تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 1124 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امروز 2 مگ یک ماه شارژ کردم مخابرات
    ریت دانلود خوبی میده حول و حوش 200 ه
    جناب sc@ry اینکه شبانه هم هم ریت دانلود بالاس دایءم یا از سیاست های شرکته و بعد از یه مدت میاد پایین ؟
    هر گیگ اضافه بخوام شارژ کنم قیمتش چقدره؟
    بله
    rule شارژ شبانه و روزانه یکسانه و تا زمانیکه توی تایم رایگان پهنای باند پر نشه بهتون همین rate رو میده
    هر گیگ ترافیک 3 تومنه

کدوم سرویس پینگ بهتری میده؟
    پینگ سرویس ها هیچ فرقی با هم نداره

من امروز زنگ زدم 2020 بعدش هم حضوری رفتم شارژ کردن نمایندگی هم آشنا از آب در اومد کلی اطلاعات گرفتم کلی هم زنگ زد مخابرات.
    سایت شارژ اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش اما حساب کتاب درستی نداره اگر میتونی برو حضوری تمدید کن.
    سرویس 1 به 10 هم تا اطلاع ثانوی شارژ نمیشه. پنل فروش نمایندگی خیلی شبیه به همین سایت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هستش داخلش 1 به 10 میزنی 1 به 5 مشابه رو شارژ میزنه. (من برای دوستم آنلاین 512 یک به 10 زدم آورد 128 1به 5 رو شارژ کرد)
    کلا اگر میتونی تاکید میکنم حضوری برو و رسید بگیر اینترنتیش احتمال مشکل برخوردنت زیاده
    یک به ده یک به ده شارژ میشه
    اگه نشد به آقای خدری بگو تماس بگیره مشکلشو حل کنیم

بهت برنخوره ها! اصلا بهت نمیاد ادمین باشی. اگه ادمینی شماره داخلی مخابراتت رو پ.خ کن فردا بهت زنگ بزنم یه سری سوال دارم
    من مسئولیتی در قبال تفکرات شما ندارم
    سوالی داری اینجا به عنوان یکی از اعضای فروم جوابتو میدم نه به عنوان مسئول مخابرات!
    اگر هم دوست داشتی تشریف بیار دفتر در خدمتتون هستیم

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این خوشتیپ که میگی ظاهرا الآن عضو سایته ها!
    خوب بدتر !
    یا شاید بهتر
    اینطوری بعدا بشتر دقت می کنه
    بین 64 و 2 مگ هیچ فرق پینگی نیست!
    منظورم من بین محدود و نامحدود و مشترک و پهنای تضمین شده و ... است
    وگرنه می دونم سرعت روی پینگ بی تاثیره

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک به ده شارژ نمیشه.
    دو مگ محدود دارم روز 260 رایگانش رو هم امشب اعلام میکنم.
    امروز هم متوجه شدم 1مگ با 2مگ محدود یک سرعت رو داره پیگیرش شدم یا دو مگ بیاد بالا یا 1 مگ کم بشه. خبری بشه اطلاع میدم.
    این حرکت خیلی جالب بود!!!!!!!

4. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

همه که راست میگن! اما نمیدونم چرا صبحا 128 من سرعتش 60ه اما شبا میشه این....... یعنی 23!( شبا منظورم ساعت 9ه)[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همه که راست میگن! اما نمیدونم چرا صبحا 128 من سرعتش 60ه اما شبا میشه این....... یعنی 23!( شبا منظورم ساعت 9ه)[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

این فایلی که داری دانلود میکنی قابلیت ایست ندارد و فایل شما را نمیتواند به چند تکه برای سرعت دانلود بیشتر تقسیم کند پس سرعت دانلودت همین قدر بیشتر نمیشه ... شما بهتره مثلا یک فایل از سرورهای پرقدرت میهن دانلود دانلود کنید تا معلوم بشه سرعت دانلودت مشکل داره یا که نه
    Last edited by mohamax7; 17-11-2012 at 23:30.

7. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

این حرکت خیلی جالب بود!!!!!!!
    من بخیل نیستم منظور از این حرف اینه واقعا تفاوت معنی دار و منطقی بین قیمت و سرعت وجود داشته باشه. قیمت ها و سرویس های سه استان تهران، مازندران و همدان رو بررسی کنید و مقایسه کنید با اینجا.
    در کرمانشاه هم اختلاف سرعت 2 مگ، 1 مگ و 512 تا ترافیک 5گیگ فقط 2تومنه اما بالا 5گیگ خیلی فرق میکنن واسه همین اگه سرعت ها واقعی باشه قیمت معنی دار میشه.
    من برای سرعت میام رو مگ واقعا باید سرعت شب و روز تمامی سرعت ها با هم فرق کنه تا انتخاب معنی دار بشه. همه شب یه سرعت داشته باشن کلا کسی که محدود میگیره دیگه نمیتونه شبها تکون بخوره سرعت میاد 0.
    الان طوری شده طرف بیاد یه نامحدود بگیره خیلی به صرفه تره تا بیاد محدود بگیره با حجم بالا! فقط هم مخابرات کرمانشاه اینجوره. کل جاها میان ملت رو میبرن به سمت دانلود روز با محدودیت حجم(با قیمت مناسب ترغیبت میکنن) کرمانشاه برعکسه همه رو شبکار میکنه نامحدود!
    لپ تاپ 900 تومنی من امروز قیمت گرفتم شده 2100. دوستان شبکار توصیه برادرانه میکنم روزها کامپیوترتون رو استراحت بدید پدرش رو در نیارید.

9. 2 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من بخیل نیستم منظور از این حرف اینه واقعا تفاوت معنی دار و منطقی بین قیمت و سرعت وجود داشته باشه. قیمت ها و سرویس های سه استان تهران، مازندران و همدان رو بررسی کنید و مقایسه کنید با اینجا.
    در کرمانشاه هم اختلاف سرعت 2 مگ، 1 مگ و 512 تا ترافیک 5گیگ فقط 2تومنه اما بالا 5گیگ خیلی فرق میکنن واسه همین اگه سرعت ها واقعی باشه قیمت معنی دار میشه.
    من برای سرعت میام رو مگ واقعا باید سرعت شب و روز تمامی سرعت ها با هم فرق کنه تا انتخاب معنی دار بشه. همه شب یه سرعت داشته باشن کلا کسی که محدود میگیره دیگه نمیتونه شبها تکون بخوره سرعت میاد 0.
    الان طوری شده طرف بیاد یه نامحدود بگیره خیلی به صرفه تره تا بیاد محدود بگیره با حجم بالا! فقط هم مخابرات کرمانشاه اینجوره. کل جاها میان ملت رو میبرن به سمت دانلود روز با محدودیت حجم(با قیمت مناسب ترغیبت میکنن) کرمانشاه برعکسه همه رو شبکار میکنه نامحدود!
    لپ تاپ 900 تومنی من امروز قیمت گرفتم شده 2100. دوستان شبکار توصیه برادرانه میکنم روزها کامپیوترتون رو استراحت بدید پدرش رو در نیارید.
    کاملا با این جمله آخرت موافق هستم، والا الان اگر خدای ناکرده کسی CPU لپتاپش از مدل CORE i5 یا CORE i7 واصلا از سریهای core باشه بسوزه بعنی لبتابش رفته به فنا. پس اصلا توصیه نمیشه اینجوری به سمت محدود هجوم برده بشه و مخابراتم بگه دیدی ما هرچی به سر این جماعت بیاریم اصلا حرف نمیزنن هیچ بیشتر هم متقاضی میشن
    در ضمن من یکی به زودی میرم آسیاتک و دیگه مخابرات رو بی خیال میشم بابا هزینه یکساله 512 میشه 160 هزارتومن .... میدونی یعنی چه
    Last edited by mohamax7; 17-11-2012 at 23:33.

11. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

کاملا با این جمله آخرت موافق هستم، والا الان اگر خدای ناکرده کسی CPU لپتاپش از مدل CORE i5 یا CORE i7 واصلا از سریهای core باشه بسوزه بعنی لبتابش رفته به فنا. پس اصلا توصیه نمیشه اینجوری به سمت محدود هجوم برده بشه و مخابراتم بگه دیدی ما هرچی به سر این جماعت بیاریم اصلا حرف نمیزنن هیچ بیشتر هم متقاضی میشن
    در ضمن من یکی به زودی میرم آسیاتک و دیگه مخابرات رو بی خیال میشم بابا هزینه یکساله 512 میشه 160 هزارتومن .... میدونی یعنی چه
    اینجا که فقط حسابگر هست و مخابرات و من مخابرات رو به حسابگر ترجیح میدم. امروز 500 مگ سوزوندم با توجه به استفادم و این قیمت ها فکرکنم منطقی باشه ماه بعدی نامحدود 256 بگیرم و روزها کارم رو بی دغدغه انجام بدم.
    اگر استفاده خیلی کم یا خیلی زیاد داشته باشی حجمی بهتره.
    در کل باید خیلی هامون از جمله شخص خودم جنون دانلود رو بزاریم کنار

13. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این حرف که باید تفاوتی وجود داشته باشه بین تعرفه ها و سرعت و قیمت و غیره درسته ولی این مملکت کجاش درسته که اینش درست باشه.......شک نکن مثلا توی همین مورد یا سرعت پایین میاد یا قیمت میره بالا و چیزی رو بهتر نمیکنن برای ملت فقط برای خودشون بهترش میکنن اونوقت معنی دار میشه براشون.
    اینجا پدر همه چیز در اومده قیمت همه چیز رفته بالا بجز قیمت جون ادم که هر روز براشون بی ارزشتر میشه........خودمون هم که فقط بلدیم خون خودمون رو بخوریم به جای اینکه خون کثیف اون ادمهایی که اینجوری مارو بز فرض کردن بریزیم.

در این موردم که پدر سیستم در میاد کاملا درسته........ولی در کل فرقی نداره محدود با نامحدود، واسه نامحدود باید 8ساعت بزاری تا یه فایل دانلود بشه چه روز چه شب واسه محدود هم باز همین میشه. 5ساعت ادم کار خودشو انجام میده روز و شبم 3ساعت میزاره واسه دانلود.

15. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Lesbian Club

پيش فرض

سرعت شب و روز هیچ فرقی نداره ثابت 250 رو داری
    دیشبم 10 مین پای دانلود بودم ولی از 250 پایینتر نیومد یا مال منو اشتباه شارژ کردن ( که شک دارم ) یا شما شانس نداری

الان J A C K S O N میاد کلی فوشمون میده ! همه رو آوردم مخابرات
    با این کارت به خودت هم ضرر میزنی چون من این کارارو اوایل مخابرات انجام دادم که به گند کشیده شد

حالا نوبته اینه

وقتی 5 6 روز دیگه اومد زیره 30 میگی .................................

17. این کاربر از J A C K S O N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •