تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 973 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه mafia69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض راکستار بد

مرده شوره راکستار و ببرن که آبروی ما Pc دا را رو برد
    Last edited by mafia69; 11-12-2008 at 06:04. دليل: .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مگه هندونه است كه هرچي بزرگتر باشه بهتره
    كار من با يه كرك 25 كيلو بايتي راه افتاد و الان هيچكدوم از مشكلات كرك رو هم ندارم

شما که میگی فرق نداره

اندازه 400 تا کرک دانلود کردی و اندازه 1 سی دی برنامه مختلف دانلود کردی تا بتونی بازی رو اجرا کنی

نه این که به راحتی اجرا کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میشه یکی به من بگه چطوری میشه فهمید که نسخه windows نصب شده 64bit هست یا 32bit ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

میشه یکی به من بگه چطوری میشه فهمید که نسخه windows نصب شده 64bit هست یا 32bit ؟
    این روش هم تویXP هم توی ویستا جواب میده »

روی My Computer کلیک راست کن و Propertises بزن .
    اونجا زده .
    مثل این عکس »

جلوی System Type رو ببین . نوشته 64 بیت .
    Last edited by Oracle_Eldorado; 11-12-2008 at 10:19.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

تا حالا هیچ بازی تو کنسول چنین گرافیکی نداشته اگر داشته حتما بگید چه بازی ...
    گرچه من فکر کنم یه سری فکر میکنند گرافیک به کیفیت تکستچر و رزولیشن میگن وگرنه به فوق العاده بودن گرافیک
    این بازی شکی نداشتند !
    Gears Of War
    من از روی تعصب نمیگم.من این بازی که گرافیکش 3 برابر این بازی بالاتر هست رو با 60 فریم در ثانیه با اخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کردم در حالی که جی تی ای به زور 20 فریم میده و گرافیکش از gow هم پایینتر هست و این بر می گرده به اینکه موتور این بازی برای کنسول ها بهینه سازی شده نه پی سی!در ضمن این رو میدونستید که این بازی بر پایه و اساس دو موتور ساخته شده؟!
    1.RAGE
    2.این رو یادم نیست ولی اگر به سایت pc games hardware سر بزنین میفهمین.
    کلا موتور این بازی برای رندرینگ ضعیف هست و حتی در بعضی از جاها توی کنسول هم یه خورده افت فریم مشاهد میشده ولی در کل این بازی برای کنسول بهینه سازی شده نه برای پی سی و دلیل افت فریم و لود نشدن تکستچرها و این چیزها هم همینه.راک استار به خودش زحمت نداده که حداقل موتورش رو برای پی سی های امروزی بهینه سازی کنه و بعد بازی رو بده بیرون نه این طوری گند بزنه.متاسفانه بعضی ها به خاطر تعصبی که دارن نمی خوان واقعیت رو قبول کنند من خودن یکی از فن های سر سخت جی تی ای هستم و تمام اون نسخه هایی که برای پی سی اومده رو بازی کردم و این بازی برای من شوک بزرگی بود.در کل این بازی یه پورت افتضاح از کنسول x360 هست.

6. این کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خدمت تمام بروبچ گل جی تی ای باز
    اونایی که هنوز موفق نشدن بازی رو گیر بیارن یه پیام خصوصی به من بدن تا من بهشون بگم از کجا بگیرن
    با قیمت پایین و صد در صد اوکی شده
    قربون همتون

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

دوست عزیز این درایوری که نصب کردی (180.84) مخصوص سری 9000 به بالاست. برای کارت گرافیک شما درایور با ورژن 178.24 آخرین آپدیت هست. میگی نه برو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قبول کنید این GTA مثل سان آندریاس در یاد ها نخواهد بود متاسفانه راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه اینکه حتما بازی باید روی ویستا سرویس پک 1 یا xp sp3 باید اجرا بشه کاملا نشون میده کاربران xp sp2 رو مجبور کرده تا ویندوز قشنگشون رو پاک کنن و ویندوز معیوب و پر از اشکال sp3 رو نصب کنن اگه هم یکی با ویستا حال نکنه مجبوره نصبش کنه همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد ولی اینکه ما مجبوریم به خاطر بازی مورد علاقه از خیلی از چیزها بگذریم نشان از استثماری هست که راک استار به ما تحمیل کرد چرا برای یه بازی باید این قدر متحمل دردسر شد؟ چرا 13 گیگ آیا این بازی حتی گرافیکی تر و گسترده تر از قبلی هست شاید یه کم نه بیشتر نه نکست هست و نه در حد بازیهای 2008 نظیر cod 5 و کریسیس وارهد تازه از بچه ها هم شنیدم خیلی زود تر از قبلی تموم میشه همه اینا نشون میده راک استار چیزی ساخت که حسابی گیمر ها رو به یه خرج اضافی بندازه آیا تا حالا کسی که به خاطر این بازی اینقدر معطل شد لذتش رو برد فکر نمی کنید انتظار چیزی بالاتر از این رو داشتید؟ به هر حال بهتره قضاوت بمونه واسه گیمر ها و بدونید که نمرات زیاد این بازی چاپلوسی بود که در حق این بازی آمریکایی شد. بازی که باگ گرافیکی داره چه طور می تونه 10 بگیره؟

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسانی که بازی رو تموم کردن بگن چند تا مرحله داره؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد
    ویستا اصلا هم شکست خورده نیست
    من از وقتی ویستا ریختم زمین گیرش شدم
    فروش نزدیک به 400 میلیون نسخه ای ویستا هم ثابت میکنه که این ویندور برتر هست
    در ضمن دلیل اینکه مایکروسافت می خواد از این به بعد زود به زود نسخه ی های جدید ویندوز بزنه اینه که ملت دیگه زمین گیر یه نسخه نشن دلیل اینکه خیلی ها به سراغ ویستا نمی رن اینه که به Xp عادت دارن نه اینکه ویستا ویندوزه بدی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •