تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 507 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در آستانه هفتمین سال حضورم در بازار ؛ مهمترین تجربه ام اینه که چک؛ یک برگه کاغذ واقعا بی ارزشه. چیزی که به چک ارزش میده؛ اعتبار مالی صاحب چکه. دوستان دقت کنن کسی با چرب زبونی فریب شون نده که پولی ازشون بگیره و این برگه بی ارزش رو بهشون بده.
    نکته ی دوم اینه که حتی بین افرادی که به مرور زمان بر شما ثابت شده اعتبار مالی دارن و قابل اعتمادن؛ برای پولی که دست شون میدین؛ سقف قائل شین. یعنی مثلا به یکی 10 میلیون میشه پول داد. سقف اعتبارش این قدره؛ پول رو برمی گردونه و سوخت نمیشه. به یکی 50 تومن؛ یکی 100 تومن ....
    چند سال پیش؛ یه بار یکی از همکاران نخ فروش (من در بازار نخ هم فعالم) اومد کوالیته (کاتالوگ رنگ بندی نخ) از من گرفت دو ساعته برگردونه؛ دو ماه گذشت و هر چقدر رفتم دنبالش؛ از 20 دقیقه و دو ساعت بعد وعده داد تا ...
    یه روز بهش گفتم فلانی؛ اگه به من بگن اعتبارت قدر دو زاریه؛ به من بر می خوره. به تو چی؟ گفت؛ نه!
    گفتم خب؛ من دیگه حرفی ندارم.
    قطعا اون کوالیته هیچ قیمتی نداشت؛ اما بازار پر از آدمهاییه که قیمت و اعتبارشون در حد دو ریالیه.
    بحث پول که میاد وسط؛ بسیار دقت به خرج بدین. تا مرز وسواس.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هر نوع سرویسی که بخواید، سرویس دهنده از قدرت خودش، اینکه چقدر کارش درسته و بهترین خدمات رو بهتون ارائه خواهد کرد میگه. تمام مواردی که باید بشنوید تا کار رو بهش بسپرید. تو تمام خدمات و سرویس دهی ها و خرید و فروش و همه جا همینطور هست. همه دوست دارند به هر شکلی که شده کار رو ازتون بگیرن. حالا میخواد سیم کشی و رنگ زدن ساختمون باشه یا گرفتن سرویس برای بچه هاتون یا هر نوع خدمات و ... دیگه ای.

اما بعضی وقت‌ها این نکته بالا رو تو شرایط خاص فراموش می‌کنیم، ممکنه حق هم داشته باشیم چون تو شرایط خوبی نیستیم. باید به خاطر بسپریم که این موارد هیچ استثنائی ندارن مثلا وقتی به یک وکیل مراجعه می‌کنید برا حل مشکل حقوقی یا ... خودتون، وقتی میگه همه چیز رو ۱۰۰٪ درست میکنه باید بدونید که میخواد هر طور شده پرونده رو بگیره، چون بعید هست بهتون یک ضمانت کتبی بده و بگه: "۱۰۰٪ مشکل شما رو حل میکنم و اگر نشد تمام ضرر و زیان شما رو جبران خواهم کرد".

میده به نظرتون؟ فقط میگه حلش میکنه. چند وقت پیش کار من افتاد به جایی که نباید می افتاد. وکیل و ...، جناب وکیل تا روز آخر به من میگفت حله، ببین اصلا هیچ جای نگرانی نیست، من اگر نمی‌تونستم قبول نمی‌کردم و ... یعنی اطمینان ۱۰۰٪ که آقا (حله)، خلاصه ما رو کاملا فرستاد رو هوا بعد هم انگار نه انگار حتی از وضعیت پرونده هم من رو با خبر نکرد و خلاصه داستانی ردیف کرده که ۱۰ تا وکیل دیگه نمیتونن جمعش کنند.

در کنار این نکته ای که گفتم مدنظر قرار بدید، این رو هم یادتون باشه که خیلی وقتی میشه خیلی ساده با طرف مقابل کنار اومد و لازم نیست کار تو مراحل قانونی و ... قرار بگیره و آخرشم جوری نتایج رقم بخوره که هر دو طرف ضربه بخورند و یک عده دیگه سود ببرند.

البته تو هر حیطه‌ای هستند آدم های با انصافی که حقایق رو میگن اما شما باید تو این موارد خیلی حساس همیشه عدم اطمینان کامل رو مدنظر قرار بدید.
    Last edited by milad_gta; 26-06-2015 at 21:33.

3. 6 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از یک استاد آخوند درخواست نمره نکنید
    اگه پارتی دارین به واسطه بگین باهاش صحبت کنه نمره بگیره

5. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

- وقتی می خواهید کالایی خریداری کنید سعی کنید جنس خوب بخرید. من نمی گم بیشتر از وسعتون خرید کنید. اما خریدی کنید که از استفاده از اون کالا بهتون احساس خوبی بده مثلا دوره جنسای چینی رو خط بکشید. جنس خوب خرید شاید اولش یک شوک مالی بهتون وارد شه اما بعدش احساس خوبی که از کالا در طولانی مدت می گیرید به نظر من ارزش داره. مثلا به جای خرید یک کفش 70 تومنی چینی یک 150 یا 200 تومنشو بخرید . کیفیتش در طولانی مدت شمارو راضی نگه می داره.

- زمان برخورد بایک ادم بی مسئولیت و از زیر کار دررو و گستاخ دعوا - گلایه به زیر دست - شکایت به بالا دست رو بگذارید کنار.
    خیلی راحت لبخند بزنید و رفتار همون شخص رو متقابلاعین خودش انجام بدین.
    Last edited by parinaz571; 28-06-2015 at 11:35.

7. 4 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    خیلیها رو دیدم که کراوات رو اشتباه مىبندند و یا بیش از حد کوتاهه یا بیش از حد بلنده
    طولِ کراوات باید به اندازه ى نفر وسطی در عکس زير باشه . یعنی نوکِ کراوات باید یک سانت روی سگکِ کمربند باشه .

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نکته مهم تو خرید
    حرف های فروشنده رو اصلا حساب نکنید چه برسه به این که بخواهید روش هم حساب کنید وقتی داره توضیح میده خودتون رو جعبه و ... رو بخونید و دفتر چه رو ببینید و این کارا
    حتما اجناس گرون و چیزایی که تقلبی زیاد داره رو از جای معتبر بگیرید
    فروشنده ها اکثرا در مورد جنس هاشون اطلاعات ندارن و نکات نگه داری رو نمیدونن مثلا هنوز میگن باطری رو ۸ ساعت شارژ اولیه بزارید خوب اگر این کار رو کردید مطمئن باشید نصف باتریتون تجذیه میشه بعد ۶ ماه هم باید دوباره بخرید باتری رو
    جنسی که میخرید رو اگر میتونید نمونه خوبش حتما نگاه کنید و باهاش کار کنید یه مقدار تا دستتون بیاد کیفیت و .... رو
    هیچ برندی نمیاد یک محصول رو با چند کیفیت بده
    مثلا اگر ریش تراش میخرید یا ساعت تو مدل یکسان فقط و فقط و فقط یک نمونه و یک کیفیت وجود داره بقیه تقلبی هست اسمش رو عوض میکنن معمولا نمیدونم به اسم های کپی نمیدونم نمونه ازمایشی یا تبلیغاتی و ... اینا همه حرفه فقط یک مدل و اونم اورجینالش هست که در اکثر مواقع گرون ترین و بهترین و با امکانات ترینش هست مثلا تو ساعت اگر ساعت کرنو متر و ... داره حتما باید همش کار کنه نه این که فقط دکوری باشه اگر همش کار کرد یعنی اصل اگر نکرد تقلبی و فاقد ارزش مادی و معنوی (مهرش کردم خخخخ)
    یک کالا میشه تو چند تا کشور تولید بشه اما همه یک کیفیت دارن اگر اصلی باشه یا تفاوت خیلی خیلی کمه دنبال نمونه نمیدونم اروپایی و ... نرید اصلا چون فقط پول زیادی میدید و خودتون رو اذیت میکنید
    اگر قرار هست چیزی بخرید حتما جنس اورجینال و با کیفیت رو با امکانات کمتر به جنس تفلبی یا کپی و یا هر اسمی براش میزارید ترجیه بدید ۱۰۰٪ پشیمون نمیشید اینو از من داشته باشید توجه کنید خودتون متوجه میشید در اینده که چه خوب شد که اون اصلی رو خریدم
    کالای اصل ارزشش خیلی خیلی بیشتر از تقلبی هست هر چیزی هم که میخواهد باشه
    کالای اصلا بسته بندی خوب و محکم و شیک و متریال خوب و ظاهر عالی داره معمولا کج کوله و خیس شده و ... نیست در اصل میتونم بگم که بسته بندی داره میگه که جنس چه کیفیتی داره اگر بسته بندی بیخود باشه مطمئن باشید جنس توش هم بی ارزشه چرا؟ چون هیچ ادم عاقلی نمیاد بسته بندی که تناسب قیمتی با جنس نداره براش بزاره همین طور برعکس جنس با کیفیت رو هم تو بسته بندی بی کیفیت نمیزارن چون از جشم خریدار میوفته از هر دو حالت از نظر تولید کننده نگاه کردیم پس معتبره نه؟
    مطمئن باشید کالایی که تو اروپا تولید میشه یا تو اروپا طراحی میشه همیشه از نمونه اسیایی گرون تره و نمونه اسیایی با قیمت پایین تر کیفیت و امکانات بیشتری میده بهتون حداقل توجیهش هم میشه گفت اینه که هزینه حمل و نقل کمتر هست
    دیگه نکته ای به ذهنم نمیرسه

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

10. 6 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا یک بار وقت بگذارید یک لیست تهیه کنید از هر چیزی که زمانی در گذشته دوست داشتید داشته باشید و به هر دلیل نداشتید! به خصوص چیزهایی که دوران کودکی و نوجوانی می خواستید. در مرحله ی نوشتن لیست کاملا بدون سانسور و راحت باشید. این لیست مال شماست و کسی قرار نیست ببیند. بعد که نوشتنش تمام شد تک تک گزینه ها را با دقت بررسی کنید. اگر هنوز تمایلی به داشتن چیزی دارید و فکر می کنید حتی در حد فقط لذت بردن شما را ارضا می کند داشتنش؛ کنارش تیک بزنید.
    در انتها شما لیستی دارید از آن چه از مدتها پیش می خواستید داشته باشید. حالا اگر توان تهیه اش را دارید مطلقا تردید نکنید و بروید بخرید. این راهی است برای کنار آمدن و نوازش کودک درون تان. تجربه ام به من می گوید لذت و آرامش بعدش ارزش انجام این کار را دارد.
    تو لیست خواستنی های من یک مداد رنگی 56 رنگ جعبه فلزی بود که روبروی دانشگاه تهران در یک مغازه لوازم التحریر فروشی می فروختند و در جعبه به صورت باز شده در ویترین بود. زمانی در نوجوانی از آن خوشم آمده بود ... چند سال پیش برای جبران نخریدن آن مداد رنگی؛ گوشی موبایل و تبلتم ؛ هر دو را گلکسی نوت گرفتم تا این بار نه 56 رنگ؛ که هزاران رنگ با چندین نوع قلم به شکل نرم افزاری در اختیار کودک درونم باشد تا هر وقت دلش خواست خط خطی کند!
    ما در هر سن و سالی که هستیم؛ سن کمترش را هم هستیم. آن پسر ( یا دختر) کوچولویی که زمانی بودیم هنوز در ما هست و باید به او اجازه دهیم آزادانه تمام خواسته هایش را یک بار مطرح کند. بزرگسال ما باید برای آن کودک؛ اگر مرد هستیم "پدری" و اگر زن هستیم؛ "مادری" کند.
    این لیست را هم اکنون تهیه کنید!

12. 15 کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بارها دیدم کسی که در روابط عاطفیش؛ سهم زیادی به یک نفر بده؛ چه همسر؛ چه فرزند؛ چه پدر /مادر و چه دوست؛ در واقع "گارد عاطفیش" رو باز کرده و زمینه ی ضربه خوردنش رو فراهم کرده. هر چیزی که براش شروعی هست؛ حتما خاتمه ای هم هست و ما باید پیش از تجربه ی فقدان عزیزان مون خودمون رو برای چنین حادثه ی سخت اما محتوم الوقوعی آماده کرده باشیم وگرنه روز حادثه؛ ضربه ی سختی در انتظارمونه. تنها راهی که وجود داره اینه که روابط صمیمانه ی متعددی داشته باشیم. این تعدد اونجا به درد میخوره که با از دست دادن یک لنگرگاه و تکیه گاه؛ کشتی وجودمون در دریای متلاطم زندگی؛ با حضور دیگر لنگرگاهها و تکیه گاهها؛ تعادلش حفظ میشه. اما کشتی متکی به یک لنگرگاه محکوم به غرق شدنه.
    لطفا این هشدار رو جدی بگیرین.

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

وقتی تو مصاحبه های شغلی میرسید به سنجش هوش
    آزمون و... و بعد می پرسیدن از نظر خودت از فلان چند به هوش ات نمره میدی؟ یکم سوال سخت بود جواب دادنش
    بگی باهوشم (شاید یکم تصویر خودشیفته بودن و تعریف از خود می گرفت و..)

اما یه جواب پیدا کردم براش ، دوست داشتم اینجا بگم

من خودم رو باهوش می دونم اما از خودم باهوش تر هم زیاد دیدم

15. 8 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دفاتر اسناد رسمی یکی از جاهایی هست که باید شش دُنگِ حواستون رو جمع کنید. قبل از هر حرکتی تحقیق کنید، مراحل کارِتون رو از افراد و دفاتر مختلف به همراه هزینه‌ها پرس‌ و‌ جو کنید.

شاید مثل من فکر کنید همه این دفاتر تعرفه دارند و طبق اون ازتون هزینه دریافت می‌کنند، قسمت اول صحیح هست، یعنی تعرفه دارند و تعرفه‌ها رو می‌تونید تو سایت ssaa.ir به همراه اطلاعات بیشتر مطالعه کنید، ولی متاسفانه همه اونها طبق تعرفه ازتون وجه دریافت نمی‌کنند و برخی از اون‌ها با استفاده از شگردهای مختلف تا جای ممکن ازتون پول می‌گیرند و طبق معمول این شمایید که باید حواستون رو جمع کنید چون هیچ ترحمی در کار نیست.

تو روزهای اخیر خیلی راحت حدود 200 هزارتومان رو 2 دفترخانه مختلف ازم اضافه گرفتند! فقط به این خاطر که من بهشون اعتماد کرده بودم و فکر می‌کردم طبق تعرفه ازم دارند وجه دریافت می‌کنند.

اکثر اسنادی که ثبت می‌کنید ریز هزینه‌هاش مثل تحریر، ثبت و ... به همراه مقدارکل در برگه آخرش میاد، دقت کنید که دقیقا باید همین مقدار پرداخت کنید، هیچ هزینه‌ی اضافی دیگه‌ای رو پرداخت نکنید یا اگر پرداخت می‌کنید حتما براش رسید بگیرید و اگر بهتون رسید ندادن بدانید و آگاه باشید که دارند اضافه می‌گیرند.

یکی از مواردی که برای خودم پیش اومد گرفتن مبلغی از هزینه با استفاده از کارت و بقیه به صورت نقدی بود، به این صورت که گفتند xتومان باید با کارت پرداخت کنید و yتومان رو نقد بدید، تحت هیچ شرایطی هم قبول نکردند که کل هزینه با کارت یا به صورت نقد پرداخت بشه، مقداری که با کارت پرداخت شد رو براش رسید صادر کردند و تقریبا بیش از دو برابر این مقدار رو نقدی دریافت کردند و رسیدی هم ندادند، در نهایت هم وقتی سند الکترونیکی رو دیدم دقیقا همون مقدار که با کارت پرداخت شده بود توی برگه آخر سند به عنوان هزینه کل اومده بود درواقع ۳ برابر قیمت ثبت شده ازم پول گرفتند.

این موارد ساده ترین اتفاقاتی هست که ممکنه رخ بده، اگر حواستون رو جمع نکنید ممکنه دچار مشکلاتی بشید که سال‌ها درگیرتون کنه و آخرش هم نتایج بسیار ناخوشایندی داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •