نوع سرویس: سه ماهه طرح بعثت(15گيگابايت)
[3 ماه]تاریخ انقضا اعتبار: 1392/11/23 حجم باقیمانده: 2041 MB
نوع سرویس: سه ماهه طرح بعثت(15گيگابايت)
[3 ماه]تاریخ انقضا اعتبار: 1392/11/23 حجم باقیمانده: 2041 MB
دوست عزیز می دونم عصبانی هستی ولی لطفا تو ادبیاتی که به کار می بری بیشتر ملاحطه کن
فعلا بعثت ساعتش تغییر نکرده ازهمون 12 هستش
امروز که رفتم اونجا ( مخابرات )
یعنی 3 ساعتــــ الاف بودم اونجا که یه نفـــر رو پیدا بکنم که بدونه دست چپ و راستش چیه.
به جاش نگرانی شون این بود که جرا بهشون صبحانه نرسیده بود و توقع داشتند نهار بهشون اضافه بدند.
اون یکی دیگه هم از موقعی که من اونجا بودم و تا زمانی که اومدم بیرون داشت با تلفن اداره با یکی از دوستاش ( تلفن شخصی ) صحبت میکرد.
خوب دیگه ازین بهتر !؟ پول نهار اون آقا. پول با تلفن حرف زدن و .... رو ما باید پرداخت کنیم.
Last edited by OMiD.1080p; 20-08-2013 at 00:48.
خوب دوستان یه راهه فنی که میتونم بهتون پیشنهاد کنم اینکه اگه از دوستان و اشناها کسی از این طرح هایی که شباش رایگانه داره میتونین اکانتتون رو با هم عوض کنین مثلا اگر اون دوستتتون شبانه دانلود نمیکنه یا مثلا شما میتونین یک شب با اکانتش بزارین واسه دانلود و بعد دوباره اکانت هارو عوض کنین اینم یه راهشه
ببین پولای ما رو میدزدن به چی میدن باز به خودمون میفروشن !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخره کردن الان ساعات رایگان حذف می کنن چند ماه دیگه طرح های اینترنت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل وزیر محترم ارتباطات:
سامانه رسیدگی به در خواست ها و شکایاتمخابرات ایران:
سامانه رسیدگی به در خواست ها و شکایات مخابرات مشهد:
سامانه ثبت شکایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اولش باید یک کد پیگیری از سامانه مخابرات استانی گرفته باشین تا در این سازمان دوباره شکایت بشه:
فروم خود مخابرات رضوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
شماره آقای ملک جعفریان مدیر کل مخابرات خراسان.
09151150001
بمباران کنید تا پیروزی
الان طرح طلایی کم میکنه ؟
اره عزیز کم می کنه
دیشب به خاطره همین 1 گیگم پرید
کاربران عزیز
لطفا از ارسال کلمات نامناسب و توهین امیز در زمان ارسال پست ها خودداری کنید ... اگر بخواهید از کلمات نامناسب استفاده کنید پستهاتون پاک خواهد شد.
همچنین از درشت نویسی های بی مورد خود داری کنید
لطفا رعایت کنید.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)