تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 456 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

بازی ای برگزیده برای گواردیولا و آلوز

گواردیولا در 50 بازی لیگ قهرمانان هدایت اف سی بارسلونا را برعهده داشته است ، در حالی که بازیکن برزیلی 200 مین بازی رسمی خود را برای باشگاه انجام داد.

پپ گواردیولا در 50 بازی لیگ قهرمانان، اف سی بارسلونا را رهبری کرده است. در چهار فصل حضورش بر روی نیمکت بارسا تیم را چهار بار پیاپی به نیمه نهایی این رقابت قاره ای رسانده است. او در 15 بازی لیگ قهرمانان در فصل 09-2008 ، 12 بازی در فصل 10-2009 ، 13 بازی در فصل 11-2010 و 10 بازی در فصل جاری ، بارسا را رهبری کرده است.

تیم تحت هدایت گواردیولا 31 برد ، 14 مساوی و 5 شکست را کسب کرده است. تیم در زمان حضور او بر روی نیمکت ، 119 گل ( 2.4 گل در هر بازی ) به ثمر رسانده است و 40 گل ( 0.8 گل در هر بازی ) دریافت کرده است . او همچنین رهبری تیم را زمان کسب دو عنوان لیگ قهرمانان برعهده داشته است ( 2009 و 2011 ) .

آلوز به رکورد 200 بازی برای بارسا رسید

دنی آلوز امشب 200 مین بازی رسمی خود را برای بارسا انجام داد . او به عنوان مدافع با پیراهن بارسا ، 125 بار در لیگا ، 43 بار در لیگ قهرمانان ، 21 بار در جام حذفی ، 6 بار در سوپر جام اسپانیا ، 2 بار در سوپر جام اروپا و 3 بار در جام باشگاه های جهان به زمین رفته است. این بازیکن برزیلی با وجود اینکه تقریبا همیشه در دفاع بازی می کند ، 15 گل در 3 فصل و نیم حضورخود در بارسا به ثمر رسانده است.

عکس روز: «یوهان کرایف؛ بارسا همیشه مدیون توست»

منبع :سايت رسمي باشگاه

هیچ کس در فوتبال دنیا در مقام و مرتبه ای بالاتر از کرویف قرار نمیگیره.اصلا و ابدا...

مردی که بعنوان بازیکن تمام قله های افتخار رو فتح کرد.مردی که رهبر ارکستر بدیع ترین سبک فوتبال بود.هافبکی با قدرت رهبری بی نظیر و توانایی گلزنی حیرت آور.

بعنوان مربی یکی از تیم های به یاد ماندنی تاریخ فوتبال رو به دنیا عرضه کرد که همیشه در اذهان باقی میمونه.

موسس لاماسیا شاگرد خلف میشلز فقید و استاد بی همتای فان باستن و برگکمپ و کومن و هر ستاره بزرگی که از دل این مکتب بیرون میاد.

ایشان در طی این چند سال زحمت های فراوانی برای پیشرفت و شکوفایی باشگاه و همچنین لاماسیا کشیده است فوتبال دنیا اگر بخواهد پیشرفت کند و زیر بنای محکمی داشته باشد به پشتوانه ای امثال یوهان کرایف نیاز دارد ، امیدوارم که بارسا و بارسایی ها هیچ وقت زحمات و فداکاری های کرایف بزرگ رو فراموش نکنند و همیشه ازشون یاد بکنند ، از صمیم قلب برای ایشان آرزوی بهترین ها رو می کنیم .
    زنده باد یوهان کرایف بزرگ

2. 16 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان صحنه پنالتی رو چند بار نگاه کردم اولین نکته این که داور هنگام زدن کرنر به نظر من تو اون تصویر صورتش سمت بوسکتس و پویول نیست و وقتی بر میگرده که ضربه زده شده و نستا بوسکتس رو انداخته متاسفانه هر کسی که این عکس رو گذاشته قصد و نیتش همین حنجال ها بوده وگرنه داور اونقدر ها فاصله نداره که نیفته تو عکس فیلم گل رو میتونیید دانلود کنین و ببینین.

4. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه نمیتونم قبول کنم که چون فقط یک ثانیه بوده داور راهی جز خطا گرفتن نداشته!
    بارها و بارها تو سطح اول فوتبال هم دیدیم که ضربه آزادی زده شده و اغلب بازیکنها هم رفتن برای توپ ولی داور یهو
    سوت میزنه و بازی رو متوقف میکنه تا به بازیکنان درگیر قبل از ضربه تذکر بده و بعد ضربه تکرار میشه.
    یعنی با توجه به تصاویر شما میگید این شرایطی که من ازش حرف میزتم رو نداره؟ تا اونجایی که من از فوتبال شناخت
    دارم اینجور صحنه ها بازی باید متوقف بشه و تذکر داده بشه.
    در مورد خطای کش دار هم حالا که شما میگید آخر خطا مهمه من به اطلاعاتم شک کردم.
    اگه با دلیل و مدرک بهم نشون بیدید ممنون میشم تا منم از اشتباه در بیام.
    نمیگم راهی نداشته. بازم صحنه رو طولانی فرض کردید. بابا بی خیال. اون خطا تو یک ثانیه که ضربه هم تو همون ثانیه زده شده انجام شده. قبل از ضربه؟! چی رو تذکر بده! انتظار عجیبیه. تا وقتی ژاوی به سمت توپ حرکت میکنه فقط دست نستا پشت بوسکتس هست. فرار بوسکتس برای زدن کرنره (که البته لازم نیست حتما خودش بزنه). چرخیدن و شلوغی های قبل از ضربه نیست.

خطای کش دار خیلی رایجه. باید دیده باشید. من خودم حتما تو فوتبال یا کارشناسی داوری دیدم و یاد گرفتم.

اگر بازیکن مدافع شروع به گرفتن مهاجم خارج از محوطه جریمه کند و گرفتن را تا داخل محوطه ادامه دهد داور باید ضربه پنالتی اعلام کند .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استدلالش هم ساده است. محل قرار گرفتن توپ تو خطا های اصلی زمان تشخیص خطا و قطع بازیه. خود ما داریم میگیم کش دار. اون خطا وقتی کامل میشه که به صحنه آخرش رسیده باشه. اگه از همون ابتدا (دست گذاشتن یا گرفتن لحظه ای) در حد خطا باشه که اصلا با کش دار طرف نیستیم. بازی قطع شده و ادامه جریان هرچند شاید جریمه فردی داشته باشی (بخاطر غیر ورزشی بودنش) ولی تاثیری در بازی نداره.

دوستان صحنه پنالتی رو چند بار نگاه کردم اولین نکته این که داور هنگام زدن کرنر به نظر من تو اون تصویر صورتش سمت بوسکتس و پویول نیست و وقتی بر میگرده که ضربه زده شده و نستا بوسکتس رو انداخته متاسفانه هر کسی که این عکس رو گذاشته قصد و نیتش همین حنجال ها بوده وگرنه داور اونقدر ها فاصله نداره که نیفته تو عکس فیلم گل رو میتونیید دانلود کنین و ببینین.
    متاسفانه دقیقا همینه. اهالی حاشیه افتادن به ریزه کاری های خنده دار. حریف میلان باید انگلیسی ها مثل چلسی می بودن تا از اون 3 صحنه رفت 6 تا پنالتی در بیارن. یه چیزی هم اینجا بگم. من 10 دقیقه آخر 90 دقیقه بازی قبلی چلسی که به وقت اضافه کشیده شد رو دیدم. تو همون 10 دقیقه 3 بار افتادن و انتظار پنالتی داشتن. همون موقع نگران شدم.

6. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

حرف منطقی جواب نداره
    فرض محال صحنه پنالتی نبود و داور اشتباه کرد اوکی تا اینجا قبول خب میلان یه نیمه وقت داشت برای جبران چندتا حمله با وجو اینکه میدونست اگر گل بزنه صعود کرد
    با تمام احترامی که برای میلانیا قالئم اصلا باورتون میشد که تو نیوکمپ به بارسا گل بزنید شما که مرد عملید سن سیرو 90 دقیقه وقت داشتین با به زمین افتضاح چیکار کردین
    اگه بجای آدریانو و تیاگو یک تموم کننده خوب داشتیم الان نتیجه 5-1 بود
    حالا بازم جای شکرش باقیه 3-1 شد وگرنه موری بدجور از خجالت پلاتینی در میومد
    یه آمار هم سایت گل بین مسی و رونالدو که کدوم بیشتر گلاشون پنالتی بوده

جدید هم هست دیگه مشخصه

8. 5 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

کوئنکا: حرف های زلاتان اهمیتی ندارد

ستاره سوئدی بعد از شکست 3-1 تیمش با انتقاد از بیورن کویپرز، ادعا کرد که احساس می کند روسای یوفا دوست دارند بارسا به فینال امسال چمپیونزلیگ برسد.

سایت گل- ایساک کوئنکا، مهاجم جوان بارسا، اعلام کرد توجهی به اظهارنظرهای زلاتان ابراهیموویچ بعد از دیدار سه شنبه شب بارسا- میلان ندارد.

ستاره سوئدی بعد از شکست 3-1 تیمش با انتقاد از بیورن کویپرز، ادعا کرد که احساس می کند روسای یوفا دوست دارند بارسا به فینال امسال چمپیونزلیگ برسد.

زلاتان همچنین گفت که اکنون درک می کند که چرا مورینیو بعد از هر بازی مقابل بارسا ناراحت است اما کوئنکا اعلام کرد بازیکنان بارسا از صحبت های هم تیمی سابق شان ناراحت نیستند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من بیشتر به دستاوردمان توجه دارم تا حرف هایی که افراد خارج از تیم می زنند. ما به این حرف ها توجهی نمی کنیم زیرا سعی می کنیم به جای فکر به بقیه، بهترین بازی مان را انجام بدهیم.
    ما به پنجمین نیمه نهایی پیاپی مان رسیدیم و خوشحال خواهیم شد اگر به تاریخ سازی مان ادامه بدهیم."

کوئنکا همچنین اعلام کرد انتظار نداشت در دیدار مقابل میلان در ترکیب اصلی قرار بگیرد.

" حتی برای فکر کردن به این موضوع زمان هم نداشتم. فقط خیلی خوشحال بودم زیرا این اعتمادی بود که اصلا انتظارش را نداشتم. وقتی به من گفته شد که بازی خواهم کرد، بسیار هیجان زده شدم.
    بسیار خوشحال هستم و از این لحظات لذت می برم و هر روز تلاش می کنم پیشرفت کنم تا به تیمم کمک کنم و در مقابل، به بازیکن بهتری تبدیل شوم."

مسی ، 51 گل در لیگ قهرمانان

لئو مسی 51 مین گل خود را در رقابت های لیگ قهرمانان این سه شنبه به ثمر رساند. تا به اینجا او 14 گل در رقابت های امسال زده است.
    این بازیکن آرژانتینی تنها یک گل ، برای تبدیل شدن به تنها بازیکنی که در یک فصل لیگ قهرمانان بیشترین گل را به ثمر رسانده ، فاصله دارد.

حالا لئو مسی می تواند بگوید 51 گل در لیگ قهرمانان زده ، که او را سومین گلزن برتر تاریخ این رقابت ها می کند. آمار گل بازیکن آرژانتینی بیش تر از تیری آنری هست و تنها پشت سر رائول (71 گل) و ون نیستلروی (56 گل) قرار دارد. بازی ساز اف سی بارسلونا 51 مین گل خودش را از زمان شروع به کار خود در لیگ قهرمانان در فصل 05-2004 جشن گرفت، که 42 گل آن تحت سرپرستی پپ گواردیولا بوده است. مسی همچنین ، به ترتیب با 9 گل ، 8 گل و 12 گل بهترین گلزن این رقابت ها در سه دوره ی پیش بوده است . او امسال به خوبی موفق به تکرار شاهکارش شده است. تعداد گل های او در این فصل بهترین رکورد شخصی او در این رقابت ها محسوب می شود و موفق شده به رکورد 14 گل ثبت شده توسط آلتافینی بازیکن سابق میلان در فصل 63-1962 برسد.

اگر مسی گلزنی کند ، تیم نمی بازد

مسی در 32 بازی لیگ قهرمانان گل زنی کرده است که از آنها ، بارسا 28 بازی را برده و 4 بازی را مساوی کرده است. این بازیکن آرژانتینی 27 گل از 51 گل خود را در کمپ نو ، 23 گل را در خارج از خانه و 2 گل را در فینال لیگ قهرمانان ، یکی در رم و دیگری در ومبلی ، به ثمر رسانده است.

51 گل در 66 بازی

فصل 05/2004
    بدون گل زده، تنها در یک مسابقه بازی کرد

فصل 06/2005
    1 گل در 6 مسابقه ای که بازی کرد

فصل 07/2006
    1 گل در 5 مسابقه ای که بازی کرد

فصل 08/2007
    6 گل در 9 مسابقه ای که بازی کرد

فصل 09/2008
    9 گل در 12 مسابقه ای که بازی کرد

فصل 10/2009
    8 گل در 11 مسابقه ای که بازی کرد

فصل 11/2010
    12 گل در 13 مسابقه ای که بازی کرد

فصل 12/2011
    14 گل در 10 مسابقه ای که بازی کرد.

نظرات خبرگزاري هاي مختلف در مورد پنالتي دوم بارسلونا:

رسانه هاي انگليسي پنالتي اعلام شده براي بارسلونا را صحيح ميدانند
    BBC: نستا، مدافع باتجربه ميلان، بي دليل بوسكتس را در محوطه جريمه كشيد و يك پنالتي به بارسلونا هديه داد.
    گاردين: روي يك ضربه كرنر، نستا بوسكتس را گرفت تا يك پنالتي به سود بارسا اعلام شود.
    L'Equipe فرانسه پنالتي را سختگيرانه دانست ولي اشاره كرد كه در بازي رفت دو پنالتي مسلم براي بارسلونا گرفته نشد.

چلسی حریف بعدی بارسلونا

با برد ديشب چلسی در مقابل بنفیکا و صعود به مرحله بعد, چلسی حریف بعدی بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان خواهد بود.
    بازی رفت در تاریخ 30 فروردین در ورزشگاه استمفوردبریج برگزار خواهد شد, بازی برگشت 5 اردیبهشت در ورزشگاه نیوکمپ انجام خواهد شد و تکلیف تیم صعود کننده به فینال لیگ قهرمانان مشخص خواهد شد.

بازی که امشب از تیم چلسی دیدم اصلا در حد بارسا نبود, پیشاپیش صعود بارسا به فینال لیگ قهرمانان اروپا را به همه شما تبریک میگم.

خط و نشانهای بازیکنان تیم چلسی برای بارسا !!!!

لمپارد: چلسی یک کار نیمه تمام با بارسا دارد, کار سختی مقابل بارسا داریم انها واقعا تیم بزرگی هستند, اما ما انها را شکست می دهیم, آن بازی هنوز در ذهن ماست ولی امسال، سال کاملا متفاوتی است. پس باید تلاش کنیم و آنها را شکست دهیم.

خوان ماتا:
    بارسا فقط مسی نیست همه انها قدرتمند هستند, ما می توانیم در زمین خودمان نتیجه خوبی بگیریم, ما می توانیم انها را شکست دهیم, اما فراموش نکنیم که ما در مقابل بارسا بازی می کنیم.

و در آخـــــــــــــــــــر, پــــرچم بالاست

10. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خیلی جالبه, من اینجا میخواستم در مورد پنالتی حرف بزنیم دوتا چیز یاد بگیریم ولی بعضی از دوستان
    بلافاصله جبه گرفتن و بحث فنی, چمن سن سیرو و بازی میلان رو وسط کشیدن!!
    حداقل زحمت می کشیدید و پستهای قبلی منو در مورد بازی میخوندید.
    حق با شماست پنالتی بود, میلانم اگه مرده عمل بود باید تو فرصتی که داشت جبران می کرد.
    موفق باشید

12. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دنی آلوس: گل اینیستا به چلسی پایه موفقیت های بارسا است

در آن دیدار چلسی با یک گل از بارسا پیش بود؛ نتیجه ای که می توانست به حذف شاگردان گواردیولا منجر شود اما گل اینیستا کار را به تساوی کشاند و بارسا را به فینال رم مقابل منچستریونایتد

سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، گل آندرس اینیستا در دیدار نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل چلسی در فصل 09-2008 را عامل موفقیت های چند سال اخیر آبی و اناری ها معرفی کرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    در آن دیدار چلسی با یک گل از بارسا پیش بود؛ نتیجه ای که می توانست به حذف شاگردان گواردیولا منجر شود اما گل اینیستا کار را به تساوی کشاند و بارسا را به فینال رم مقابل منچستریونایتد رساند.

اکنون که دو تیم باید بار دیگر در مرحله نیمه نهایی این رقابت ها مقابل هم قرار بگیرند، دنی آلوس با نگاهی به رویارویی دو تیم در سال 2009، گل اینیستا را آغاز برتری بارسا در اسپانیا و اروپا معرفی کرد.

او در گفتگو با دیلی میرر گفت:" این خاطره ای است که هرگز پاک نمی شود. آن گلی بود که ما را به فینال رساند و به لطف آن گل توانستیم به قهرمانی برسیم.

آن گل به ما اعتماد به نفس داد تا بتوانیم به قهرمانی های مختلف برسیم. آن گل پایه موفقیت های ما در رسیدن به جام ها بود."

این ملی پوش برزیلی همچنین تاکید کرد که بارسا شکست ناپذیر نیست اما معتقد است شکست دادن آبی و اناری ها بسیار دشوار است.

" ما شکست ناپذیر نیستیم اما وقتی بازی خودمان را انجام بدهیم، شکست دادن ما بسیار دشوار است. ما می خواهیم بار دیگر در چمپیونزلیگ به قهرمانی برسین و از قهرمانی مان دفاع کنیم اما می دانیم که کار دشواری در پیش داریم."

By Behnam Jafarzadeh

2012/4/5

برمه: مسی بهتر از مارادوناست

مسی در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار بالایی برخوردار بوده و با به ثمر رساندن گل های زیاد، نقش مهمی در نتایج خوب تیمش در این فصل داشته است.

سایت گل- آندریاس برمه، مدافع سابق تیم ملی آلمان، معتقد است مسی نسبت به مارادونا بازیکن بهتری است.

محتوای مخفی: ادامه 
    مسی در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار بالایی برخوردار بوده و با به ثمر رساندن گل های زیاد، نقش مهمی در نتایج خوب تیمش در این فصل داشته است.

برمه کاپیتان فعلی آلبی سلسته را یک پدیده می داند و به ویژه تحت تاثیر هوش او در زمین قرار گرفته است.

او در گفتگو با نشریه ال پائیس گفت:" اگر من مقابل مسی قرار می گرفتم، نمی توانستم او را متوقف کنم. او یک پدیده است. من از دیدن بازی او در چمپیونزلیگ مقابل منچستریونایتد کاملا تحت تاثیر قرار گرفتم. او خیلی بهتر از ویدیچ و فردیناند بود.

به نظر من او بهتر از ماردوناست. او 23 ساله است (مسی 24 ساله است) و همین حالا هم به همه افتخارات ممکن رسیده است. این چیزی است که مارادونا نتوانست به آن برسد."

برمه که در دوران حرفه ای اش پیراهن تیم هایی مانند بایرن مونیخ و اینتر را به تن کرد، همچنین روبرتو کارلوس، مدافع سابق رئال را مورد ستایش قرار داد.

" او بهترین مدافع چپ تاریخ است. او همه ویژگی های لازم را داشت؛ قدرت، سرعت و شوت های فوق العاده."

By Behnam Jafarzadeh

2012/4/5

14. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 5 آوریل 2012

بيش از يك چرخه , يك طوفان

بارسا فوتبال جهان را شگفت زده كرد

5 نيمه نهايي ليگ قهرمانان متوالي

2 قهرماني ليگ قهرمانان

3 قهرماني ليگ متوالي

1 قهرماني كوپادل ري

3 فينال كوپا

2 جام باشگاه هاي جهان

2 سوپر كاپ اروپا

3 سوپر كاپ اسپانيا

و حالا همه آماده براي بازي با چلسي

اين تيم انگلسيسي تا دقايق پاياني تحت فشار بود در حالي كه حريف در نيمه اول 10 نفره شده بود. اما در نهايت بازي را با برد

2-1 پشت سر گذاشت

مو تحريك كرد و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را فيناليست دانست

ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 5 آوریل 2012

مسي بزرگ

در 24 سالگي احتمال اين ميرود كه او ركورد هاي زيادي را بشكند

10 ركورد احتمالي :

1- چهارمين ليگ قهرمانان 2- چهارمين آقاي گلي ليگ قهرمانان 3-عبور از ركورد آلتافيني (14 گل) 4- چهارمين توپ طلاي متوالي

5- دومين آقاي گلي ليگ 6- دومين كفش طلا 7- 6 قهرماني ليگ 8- رسيدن به ركورد 71 گل رائول 9- دومين سه گانه ( ليگ -

ليگ قهرمانان- كوپا ) 10-شكست ركورد گرد مولر (67 گل در يك فصل)

ليگ قهرمانان-دوباره استمبوردفريج

ال كلاسيكو احتمالي در فينال

چلسي - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بايرن - مادريد دو بازي هيجان انگيز در نيمه نهايي

پيكه بازي با زارگوزا را از دست داد

وقتي اينيستا گل ميزند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميبازد

16. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

کوئنکا: مشکلی با مسی ندارم

مسی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل میلان، بعد از موقعیت هایی که کوئنکا و تیو از دست دادند، بر سر آنها فریاد زد.

سایت گل- ایساک کوئنکا، مهاجم بارسا، تاکید کرد که مشکلی با لیونل مسی ندارد.

مسی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل میلان، بعد از موقعیت هایی که کوئنکا و تیو از دست دادند، بر سر آنها فریاد زد.

اما کوئنکا معتقد است این جزئی از فوتبال است که یک بازیکن به حرکات هم تیمی هایش واکنش نشان بدهد.

او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" فکر می کنم این کاملا طبیعی است که ما بعضی اوقات از یکدیگر اندکی عصبانی شویم. خب، ما یکدیگر را تصحیح می کنیم تا بهتر بازی کنیم به جای اینکه عصبانی شویم.

این به ما کمک می کند تا بهتر شویم و مراقب باشیم تا در بهترین فرصت توپ را به هم تیمی های مان برسانیم.

طبیعی است که وقتی می دوید و منتظر پاس هستید اما هم تیمی های تان شما را نمی بینند، اندکی ناراحت شوید."

بارسا این هفته در لا لیگا مقابل ساراگوسا قرار خواهد گرفت.

عکس روز: «تمرینات ریکاوری داوید ویا»

مسی در آستانه کسب یک رکورد دیگر و هدف این بار مسی رکورد افسانه ای گرد مولر، اسطوره بایرن مونیخ است.
    گرد مولر در فصل 1972-73 با 67 گل در طول یک فصل رکورد استثنایی از خود به جا گذاشت که تا امروز کسی نتوانسته به این رکورد دست یابد
    مسی در این فصل تا به حال 58 گل در کلیه رقابت ها به ثمر رسانده است.

در سوپرکاپ اسپانیا با 3 گل آقای گل شد. در سوپرکاپ اروپا با یک گل، مشترکا با فابرگاس آقای گل شد. در جام باشگاه های جهان 2 گل به ثمر رساند. در کوپادل ری 2 گل زده است. در لیگ با 36 گل تنها 1 گل با رونالدو اختلاف دارد. در لیگ قهرمانان با 14 گل، با رکورد خوزه آلتافینی، اسطوره میلان در سال 1963 برابری کرده در حالی که 2 یا 3 بازی دیگر در پیش دارد.
    مسی در 12 بازی گذشته خود به طور متوسط در هر بازی 2 گل زده است و 11 یا 12 بازی دیگر تا پایان فصل در پیش دارد.
    همچنین مسی با 24 سال سن تنها 20 گل با رکورد 71 گل رائول در تاریخ لیگ قهرمانان فاصله دارد. در لالیگا 96 گل با رکورد 251 گل زارا در لالیگا فاصله دارد.

خـــــــــــــــبار از بارسلونا

*ژاوی :
    کسانی که آرزو می کنند تا من برنده توپ طلا شوم , بهتره این موضوع رو درک کنند که امروزه در فوتبال , ما بازیکنی داریم که خواه ناخواه از همه بهتر است .
    «او تنها لیونل مسی است»
    با تشکر از " از پیج هواداران ژاوی "

* مارک مونیسا مدافع 20 ساله ی بارسلونا امروز قراردادش را تا سال 2013 تمدید کرد.این بازیکن سال آینده به تیم اصلی اضافه خواهد شد.

*باشگاه از اتوئو بابت چشم پوشی کردن از غرامت انتقالش در سال 2009 به اینتر سپاسگذاری کرد.

*کمیته داوران یوفا از عملکرد داور دیدار بارسلونا – میلان بسیار راضی هستند.

* مسی: هر وقت در میدان هستیم فقط برای برد بازی می کنیم.

* اینیستا: از الان خود را در فینال نمی بینیم,ما چلسی را پیش رو داریم.

* پپ گواردیولا: بارسا در لیگ قهرمانان بی نظیر بازی کرد وشایسته حضور در نیمه نهایی بود.

*آبیاتی دروازه بان میلان: ما سخت ترین حریف بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا بودیم.

*پیکه مدافع 25 ساله بارسلونا دچار کشیدگی همسترینگ در پای چپش شده است, احتمالا بازی با ساراگوسا را از دست می دهد.

