اومده ...
اما نه برای همه مناطق ...
گوشی ر وبا پی سی سپییت سونی وصل کن ببین بهت خبر اپ رو میده یا نه !!
اومده ...
اما نه برای همه مناطق ...
گوشی ر وبا پی سی سپییت سونی وصل کن ببین بهت خبر اپ رو میده یا نه !!
با سلام بچه ها من xperia arcخودم میخوام رد کنم بهم قیمت دادن450 به نظر شما قیمتش خوبه ردش کنم
من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندروید 4 از دید من :
نسبت به رام قبلی ( 2.3.4 ) سنگین تر هست و به پای روونی اون نمیرسه ، چرخش توی منو ها زیاد مثل رام قبلی سریع نیست ( به دلیل رم 512 پایین گوشی ! البته خود سونی هم از قبل گفته بود که شاید به روونی جینجر نباشه )
زیاد با امکانات دوربین حال نکردم ! ورژن قبلی به نظرم بهتر بود
با تعدادی از برنامه هایی که نصب کردم سازگار نبود ( یا دیر باز میشن - یا اصلا باز نمیشن ! به طور مثال برنامه ی Sygic که GPS هست )
لاک ورژن قبلی بهتر بود اگه از راست به چپ میکشیدید گوشی رو سایلنت می رفت ولی الان میره رو دوربین ! سایلنت کردن سریع واجب تر هست یا دوربین ؟؟؟ ( البته این نیاز منه دانشجو هست که سر کلاس می خوام گوشیمو سریع سایلنت کنم D: )
تو ورژن قبلی عکس مخاطبین نسبتا بزرگ بود ولی الان انگار عکس 4*3 واسه مخاطبتون انتخاب کردید و واقعا ریز هست ! ( من که خوشم نیومد !! )
اما : بخش ستینگز واقعا جالب شده ، Rotate صفحه گوشی هم جالب تر شده
به بخش Notifaction کنترلر موزیک هم اضاف شده که واقعا نیاز بود به یه کنترلر !
موقع شماره گیری یه شماره قبلا گوشی حدس نمیزد شماره ی کدوم مخاطبتون رو می خواید بگیرید اما الان اضاف شده
Last edited by Masoud-Studio; 23-04-2012 at 16:21.
salam
با browser خود گوشی کار میکنم و وقتی توی google میرمو چیز میز سرچ میکنم همه ی چیز میزا مطابق با صفحه ی گوشیم لود میشن
به عبارتی view google in mobile هستند
ولی امروز هر چی سرچ میکنم(با اینکه view google in mobile هست) ولی میره توی view google in classic
الان رفته رو اعصابم.کمک کنید................................؟
classic یعنی انگار دارم با pc به google وصل میشم و صفحه مچ گوشیم نیست
در مورد بقیه کاری ندارم چون نظر شخصیه.تو ورژن قبلی عکس مخاطبین نسبتا بزرگ بود ولی الان انگار عکس 4*3 واسه مخاطبتون انتخاب کردید و واقعا ریز هست ! ( من که خوشم نیومد !! )
ولی این یکی رو باید بگم که یه بار دیکه عکس ها رو ست کن مثل قبل میشه. چون بکاپ گرفتی و الان دوباره ریکاوری کردی اینجورین.
عکس مخاطبین بزرگ شد اما کیفیت افتضاح !
دوستان من ارک اس دارم اپدیت اندروید 4 برام اومده می خوام ببینم اگه اپدیت کنم چه چیزایی رو از دست می دم و چه چیزایی اضافه میشه اصلا اپدیت بکنم یا نه مهمترین نرم افزارایی که لازم دارم ttpod - kacend هستند اینا رو 4 کار می کنه؟
تو قسمت دولوپر اپشن برو نظرت عوض میشه![]()
kascend کار نمیکنه
backup & restore هم کار نمیکنه
ttpod رو نمیدونم ولی برنامه های مشابه زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)