من نميدونم چرا خيلي راحت يك طرفه قضاوت ميكنيم
آقا احمد عزيز نميشه كه قرارداد يونيسف كه براي مدت زمان زيادي هم روي پيراهن بارسا نوشته ميشه و هم هرچي بارسا از اين راه پول جمع ميكنه رو بدون هيچ حرفي به يونيسف اهدا ميكنه رو شعار دونست
اما از اون طرف كارهايي كه مثلا در يكي دو روز در سال انجام ميشه رو آخر مرام و اخلاق دونست
من فكر ميكنم به طور منطقي كارهايي كه مقطعي انجام ميشن به شعار نزديكتر باشن
هرچند من اصلا به خودم اجازه نميدم كارهاي پسنديده رئال رو شعار بدونم
ولي واقعا بي ارزش كردن قرارداد بارسا با يونيسف آخر بي انصافيه نميدونم چرا مدتيه خيلي راحت بدون توجه به تاريخ بدون توجه به اشتباهات داوري كه به نفعمون شده و خيلي چيزهاي ديگه سعي ميكنيم فقط روي اتفاقاتي كه براي تيم حريف ميفته تمركز كنيم نميدونم شايد اخلاق مورينيو داره تبديل به مد روز ميشه نميدونم مثلا يه بازي رو باختن چقدر سخته كه ما تمام چيزها رو زير سوال ببريم حتي چنين قراردادي رو
اگر مورينيو اين حرف رو نميزد كه الان توي اين تاپيك هم اين حرفها زده نميشد
اينكه چطور مورينيو بدون توجه به اشتباهات به مراتب واضح تر در ديدار فصل پيش اينتر و بارسا به حمايت يوفا از بارسا اشاره ميكنه واقعا براي من يكي هنوز هم عجيبه
اشتباهاتي مثل زدن گل آفسايد نگرفتن پنالتي 200 درصد نپذيرفتن گل سالم كه هر كدومش بارها و بارها از مثلا اخراج په په واضح تره اتفاق افتاد و گوارديولا لام تا كام حرف نزد
بابا مگه اين آدم نيست تقريبا ده سال از مورينيو كوچيكتره
اگر يوفا از بارسا حمايت ميكنه چرا در برابر اينتر حمايت نكرد كه البته نيازي هم به حمايت نبود كافي بود داور عدالت رو رعايت كنه
به خدا يه باخت ارزش زير سوال بردن شخصيت خودمون و تيم حريف رو نداره
اين رو گوارديولا سال گذشته نشون داد
نگيد باز چرا بحث مورينيو رو پيش كشيدي چون حرف قرارداد يونيسف شد كه مشخصه آبشخورش كجاست
حرفي توش نيست كار زيبايي بود فكر هم ميكنم همون موقع هم من تشكر كردم البته اگه اشتباه نكنم چون درست يادم نميادما بازیکن تیم حریفمون دچار مشکل میشه، بدون توجه به نام تیم و رد شدن پیشنهاد توسط یوفا، میریم لباس حمایت از اون بازیکن رو تنمون میکنیم در حالیکه میدونیم ممکنه باعث جریمه بشه برامون...
اما حيف نميشه دعا كنيم كه يكي از بازيكناي رئال هم سرطان بگيره تا ببينيم بارساييها هم اين كارو ميكنن يا نه
اين رو هم بگم كه ليوون حتي اگر در اون بازي رئال اين كارو نميكرد براي بازيكن سابقشون اين كارو ميكردن
البته فكر ميكنم وظيفه كريس بوده كه به تماشاچيه خودشون احترام بزاره اما واقعا اين كارا اينقدر ارزش نداره كه بهش اشاره بشه اما مثلا قرارداد يونيسف به عنوان يه كار غير اخلاقي و شعارگونه معرفي بشهما کریسمون توپ رو اتفاقی میزنه به صورت یه تماشاچی، بعد بازی میره از دلش در میاره و لباسش رو میده اما بازیکن اون یکی تیم، وقتی میبینه نمیتونه تو بازی کاری کنه، از عمد توپ رو میزنه به صورت تماشاچی ها...!
ما...
اون حركت مسي كه صد در صد اشتباه بود و البته از مسي بعيد بود من هم تعجب كردم اميدوارم ديگه اون كارو نكنه
اما هنوز هم دچار رفتار مورينيويي هستيم ( اجازه بديد به عنوان يه تماشاگر فوتبال از اين به بعد اين لقب رو به اينگونه قضاوت ها بدم)
باز هم فقط يك سمت ماجرا رو ديديم
آيا حركات رونالدو بعد از گل در فينال دل ري رو در مقابل تماشاگراي بارسا ديدين؟
آيا رفتار په په رو ديدين و اصلا آيا رفتار اكثر بازيكناي رئال رو در اون صحنه ديدين؟
اگر بطريهاي پرتاب شده به سمت بازيكناي رئال رو ديدين اشياء پرتاب شده به سمت مسي رو هم ديدين؟
تا زماني كه يك سمت ماجرا رو ميبينيم نميتونيم قضاوت درستي داشته باشيم اين حرف درسته يا نه؟
پس چرا روي قضاوت كردنهاي يك طرفمون اصرار داريم
من ميتونم جواب ندم اما فكر ميكنم اشتباهه و رفتار نادرست ادامه پيدا ميكنه