* دی متئو سرمربی تیم چلسی:
    من می گویم که بارسلونا اگر بهترین تیم دنیا نباشد، یکی از بهترین تیم های دنیاست. آنها چندین بازیکن خارق العاده در تیمشان دارند. این یک چالش بزرگ است ولی ما خوشحالیم و هیجان زیادی داریم که در مرحله نیمه نهایی مقابل یک تیم بزرگ بازی می کنیم.

*مورینیو: زلاتان پسر با هوشی است اما دیر فهمیده است!!!!

* آندریاس برمه، مدافع سابق تیم ملی آلمان:
    مسی بهتر از مارادونا است,مسی در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار بالایی برخوردار بوده و با به ثمر رساندن گل های زیاد، نقش مهمی در نتایج خوب تیمش در این فصل داشته است. مسی یک پدیده است, او هوش بسیار بالایی دارد,اگر من مقابل مسی قرار می گرفتم، نمی توانستم او را متوقف کنم. او یک پدیده است. من از دیدن بازی او در چمپیونزلیگ مقابل منچستریونایتد کاملا تحت تاثیر قرار گرفتم. او خیلی بهتر از ویدیچ و فردیناند بود.
    به نظر من او بهتر از ماردوناست. او مسی 24 ساله است و همین حالا هم به همه افتخارات ممکن رسیده است. این چیزی است که مارادونا نتوانست به آن برسد.

* کوئنکا: مشکلی با مسی ندارم,مسی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل میلان، بعد از موقعیت هایی که کوئنکا و تیو از دست دادند، بر سر آنها فریاد زد, اما کوئنکا معتقد است این جزئی از فوتبال است که یک بازیکن به حرکات هم تیمی هایش واکنش نشان بدهد, خب، ما یکدیگر را تصحیح می کنیم تا بهتر بازی کنیم به جای اینکه عصبانی شویم.
    این به ما کمک می کند تا بهتر شویم و مراقب باشیم تا در بهترین فرصت توپ را به هم تیمی های مان برسانیم.
    طبیعی است که وقتی می دوید و منتظر پاس هستید اما هم تیمی های تان شما را نمی بینند، اندکی ناراحت شوید.

فیفا 2000 یادتونه ؟؟؟ یادش بخیر :(( عکس کاورش پپ گواردیولا بود

منبع : سايت رسمي باشگاه

18. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

همکاری پپ گواردیولا با Fenexy

Fenexy یک بنیاد غیر انتفاعی است درباره ی گسترش تحقیقات مربوط به درمان بیماران مبتلا به آسیب نخاعی .

گواردیولا در این بنیاد خیریه به همراه افراد دیگری مثل: Toni Moog , como Buenafuente, Josef Ajram, Corbacho Espargaró, با کمک های مالی خودشون به کودکان کمک خواهند کرد.

61،569 هوادار کاتالونیایی خواستار تماشای بازی 25 می در فینال کوپا دلری در ویسنته کالدرون.

با توجه به اینکه کل بلیط های موجود برای این بازی 13.600 بلیط است ،هواداران بارسایی آمادگی خود را برای تماشای این

بازی اعلام کردند.

ارزان ترین بلیط این مسابقه 60 یورو است و ظرفیت این ورزشگاه هم 50.000 نفر است.

مسی ، تاثیر گزار ترین فرد از میان 100 نفر !

مسی یکی از بازیکنانی است که توانایی به جا گذاشتن هر رکوردی را دارد!گرفتن 3 توپ طلا به صورت پیاپی یا زدن 5 گل در

لیگ قهرمانان اروپا برایش کار خیلی سختی نیست و به راحتی رکورد ها را جا به جا می کند!

مسی در بین 100 نفر از تاثیر گذار ترین افراد جهان رتبه ی اول رو کسب کرد و باعث شد مجله ی Time که یکی از پر فروش ترین

مجله های دنیاست عکس اون رو روی جلد خودش به نمایش بگذاره!

Federer, Djokovic, Nadal, Bolt از دیگر افرادی بودن که نامشون در این لیست جای گرفته بود.

این مجله در رابطه با پادشاه کوچک نوشته:"مراقب باشید!ممکن است مسی بهترین بازیکن تمام دوران باشد!"

مونیسا بعد از تمدید قرارداد:

مسی در حال دادن امضاء به هواداران خود در ال موندو:

20. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •