مرده شوره راکستار و ببرن که آبروی ما Pc دا را رو برد![]()
مرده شوره راکستار و ببرن که آبروی ما Pc دا را رو برد![]()
Last edited by mafia69; 11-12-2008 at 06:04. دليل: .
شما که میگی فرق نداره
اندازه 400 تا کرک دانلود کردی و اندازه 1 سی دی برنامه مختلف دانلود کردی تا بتونی بازی رو اجرا کنی
نه این که به راحتی اجرا کنی![]()
میشه یکی به من بگه چطوری میشه فهمید که نسخه windows نصب شده 64bit هست یا 32bit ؟
این روش هم تویXP هم توی ویستا جواب میده »
روی My Computer کلیک راست کن و Propertises بزن .
اونجا زده .
مثل این عکس »
جلوی System Type رو ببین . نوشته 64 بیت .
Last edited by Oracle_Eldorado; 11-12-2008 at 10:19.
Gears Of Warتا حالا هیچ بازی تو کنسول چنین گرافیکی نداشته اگر داشته حتما بگید چه بازی ...
گرچه من فکر کنم یه سری فکر میکنند گرافیک به کیفیت تکستچر و رزولیشن میگن وگرنه به فوق العاده بودن گرافیک
این بازی شکی نداشتند !
من از روی تعصب نمیگم.من این بازی که گرافیکش 3 برابر این بازی بالاتر هست رو با 60 فریم در ثانیه با اخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کردم در حالی که جی تی ای به زور 20 فریم میده و گرافیکش از gow هم پایینتر هست و این بر می گرده به اینکه موتور این بازی برای کنسول ها بهینه سازی شده نه پی سی!در ضمن این رو میدونستید که این بازی بر پایه و اساس دو موتور ساخته شده؟!
1.RAGE
2.این رو یادم نیست ولی اگر به سایت pc games hardware سر بزنین میفهمین.
کلا موتور این بازی برای رندرینگ ضعیف هست و حتی در بعضی از جاها توی کنسول هم یه خورده افت فریم مشاهد میشده ولی در کل این بازی برای کنسول بهینه سازی شده نه برای پی سی و دلیل افت فریم و لود نشدن تکستچرها و این چیزها هم همینه.راک استار به خودش زحمت نداده که حداقل موتورش رو برای پی سی های امروزی بهینه سازی کنه و بعد بازی رو بده بیرون نه این طوری گند بزنه.متاسفانه بعضی ها به خاطر تعصبی که دارن نمی خوان واقعیت رو قبول کنند من خودن یکی از فن های سر سخت جی تی ای هستم و تمام اون نسخه هایی که برای پی سی اومده رو بازی کردم و این بازی برای من شوک بزرگی بود.در کل این بازی یه پورت افتضاح از کنسول x360 هست.
سلام خدمت تمام بروبچ گل جی تی ای باز
اونایی که هنوز موفق نشدن بازی رو گیر بیارن یه پیام خصوصی به من بدن تا من بهشون بگم از کجا بگیرن
با قیمت پایین و صد در صد اوکی شده
قربون همتون
دوست عزیز این درایوری که نصب کردی (180.84) مخصوص سری 9000 به بالاست. برای کارت گرافیک شما درایور با ورژن 178.24 آخرین آپدیت هست. میگی نه برو سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبول کنید این GTA مثل سان آندریاس در یاد ها نخواهد بود متاسفانه راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه اینکه حتما بازی باید روی ویستا سرویس پک 1 یا xp sp3 باید اجرا بشه کاملا نشون میده کاربران xp sp2 رو مجبور کرده تا ویندوز قشنگشون رو پاک کنن و ویندوز معیوب و پر از اشکال sp3 رو نصب کنن اگه هم یکی با ویستا حال نکنه مجبوره نصبش کنه همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد ولی اینکه ما مجبوریم به خاطر بازی مورد علاقه از خیلی از چیزها بگذریم نشان از استثماری هست که راک استار به ما تحمیل کرد چرا برای یه بازی باید این قدر متحمل دردسر شد؟ چرا 13 گیگ آیا این بازی حتی گرافیکی تر و گسترده تر از قبلی هست شاید یه کم نه بیشتر نه نکست هست و نه در حد بازیهای 2008 نظیر cod 5 و کریسیس وارهد تازه از بچه ها هم شنیدم خیلی زود تر از قبلی تموم میشه همه اینا نشون میده راک استار چیزی ساخت که حسابی گیمر ها رو به یه خرج اضافی بندازه آیا تا حالا کسی که به خاطر این بازی اینقدر معطل شد لذتش رو برد فکر نمی کنید انتظار چیزی بالاتر از این رو داشتید؟ به هر حال بهتره قضاوت بمونه واسه گیمر ها و بدونید که نمرات زیاد این بازی چاپلوسی بود که در حق این بازی آمریکایی شد. بازی که باگ گرافیکی داره چه طور می تونه 10 بگیره؟
کسانی که بازی رو تموم کردن بگن چند تا مرحله داره؟
ویستا اصلا هم شکست خورده نیستهمه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد
من از وقتی ویستا ریختم زمین گیرش شدم
فروش نزدیک به 400 میلیون نسخه ای ویستا هم ثابت میکنه که این ویندور برتر هست
در ضمن دلیل اینکه مایکروسافت می خواد از این به بعد زود به زود نسخه ی های جدید ویندوز بزنه اینه که ملت دیگه زمین گیر یه نسخه نشن دلیل اینکه خیلی ها به سراغ ویستا نمی رن اینه که به Xp عادت دارن نه اینکه ویستا ویندوزه بدی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)