تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 574 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بچه ها هیچ کس نبود راهنماییم کنه؟؟؟چرا توی سرعت بالای 140 فرمون نمیچرخه؟بنز و ولوو و رنو همه رو امتحان کردم.ولی همشون عین همن
    یعنی سرعت از 140 رفت بالا فرمون کاملا قفل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یعنی سرعت از 140 رفت بالا فرمون کاملا قفل میشه
    فرمون که میچرخه ولی خیلی کند میچرخه ! قفل نمیکنه ! خب در عالم واقعیت هم همینطوره شما اصلا نمیتونی وقتی با یه کامیون هستی که بارم داشته باشه با 140 تا فرمونو راحت بچرخونی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

ديدمش ، منو باش داشتم دنبال نقشه آمريکا تو بازي ميگشتم . چهار تا جاده مار پيچ گذاشتن اسمشو گذاشتن آمريکا ، آمريکاييا اگه بفهمن

دو تا عکس از اسکانيام هم بذارم واسه خالي نبودن عريضه :

آقا رسول ( nice2000 اگه اسمت رو اشتباه گفتم معذرت ) منم دور هواکش ها رو استيل کردم ببين درسته همينطوري ولي فکر کنم يکمي قطرش بايد بيشتر باشه ؟ :

يه چرم جديد هم گذاشتم واسه داخل کابينش :

خوب شده،
    تو مدل v8 اگه به عکس هاش نگاه کني يه قاب استيل دور هواکش رو پوشونده نميدونم حالا با 3d max کار کردي يا نه من همون تيکه جلو پنجره رو يه مقدار اوردم جلو بعد از او edit poly با دستور cut دورش رو بریدم و تیکه های اضافش رو جذف کردم.
    اصلا بذار لینکش رو بذارم بچپونش جلو اسکانیا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقالش بده تو مدل که مدل با متریال انتقال پیدا کنه متریالش هم عالیه تغییرش نده، تکسچر steel رو بنداز تو پوشه اسکانیا

راستی می خوام اسکانیا رو کامل کنم ولی وقت نیست (امتحانات پایان ترم ؛ خدا کنه همشون پاس شن ) متاسفانه دیگه هم کمتر میتونم بیام اینجا!

خطاب به nice 2000
    اولاً اهواز هستش نه احواذ کجا مدرک گرفتي
    دوماً اگه منظورت اينه که اهوازي ها عربن نخير اينطور نيست
    سوماً سعي کن با توهين صحبت نکني
    بي ادبي کار سختي نيست داداش

نشنيدي بعضي از بچه هاي اهواز بعضي اوقات به اهواز به شوخي ميگن "احواذ" اين ح و ذ عربي هستن و غليظ خونده ميشن.
    درضمن من خودم 14 سال تو اهواز زندگي کردم و ميدونم وضيعت اهواز چه جورياس و شما هم از اسمت معلومه که عرب نيستي از اين عبود و جاسم و اينا نيست، تقسير ماست که ديديم تو انجمن يه نفر خوزستانيه از رو حس هم استاني بودن خواستيم خوشحال بشه باهاش شوخي کرديم!!!

درضمن: ( قومیت ملاک خوب بودن یا بد بودن نیست ، مهم اخلاق و رفتار و کردار آدمیست )

دوستان من با Extract کردن base.scs مشکل دارم.
    فايل scs_extractor و Base.scs رو تو يه پوشه گذاشتم بعدش Base.scs رو کشيدم روي scs_extractor.
    يه پنجره مثه داس باز ميشه يه نوشته اي مياد مينويسه : [hashfs] base.scs: Mounted ok, 34277 entries بعد 7-8 ديقه بعد بسته ميشه و هيچ اتفاقي نميوفته!
    مگه نبايد تو همون پوشه Extract بشه ؟
    ممنون ميشم راهنماييم کنيد

شما اصلا scs_extractor رو اشتباه دانلود کردی، تو خود سایت یورو تراک scs extractor رو برا دانلود گذاشته. اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nice 2000; 21-12-2012 at 14:50.

4. 3 کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaminz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید دوستان من بازی رو نصب کردم به اینترنت هم متصل نبودم.بعد پچ 1.2.5.1 رو نصب کردم که 190 مگه.بعد فایروال رو بلوک کردم و وقتی سریال بازی که داده بودین وارد کردم نوشت موفق اما بعد 10 مین بازی دوباره سریال میخواد.چند بار کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد البته سیو بازیم مال پچ 1.1.1 بود که ادامش دادم که فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.دیگه نمیدونم چیکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

فرمون که میچرخه ولی خیلی کند میچرخه ! قفل نمیکنه ! خب در عالم واقعیت هم همینطوره شما اصلا نمیتونی وقتی با یه کامیون هستی که بارم داشته باشه با 140 تا فرمونو راحت بچرخونی !
    خب اگه اینجوره بچه ها چطوری 180 190 تا سرعت میرن؟پس حتما یه مشکلی وجود داره.اگه اینجور بود کسی نمیتونست بیشتر 140 تا بره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان
    چند صفحه قبل البته خيلي قبل يكي از دوستان مدي گذاشته بودن براي رنو پريميوم به اسم Tuning Premium كه واقعا ماشين عالي ميشد با سرعت 170 تا ميپيچي خم به ابرو نمياره فك كنم گفته بود شاسي رو تقويت كرده بودن
    حالا كسي همچين مدي براي اسكانيا يا ولوو نداره؟
    ولي با اين مد رنو پرميوم ميشه بهترين ماشين
    دانلود مد در صفحه387 نوشته آقاي amin13720
    خيلي حال ميده
    Last edited by adell007; 21-12-2012 at 16:34.

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام ببخشید یه مد یختم حالا میخوام پاکش کنم بعد این که پاکش میکنم بازی stop working میده!

9. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خوب شده،
    تو مدل v8 اگه به عکس هاش نگاه کني يه قاب استيل دور هواکش رو پوشونده نميدونم حالا با 3d max کار کردي يا نه من همون تيکه جلو پنجره رو يه مقدار اوردم جلو بعد از او edit poly با دستور cut دورش رو بریدم و تیکه های اضافش رو جذف کردم.
    اصلا بذار لینکش رو بذارم بچپونش جلو اسکانیا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقالش بده تو مدل که مدل با متریال انتقال پیدا کنه متریالش هم عالیه تغییرش نده، تکسچر steel رو بنداز تو پوشه اسکانیا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون ، نظرت درباره این چیه ؟ رفتیم سراغ محصولات داخلی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من نمیتونم با تمیرگاه کار کنم لطفا به من کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    هنوز مود دود برای این بازی نیومده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •