یک سوال داشتم از دوستان سر جلسه میشه مداد فشاری برد! HB 0.9 ؟منظور ایرادی نداره که!؟
یک سوال داشتم از دوستان سر جلسه میشه مداد فشاری برد! HB 0.9 ؟منظور ایرادی نداره که!؟
واقعااااااااااااااا؟؟؟؟؟من فکر کردم پسری
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
نه دوست خوبم ایرادی نداره منم پارسال مداد اتد بردم،خیلی خوبه
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
.
نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم، کنکوریای از زندان آزاد شده، یا یه چیزی تو این مایه ها. یا هم اینکه یه تاپیک سه ماهه زده بشه تا در مورد حواشی، بازی و نوت بوک و گوشی اینا بحث کنیم ( همه هم کنکوریای 90 باشن ) بعد موقع اعلام نتایج هم تو همون تاپیک در موردش بحث کنیم. خلاصه این پیشنهاد من بود.[/QUOTE]
کااااااااااااملا موافقم![]()
یه نکته فوق حرفه ای:
مگه یه پاسخ نامه نداریم؟ خب هنگام جواب دادن به عمومی ها که وقت کمه،فقط یه علامت کوچک تو گزینه ها بزنیم بعدش تو اختصاصی ها که معمولا وقت بیشتر میاد کاملا پرش کنیم؛حداقل 5 دقیقه وقت اضافی میاد که بزارین رو ریدینگ ها؛
این روش منه و خیلی شاخه حتما امتحان کنید
سلام بچه ها... من پسرم... اسمم یکم غلط اندازه...
منم کارتمو گرفتم.... اما بدیش اینه که تو بوشهر امسال دخترا رو انداختن دانشکده ادبیات خلیج... پسرا پایه..... خوش بحال دخترا... علوم پایه یه سالن خیلی بزرگه و 1 عالم استرس....اما ادبیات کلاس ها کوچولو
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
تو اختصاصی ها وقت بیشر میاد؟!!؟!!؟!؟!؟!؟ مال من که همیشه کم میاد.... تاز پارسال که هیچی بلد نبودم بزور سر جلسه پاسخنامه رو ازم گرفتند...
تو عمومیا هم وقت کم نمیارم... من دقت کردم اکثر وقت بچه ها تو ادبات و عربی تلف میشه.......... من خودم ادبات رو تو 23 دقیقه میزنم در عوض دینی رو تو 10 دقیقه![]()
فکر نمی کنم این طوری باشه رو همه رتبه ها باید تاثیر داشته باشه و نکته دیگه اینه که رتبه زیرگروه اصل کاریه نه اون رتبه اصلیه![]()
راستی بچه ها من 1 ساله عادت دارم با اتود 0.3 اما واسه پر کردن پاسخنامه خیلی وقت میبره... چند بار هم سر آزمون خراب شده... چه کنم؟؟؟؟؟ مداد معمولی متنفرم. تمرکزمم رو از دست میدم.... به نظر شما سوالا رو با اتود جواب بدم پاسخنامه رو با مداد b4 پر کنم؟؟؟؟؟؟مداد آزمون هم دارم اما پارسال سر جلسه خوب پاسخنامه رو پر نمی کرد... واسه همین وسط کار از مداد استفاده کردم..
به نظر من اصلا این کار رو نکنید چون عوض کردن مداد بسیار وقت گیره و نمیشه هم گذاشت واسه اخر کار چون هم ریسکیه و هم استرس زا
شما بهتره که از اتود 0.7 یا حداقل از 0.5 استفاده کنید
سلام
من تو کارتم یه همچین چیزی نوشته
کار خاصی باید انجام بدم؟مشمول اعمال سوابق تحصيلي مي باشيد و سوابق تحصيلي شما به سازمان سنجش ارسال شده است و ميتوانيد ...
سلام
نه قربان نیاز نیست کاری انجام بدی.
واسه کسایی که گفته "و سوابق شما به سازمان سنجش ارسال نشده است" باید برم آموزش پرورش استانشون و کد رو بگیرن و واسه سازمان سنجش بفرستن.
موفق باشید![]()
بچه ها کارت یکی از دوستان عکس نداره... زده خطا در عکس ارسالی تو ویرایش هم عکس نمیشه اضافه کرد... چیکار کنه؟؟؟راش نمی دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داره بیچاره گریه میکنه..... 1 ساله که داره می خونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)