تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 449 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ویندوزتون سون هست ؟رم و سی پی یو شما چند است ؟ من با رم دو و سی پی یو دو هسته ای هیچ وقت با کمودو مشکلی نداشتم

برای خود من به شخضه یه نوع حمایت و قدردانی از محصول کاملا رایگانی هست که در اختیار ما گذاشتن
    ممنون دوست عزیز نه ویندوز Xp میگم که سخت ازارم پایینه
    ram512
    cpu2.8 775 یه هسته ای

------------------
    اخه چند تا کاربر زدن Comodo گفتم شاید خبریه پس خود جوش بوده کاملا

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من ورزن جدید رو دان کردم نصب کردم که یادمم رفته بود چیزیو بکاپ بگیرم مثل اینکه اپدیت دیتابیس هم میپره و دوباره اپدیت کردم که این مهم نیست ولی حافظه سندباکس بکلی از بین رفت ویندوز اومد بالا دیدم یکی یکی از برنامه هارو داره میبره سندباکس!

اقا الان یه پیغامی اومد از طرف کومودو که 5 گیگ روش نوشته بود تا اومدم ببینم چیه رفت چی بود این؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان برای امنیت بیشتر در کنار کومودو از چی استفاده کنم که هم سرعت سیستم پایین نیاد و هم بتونه امنیت خوبی رو برقرار کنه من خودم نظرم روی کسپر اسکای ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوستان برای امنیت بیشتر در کنار کومودو از چی استفاده کنم که هم سرعت سیستم پایین نیاد و هم بتونه امنیت خوبی رو برقرار کنه من خودم نظرم روی کسپر اسکای ؟

در کنار کومودو اگر کسپر نصب بکنی / امنیتت 100 میشه ولی ویندوزت سرعتش 0 !

شما میتونی در کنار کومودو از مکمل

MAlwareBytes ' AntiMalware

استفاده بکنی یا اینکه از اویرا بدون گارد استفاده بکنی و از استارت اپ هم دیزیبلش بکنی

و فقط برای اسکن استفاده بکنی !

ولی کومودو امنیت را برات حاصل میکنه / این دیگه برمیگرده به نظر اصلی شما !

5. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان کومودویی
    عید نوروز رو مجددا بهتون تبریک میگم

سه سوال داشتم خصوصا از متخصصین فن

1. در مورد realtime کومودو میشه یه توضیحاتی بدید. من آنتی های قبلی ایکه داشتم این قسمتشون خیلی ملموس تر بود. تنظیماتشم مشخص تر بود. مثلا اینکه فایلهها رو موقع ایجاد، خواندن، جابه جایی و ... اسکن کنه ی نه، رو اصلا نداره. من یه fake تست کردم. تو ناد بمحضیکه دکمه save رو تو notepad میزدم ویروس رو تشخیص میداد ولی الان تو کومودو 5 ثانیه و حتی بیشتر طول میکشه.( البته میدونم این ملاک خوبی نیست چون ممکنه علت طول کشیدن دیر فهمیدن نباشه بلکه دقت بالاتر تحلیلش باشه)
    من نهایت قدرت realtime رو قرار دادم ولی بازم وجودش رو حس نمیکنم. میدونم که کومودو خوبه ولی دوس داشتم فقط و فقط از نظر این ویژگی بررسی کنید و بگید بین آنتی های دیگه این خصیصش چطوره

2. تو قسمت manual scan قسمت cloud scan وجود داره. میشه بپرسم این نوع اسکن رو چطوری انجام میده؟ یعنی کلا اسکنش ابریه یا همزمان هر دو جور اسکن رو انجام میده

3. کومودو مبتنی بر دیتا بیس نیست درسته؟ میشه فرق اینکه وابسته به دیتا بیس باشه یا نه را بگید؟ اصولا چطوری میشه فهمید یه آنتی وابسته به دیتا بیس هست یا نه

مرسی بابت پاسخگوئیتون

7. 3 کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

ببین از طریق Task Manager پروسسهای cft.exe و cmdagent.exe را میبینی؟ استاراپ ویندوز را چک کن، برنامه ها و فایلهای غیر ضروری را حذف کن. تغییرتی در رجیستری هم باعث میشه که سیف مد کار نکنه. این مسیر
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\SafeBoot

سیستم را هم با یک اسکنر خوب اسکن بکنید.
    حدس زدم ویروسی اومده و ویندوزمو آسیب زده ، بک آپ دو ماه پیش رو برگردوندم و ورژن جدید کمودو رو نصب و آپدیت کردم ، درایو D رو که اسکن میکنه ویروس wknnn.exe رو پیدا میکنه ولی پیغام میده که نمیتونه گارانتیش کنه و همش میگه ری استارت کن ولی دوباره که اسکن میکنم ویروسای قبلی رو با همین ویروس پیدا میکنه و دوباره همون پیغام ها !!! ( نمیتونم گارانتی کنم و ری استارت کن)
    چکار کنم ؟

9. این کاربر از MahdiidhaM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

نوروز همه دوستان به ویژه کمودو داران پیروز.

اقا الان یه پیغامی اومد از طرف کومودو که 5 گیگ روش نوشته بود تا اومدم ببینم چیه رفت چی بود این؟
    من پیغام واسه من هم دیروز یا پریروز بود که اومد و منم یهویی بستمش طبق عادت ولی اگر درست خاطرم مونده باشه توی همون یه نیم نگاه، مربوط به آنتی کمودو برای سیستم آندروید بود که انگار یه 5 گیگ فضا واسه ی بکاپ و ... در اختیار میذاشت.

پ.ن :
    الان هم یه سرچی توی خود سایتش زدم، به این صفحه هم ربط داره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد و پیروز و سربلند باشید
    Last edited by Lord Farshad; 20-03-2012 at 21:23.

11. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز نه ویندوز Xp میگم که سخت ازارم پایینه
    ram512
    cpu2.8 775 یه هسته ای

------------------
    سیستم من از این هم ضعیف تره ولی کمودو رو میاره
    فقط انتی ویروس رو خاموش کردم و real time نیست

13. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در کنار کومودو اگر کسپر نصب بکنی / امنیتت 100 میشه ولی ویندوزت سرعتش 0 !

شما میتونی در کنار کومودو از مکمل

MAlwareBytes ' AntiMalware

استفاده بکنی یا اینکه از اویرا بدون گارد استفاده بکنی و از استارت اپ هم دیزیبلش بکنی

و فقط برای اسکن استفاده بکنی !

ولی کومودو امنیت را برات حاصل میکنه / این دیگه برمیگرده به نظر اصلی شما !
    امنیت رو فقط رو فایروال تامین میکنه و حرفی برای گفتن داره ولی در مقابل ویروس اسپای و... فکر نمیکنم امنیت
    حتی 1 درصدی رو هم بتونه تامین کنه این رو از روی رتبش میگم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

به قول آقای فردوسی پور: حرکت خودجوش بوده!!

البته این جوشیدنها علت داشته قدیما ؛؛.... الان کمتر شده! هیچ چیزی بی جهت نمیجوشه.

جواب را اقا امیر دادند.

ویروس اگر از کمودو رد بشه باید بری برای پاکسازی و اینها را پیشنهاد میدم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما برای امنیت بیشتر همون آویرا؛ یا پاندا کلود هم خوبه. هم رایگانه هم ریل تایم است و با کمودو تداخل نداره و هم اینکه پردازش ابری داره و نیازی به آپدیت دیتابیس نداری. و منابع کمی را هم در اختیار میگیره.

دستتون خیلی بازه. کلا میتونید رایگان، یک پکیج امنیتی مناسب خودتون را فراهم بکنید.

=====

سلام به همه دوستان کومودویی
    عید نوروز رو مجددا بهتون تبریک میگم

سه سوال داشتم خصوصا از متخصصین فن

1. در مورد realtime کومودو میشه یه توضیحاتی بدید. من آنتی های قبلی ایکه داشتم این قسمتشون خیلی ملموس تر بود. تنظیماتشم مشخص تر بود. مثلا اینکه فایلهها رو موقع ایجاد، خواندن، جابه جایی و ... اسکن کنه ی نه، رو اصلا نداره. من یه fake تست کردم. تو ناد بمحضیکه دکمه save رو تو notepad میزدم ویروس رو تشخیص میداد ولی الان تو کومودو 5 ثانیه و حتی بیشتر طول میکشه.( البته میدونم این ملاک خوبی نیست چون ممکنه علت طول کشیدن دیر فهمیدن نباشه بلکه دقت بالاتر تحلیلش باشه)
    من نهایت قدرت realtime رو قرار دادم ولی بازم وجودش رو حس نمیکنم. میدونم که کومودو خوبه ولی دوس داشتم فقط و فقط از نظر این ویژگی بررسی کنید و بگید بین آنتی های دیگه این خصیصش چطوره

[/SIZE]
    میخوام از نوشته هاتون نقل قول بگیرم به درد سر میافتم!

ریل تایم کمودو دو نوع است. یکی On Access که اگر روی اون بزارید دائماً فایلهای روی هارد را اسکن میکند(به آرامی) و نوع دوم Stateful که فقط زمانی عمل میکند که به قول خودتون:
    ... فایلهها رو موقع ایجاد، خواندن، جابه جایی و ... اسکن کنه...
    در مورد مقاسیه هم خودتون میتونید بعدا سری به تاپیک ویروسها بزنید و تستهایی بکنید. البته الان نه؛ هر وقت که دستتون با کمودو راه افتاد. برید و چند بسته ویروس دانلود کنید و اکسترکت کنید و ببینید عکس العمل کمودو چجوریه. یا ویروسها را در مکانهایی از هارد و درایوهای مختلف قرار بدید و ببینید بدون اسکن کمودو پیدا میکنه یا نه و تستهایی از این دست.

2. تو قسمت manual scan قسمت cloud scan وجود داره. میشه بپرسم این نوع اسکن رو چطوری انجام میده؟ یعنی کلا اسکنش ابریه یا همزمان هر دو جور اسکن رو انجام میده

[/SIZE]
    اگر فعال باشه همزمان هر دو جور اسکن را انجام میده. البته برای اسکن چند فایل خیلی کمک نمیکنه، و بیشتر برای اسکنهای طولانی مدت خوبه. یعنی هر چه تعداد فایلهایی که قرار اسکن بشه ببیشتر باشه. کمودو بهتر به سرورها وصل میشه. البته اینو از روی تجربه میگم. هر چند که سعی شده این قابلیت هم بهبود پیدا کنه. البته بصورت ریل تایم خوب کار میکنه و برای فایلهایی که قصد اجرا دارند همیشه این ارتباط برقرار میشه. که تنظیماتش در بخش دیفنس هم هست.

3. کومودو مبتنی بر دیتا بیس نیست درسته؟ میشه فرق اینکه وابسته به دیتا بیس باشه یا نه را بگید؟ اصولا چطوری میشه فهمید یه آنتی وابسته به دیتا بیس هست یا نه
    اصطلاحا اگر هر آنتی ویروسی بعد از اینکه یک مخرب را از روی دیتابیس نشناخت تسلیم بشه! یا خیلی حرفی برای گفتن نداشته باشه میگن مبتنی بر دیتابیس.

حدس زدم ویروسی اومده و ویندوزمو آسیب زده ، بک آپ دو ماه پیش رو برگردوندم و ورژن جدید کمودو رو نصب و آپدیت کردم ، درایو D رو که اسکن میکنه ویروس wknnn.exe رو پیدا میکنه ولی پیغام میده که نمیتونه گارانتیش کنه و همش میگه ری استارت کن ولی دوباره که اسکن میکنم ویروسای قبلی رو با همین ویروس پیدا میکنه و دوباره همون پیغام ها !!! ( نمیتونم گارانتی کنم و ری استارت کن)
    چکار کنم ؟
    ابتدا با همون اسکنرهایی که در بالا ذکر شد سیستم را اسکن کنید. مخصوصا مالواربایتس. اگر مشکل پا بر جا بود برید بخش اورژانس و دوستان کمک میکنند. CCE هم خوبه، مخصوصا KillSwitch و Autorun Analyzer

======

امنیت رو فقط رو فایروال تامین میکنه و حرفی برای گفتن داره ولی در مقابل ویروس اسپای و... فکر نمیکنم امنیت
    حتی 1 درصدی رو هم بتونه تامین کنه این رو از روی رتبش میگم
    اوه اوه اوه!! اون کلمه "1 درصدی" خیلی باحال بود.

من باید یک نکته را بگم:

اگر از روی رتبه میگید، بهتره اصلا سمت کمودو نیایید!!

کمودو فعلا مال کساییکه با اون کار کردند و خودشون تست کردند و سبک محافظتی کمودو را پسندیدند.

اگر دنبال رتبه هستید بهتره 2 سال دیگر کمودو را نصب کنید.

امیدورام متوجه منظور من شده باشید
    Last edited by Jadda; 21-03-2012 at 01:15.

16. 12 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •