضاوتی برای یک قوم یا ملیت قرار داد.
Last edited by " M e H r D a D "; 20-07-2017 at 13:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)