یعنی سرعت از 140 رفت بالا فرمون کاملا قفل میشهبچه ها هیچ کس نبود راهنماییم کنه؟؟؟چرا توی سرعت بالای 140 فرمون نمیچرخه؟بنز و ولوو و رنو همه رو امتحان کردم.ولی همشون عین همن
یعنی سرعت از 140 رفت بالا فرمون کاملا قفل میشهبچه ها هیچ کس نبود راهنماییم کنه؟؟؟چرا توی سرعت بالای 140 فرمون نمیچرخه؟بنز و ولوو و رنو همه رو امتحان کردم.ولی همشون عین همن
فرمون که میچرخه ولی خیلی کند میچرخه ! قفل نمیکنه ! خب در عالم واقعیت هم همینطوره شما اصلا نمیتونی وقتی با یه کامیون هستی که بارم داشته باشه با 140 تا فرمونو راحت بچرخونی !
خوب شده،
تو مدل v8 اگه به عکس هاش نگاه کني يه قاب استيل دور هواکش رو پوشونده نميدونم حالا با 3d max کار کردي يا نه من همون تيکه جلو پنجره رو يه مقدار اوردم جلو بعد از او edit poly با دستور cut دورش رو بریدم و تیکه های اضافش رو جذف کردم.
اصلا بذار لینکش رو بذارم بچپونش جلو اسکانیا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقالش بده تو مدل که مدل با متریال انتقال پیدا کنه متریالش هم عالیه تغییرش نده، تکسچر steel رو بنداز تو پوشه اسکانیا![]()
راستی می خوام اسکانیا رو کامل کنم ولی وقت نیست (امتحانات پایان ترم ؛ خدا کنه همشون پاس شن) متاسفانه دیگه هم کمتر میتونم بیام اینجا!
نشنيدي بعضي از بچه هاي اهواز بعضي اوقات به اهواز به شوخي ميگن "احواذ" اين ح و ذ عربي هستن و غليظ خونده ميشن.
درضمن من خودم 14 سال تو اهواز زندگي کردم و ميدونم وضيعت اهواز چه جورياس و شما هم از اسمت معلومه که عرب نيستي از اين عبود و جاسم و اينا نيست، تقسير ماست که ديديم تو انجمن يه نفر خوزستانيه از رو حس هم استاني بودن خواستيم خوشحال بشه باهاش شوخي کرديم!!!
درضمن: ( قومیت ملاک خوب بودن یا بد بودن نیست ، مهم اخلاق و رفتار و کردار آدمیست )
شما اصلا scs_extractor رو اشتباه دانلود کردی، تو خود سایت یورو تراک scs extractor رو برا دانلود گذاشته. اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by nice 2000; 21-12-2012 at 14:50.
ببخشید دوستان من بازی رو نصب کردم به اینترنت هم متصل نبودم.بعد پچ 1.2.5.1 رو نصب کردم که 190 مگه.بعد فایروال رو بلوک کردم و وقتی سریال بازی که داده بودین وارد کردم نوشت موفق اما بعد 10 مین بازی دوباره سریال میخواد.چند بار کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد البته سیو بازیم مال پچ 1.1.1 بود که ادامش دادم که فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.دیگه نمیدونم چیکار کنم![]()
خب اگه اینجوره بچه ها چطوری 180 190 تا سرعت میرن؟پس حتما یه مشکلی وجود داره.اگه اینجور بود کسی نمیتونست بیشتر 140 تا بره![]()
سلام به همه ي دوستان
چند صفحه قبل البته خيلي قبل يكي از دوستان مدي گذاشته بودن براي رنو پريميوم به اسم Tuning Premium كه واقعا ماشين عالي ميشد با سرعت 170 تا ميپيچي خم به ابرو نمياره فك كنم گفته بود شاسي رو تقويت كرده بودن
حالا كسي همچين مدي براي اسكانيا يا ولوو نداره؟
ولي با اين مد رنو پرميوم ميشه بهترين ماشين
دانلود مد در صفحه387 نوشته آقاي amin13720
خيلي حال ميده![]()
Last edited by adell007; 21-12-2012 at 16:34.
سلام ببخشید یه مد یختم حالا میخوام پاکش کنم بعد این که پاکش میکنم بازی stop working میده!
ممنون ، نظرت درباره این چیه ؟ رفتیم سراغ محصولات داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیتونم با تمیرگاه کار کنم لطفا به من کمک کنید
سلام
هنوز مود دود برای این بازی نیومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)